it30t 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سلام میدونم که اینجا جاش نیست ولی... من امروز ارشد پیام نور مهندسی صنایع قبول شدم. می خوام بدونم شهریش چقدره ؟ برای ثبت نام باید کل شهریه را داد . کلا یه توضیحی بدید که چقدر پام درمیاد وآیا ارزشش را داره که ثبت نام کنم . یه دنیا ممنون 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سلام میدونم که اینجا جاش نیست ولی...من امروز ارشد پیام نور مهندسی صنایع قبول شدم. می خوام بدونم شهریش چقدره ؟ برای ثبت نام باید کل شهریه را داد . کلا یه توضیحی بدید که چقدر پام درمیاد وآیا ارزشش را داره که ثبت نام کنم . یه دنیا ممنون مبارک باشه اما عزیزم اصلا اینجا جاش نبود شما خیلی راحت میتونید با واحد دانشگاهی ای که قبول شدید تماس بگیرید و این سوالات رو از یه آدم مطلع بپرسید البته تا اونجا که میدونم پیام نور برای رشته های تئوری مثل رشته ی شما خیلی مناسبه! (از لحاظ آموزشی میگم) هزینش هم از آزاد کمتره پس ارزشش به توانایی مالی شما برمیگرده که بتونید به راحتی اونو پرداخت کنید یا نه 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ سلام میدونم که اینجا جاش نیست ولی...من امروز ارشد پیام نور مهندسی صنایع قبول شدم. می خوام بدونم شهریش چقدره ؟ برای ثبت نام باید کل شهریه را داد . کلا یه توضیحی بدید که چقدر پام درمیاد وآیا ارزشش را داره که ثبت نام کنم . یه دنیا ممنون من پيام نورم ولي مقطع كارشناسيم ارشدو خيلي خبر ندارم ولي يكي از دوستام ارشده عمران همين پيام نور قبول شده شهريه ترم اولش براي 12 واحد 10400000 تومن شده بود ادر راست ميگه براي شما كه قراره بيشتر درسات بصورت آكادميك خونده بشه پيام نور خوبه 1 لینک به دیدگاه
it30t 20 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من پيام نورم ولي مقطع كارشناسيم ارشدو خيلي خبر ندارم ولي يكي از دوستام ارشده عمران همين پيام نور قبول شده شهريه ترم اولش براي 12 واحد 10400000 تومن شده بود ادر راست ميگه براي شما كه قراره بيشتر درسات بصورت آكادميك خونده بشه پيام نور خوبه چی ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مطمئنی تعداد صفرها را درست زدی ؟ میخوای مارا سکته بدی ؟ اگه بخوام برای یه ترم 10 میلیون بدم میرم MIT درس میخونم . 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ چی ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مطمئنی تعداد صفرها را درست زدی ؟ میخوای مارا سکته بدی ؟ اگه بخوام برای یه ترم 10 میلیون بدم میرم MIT درس میخونم . آخ ببخشيد اون ريال بود حواسم پرت شده بود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده