خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ هر رایی هم که جمع کردی خریداری میشه :hapydancsmil: دیگه حتما رای میاری.. برو با خیال راحت سر رو بالش بزار لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اینایی که ساندیس میخوان بیان ستاد من [h=3]ستاد انتخاباتی سردار حاج سامان هشتیان[/h] لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ رای ما پسر ایرانی نامزد اولین دوره انتخابات سونا [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام kordi.swf[/FLASH] لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ مهندس امشب شام چیه؟ شب آخره هاااااا لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ 24 ساعت قبل انتخابات تبلیغات ممنوعه ... :vahidrk: تخلف تو روز روشن؟؟؟ لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ درود پسر ایرانی من دارم نامزدا رو ارزیابی میکنم نظورتون در مورد آدمین مداری چیه؟ لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اینجا بچه های مردمو با شام گول میزنین؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ مهندس امشب شام چیه؟شب آخره هاااااا امشب کله پاچه داریم 24 ساعت قبل انتخابات تبلیغات ممنوعه ... :vahidrk:تخلف تو روز روشن؟؟؟ ماموران ثبت تخلف خودی اند :5c6ipag2mnshmsf5ju3 درود پسر ایرانیمن دارم نامزدا رو ارزیابی میکنم نظورتون در مورد آدمین مداری چیه؟ من میگم هر چی شما بگید اگر دوست دارید از سمتش عزل میکنیم اگر هم نه ابقا میکنیم حرف حرف مردمه :hapydancsmil: اینجا بچه های مردمو با شام گول میزنین؟ شام + یادکنک :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ امشب کله پاچه داریم ماموران ثبت تخلف خودی اند :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من میگم هر چی شما بگید اگر دوست دارید از سمتش عزل میکنیم اگر هم نه ابقا میکنیم حرف حرف مردمه :hapydancsmil: شام + یادکنک :hapydancsmil: عروسکم میدین؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ عروسکم میدین؟ نه این برا ستاد بغلیه ستاد ما کارهای بزرگی انجام میده :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ نه این برا ستاد بغلیه ستاد ما کارهای بزرگی انجام میده :hapydancsmil: نام ببر بینم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ نام ببر بینم مثلا یه قول دو قول در ستاد انجام میدیم کلاخ پررررررررررررررررر ازین کار ها که تو عکس بالا اومده تو ستاد این حاج سامان انجام میدن لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] هدف ما جلب رضایت شوماست پس همه با هم پای صندق های رای و همه یک صدا ایرانی قهرمان امشب اینجا بمان لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ خلاصه ای از برنامه های من اینجاد مکان های ورزشی تشکیل یک تیم لیگ برتری با نام نواندیشان استان شدن نواندیشان حمایت از مدیر های قبلی و تقدیر از انها جلو گیری از اخراج و اخطار کاربر هاااااااااااااااااااااااا اااا همه رو هم عضو طلایی میکنم :w58: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده