.FatiMa 36559 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 سلام به همه دوستای گلم خوب این تاپیک یه تاپیک مخصوص تکالیف عیده از الان این تاپیکو می زنم که وقت برا انجامش باشه البته نگران نباشین دو تا تکلیف بیشتر نیست! بعد از عید می خوایم دو تا مسابقه برگزار کنیم که از همین الان فرصت دارین انجامش بدین یکی که مسابقه عکس هست قبلا نظرسنجی گذاشتیم و موضوعش انتخاب شده قرار شد از بناهای تاریخی عکس بگیریم مسابقه دوممون مسابقه طراحی نماست بر طبق پیشنهادی که .Senator. عزیز توی این تاپیک دادن می خوایم نما طراحی کنیم برای بعد عید، من فایل اتوکدشو می دم بهتون فقط از یه جهت نما بزنین کافیه دستی با کد یا تری دی اختیاریه هر جور سلیقه تونو ببینم چی کار می کنین این فایل : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موردی نداره اگه فقط بخواین تو یکی از این مسابقات شرکت کنین ما بازم خوشحال می شیم دوستای عزیزم تا 15 فروردین سال 91 هجری شمسی وقت دارین کاراتونو برا من پیام خصوصی بکنین روال جایزه و مدال ها هم مثل سایر مسابقات عکس و طراحی هستش باز اگه سوالی باشه در خدمتم به امید همکاریتون سال خیلی خوبی رو براتون آرزو می کنم :4uboxsmiley: 39
سـارا 20071 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 طبق معمول قول می دهیممممممممممممم نامردم اگه حداقل تو یکیش شرکت نکنمممممممممم 8
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2012 سعی میکنم بشرکتم اینجوری نیگا نکن وقت طراحی نداری می تونی عکس که بگیری 2
from_hell 10964 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 اگر عمری باقی بود که مجالی برای معماری هم باقی بذاره سعی میکنم باشم. 4
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 4 خرداد، 2012 اگه خدا کمک کنه چند روزی تو عید تعطیل بشیم طرح نما رو میکشم 6
bpcom 10070 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 آخه باز من بیام تو مسابقه عکاسیتون بشرکتم مدالمو هاپولی میکنید !!! خدایی تا حالا 4-5 مدال تو عکاسی گرفتم یکیشم الان تو ویترینم نیست ، نمیدونم این مدالای من چرا غیب میشه 5
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 20 خرداد، 2012 آخه باز من بیام تو مسابقه عکاسیتون بشرکتم مدالمو هاپولی میکنید !!! خدایی تا حالا 4-5 مدال تو عکاسی گرفتم یکیشم الان تو ویترینم نیست ، نمیدونم این مدالای من چرا غیب میشه مدالا یک ماهه داده می شن عزیزم 3
bpcom 10070 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 مدالا یک ماهه داده می شن عزیزم تو همه دنیا به طرف مدال و کاپ میدن ، وقتی اصلشو میخوان از طرف بگیرن ، یه لوح یادبودی ، مدال بدلی ، یه چیزی میزارن برای طرف که بذاره تو ویترین افتخاراتش .... این جفاکاریه ، ظلمه 5
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 بالاخره یکی یه عکس به ما دادکم مونده ها زود باشین! من هم عکس دارم حالا ببینم کدوم خووبه میفرستم برات 2
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2012 من هم عکس دارم حالا ببینم کدوم خووبه میفرستم برات قربونت مرسی الانم شد 2 تا 4
ارسال های توصیه شده