captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان عزیز نو اندیش سلام. برنامه های انتصاباتی بنده به شرح ذیل می باشد: 1. احیای آزادی بیان انجمنی: هر کی هر جا توی هر تاپیک هر چی دلش می خواد بگه. 2. آزاد سازی آواتار و امضا 3. افزایش امتیازات هر "تشکر" از 1 به 5 4. طلایی کردن همه اعضا 5. چرخشی کردن "مدیریت" در تالار ها 6. و .. و ... و... پکیج های تبلیغاتی: 1. تور رایگان شمال ایران 2. اهدای کارت سوخت سفرهای نوروزی 3. پذیرایی با "کلوچه فومن" "ماست محلی با دلال" , چلو کباب برگ با دوغ محلی , ترشی و عرقیات شیراز.. 4. تور جزایر هاوایی با کشتی تفریحی 5. نمره 18 به بالا به دانشجویان عزیزی که با من درس دارند. و هزاران هدیه تبلیغاتی دیگر... شعار تبلیغاتی ما: خانه هر نو اندیش یه شعبه نفتی 17 لینک به دیدگاه
captain 9274 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ و اما مابقی وعده و وعید های انتصاباتی: 1. خواهران و برادران همه از حقوق مساوی بر خوردارند. با این توضیح که حقوق برادران مساوی تره !! 2. پوشش و حجاب اختیاریه. البته اگه برادران عزیز , چشمشون رو درویش نکردن , به "اختیار" به آنها عینک دودی جوشکاری پوشانده خواهد شد !! 3. قسمت vip کشتی های تفریحی وعده داده شده , در اختیار رای دهندگان به اینجانب قرار خواهد گرفت. 4. امسال عید , تعطیلات نوروز اسکان مجانی در شیراز برای رای دهندگان ( مشروط بر اینکه امسال خودم رو به شیراز راه بدن و بتونم خونه پیدا کنم!!!!!!!) مابقی وعده و وعید ها در فرصت های بعدی به اطلاع دوست داران خواهد رسید. لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ به به به به چه ستاد تبلیغاتیه خلوتی احسنت به شما چه شعار هایه زیبایی به به به به لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ خب این که رد صلاحیت شد اصلا شور و شوق نداره لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ توهم همشهری؟ سفر باکشتیت چقدر بود؟ لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ اوخيييييي همشهري كناره بگيري فكر كنم بيتر باشه لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ حيف كه ستاد انتصابي هست وگرنه من اولين كسي بودم كه راي مي دادم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده