sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ امشب یه خواسته ای داشتم خدایا این دو هفته را به خیر بگذران. 7 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ امشب ... هی روزگار ... بی خیال !! اگر دردم یکی بودی ؛ چی بودی ؟!؟!؟!؟!؟ 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ ديشب كه تا صبح نشستم برا امتحان امروز خوندم امشب هم بايد جدي تر از ديشب برا امتحان بعدي بخونم اما واقعا ديگه جون ندارم چشمام خستن واقعا حس درس نيست!!! 8 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ شب در هوای نیم شبی آسمانیم...دلتنگ لحظه از خود رهائیم... تا بیخبر شوم کی از این خانه دروغ...یک چند در پی سوز نهانیم..."آشنای دور" 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ این شب ها حال خوبی ندارم... بگذره بره فقط... 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ چند روزه که شب ندارم ....یعنی شب و روز ندارم... حالم داره از این شرایط مزخرف بهم میخوره... 8 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ چند روزه که شب ندارم ....یعنی شب و روز ندارم... حالم داره از این شرایط مزخرف بهم میخوره... من نیز ... 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ امشب حس نوشتن هست... امشب حسم مثه این پیرمرداییه که میشینن تو پارک با بر و بچ قدیم دور همی تک و تعریف میکنن گاهی هم یه چپقی میکشن ای کاش پیرمرد بودم ای کاش یه چپق داشتم. چپقم هم حتما حتما اسم داشت و یکی از صمیمی ترین رفقام بود. دلم می خواست یه گوش مفت گیر میوردم الکی چنه میزدم... 5 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ امشب ترنم دل بویی ز عشق برداشت...گویی هزار لبخند بر جان من اثر کرد"آشنای دور" 4 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ اینقد ازین شبا اومد و رفت که دیگه خسته شدم ..... صبر تا کی اخه ؟ خدایا شکرت بابته تن سالم شکرت 8 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ حرفی است که گر گویم خون گریه کنی نی اشک...ای ماه شب دریا در بام که ای امشب...؟"آشنای دور" 5 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ امشبم مث تموم شبای دیگه صبح میشه... یا با من یا بی من.... کاش حداقل یه بار به خوابم بیاد... 10 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ خسته شدم دیگه اَه .... بالاخره یه روزی از اینجا میرم ... 7 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ امشب تو را به خوبی تشبیه ماه کردم...تو خوبتر زماهی من اشتباه کردم... 7 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ امشب هنگه هنگم !!! مثلاً من 3 میلیون و 500 واسه چی باید شهریه پایان نامه بدم ؟!؟؟!؟! که چی مثلاً ؟ آخرش که چی ؟ مثلاً چه کاره میشیم ؟؟ اصلاً کار پیدا میکنم ؟! چند برابرِ این شهریه ها رو بعد میتونیم به دست بیاریم ؟!!! اگه نشد چی ؟؟؟! .......خیلی زوره به قرآن !!! 8 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ امشب كه خواستم گوشيمو بزارم توو شارژ،جرقه زد.يهو ياد برق گرفتگي و مرگ افتادم... امشب به اين فك ميكنم كه قراره من كي بميرم و چه جوري... دق ميكنم و قلبم وايميسه؟تصادف ميكنم؟ خفه ميشم؟برق منو ميگيره؟ كاش ميدونستم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده