pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ همین مونده تو کاندید بشی چیه مگه قول میدم چند تا لودر بهت بدم زود تعمیرات داخلیت رو تموم کنی ملت رو با شام و خرده چیز های دیگه مشغول نکن اگه قول بدی مدرک دکترا از هاروارد برام ردیف کنی/ 40 تا شناسنامه برات ردیف میکنم مدرک دکطرا شما حم مبارک عجب کاندیدیه از همین الان ستادش رو دو در میکنه فردا هم انتخاب شد مجلس را ... برو بچ بالا من رو برده بودن برا مذاکره قراره بشم کاندیدای جبهه برو بچ بالا کاندید روح؟شام چی هست حالا؟ چلوکباب قفقازی با مرغ شکم پررررررررررررررررررررررررررررررررررررر اگه قول بدی منو ببری تو خونه مجلس یک کاری برام دستو پا کنی کاری میکنم رئیس مجلس بشی! قول میدم مسی رو بیارم هم خونه ات بکنم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ غذا چی میدی؟ برا شما چیکن استراگانوف لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ برا شما کیچن استراگانوف هان؟ نوچ سلطانی و بختیاری بیارین بی زحمت لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ هان؟ نوچ سلطانی و بختیاری بیارین بی زحمت بفرماااااااااااااا لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ منم به شرط شهردار شدن شاااااااااااااید تونستم فکر کنم راجع بهش لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بفرماااااااااااااا چه کدبانویی حیفی برو مسابقه آشپزی شرکت کن لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ منم به شرط شهردار شدن شاااااااااااااید تونستم فکر کنم راجع بهش شما رو میکم فرماندارررررررررررررررررررررررررررررررررر چه کدبانویی حیفی برو مسابقه آشپزی شرکت کن نه به همین هم راضی ایم [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ به من چ وعده ای میدی؟ چی دوست داری یه ماشین اخرین سیستم خوبه لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نه به همین هم راضی ایم چه سمتی به من می دی؟ لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نه ماشین نمیخوام بهم اختیار تام بده تو تصمیم گیریهات نظارت داشته باشم لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ شما رو میکم فرماندارررررررررررررررررررررررررررررررررر نه به همین هم راضی ایم [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام kordi.swf[/FLASH] موخوای الان بگم چه افتضاحی به بار آوردی من کاندید میشم تو رای آوردن منو تضمین کن من بت رای بدم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ چه سمتی به من می دی؟ ریس لشگر تبسم و خنده لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نه ماشین نمیخوام بهم اختیار تام بده تو تصمیم گیریهات نظارت داشته باشم نه بیا اصلا یه تصمیم من میگیرم یه تصمیم تو اول هم تو شرو کن لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ریس لشگر تبسم و خنده اوه اوه چه سمت خوبی. :hapydancsmil: تو انجمنم دوست دارم رنگم خاکستری باشه با گلای صولتی لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نه بیا اصلا یه تصمیم من میگیرم یه تصمیم تو اول هم تو شرو کن باووشه.. من بهت رای میدم... میتونم برات رای جمع کنم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اوه اوه چه سمت خوبی. :hapydancsmil: تو انجمنم دوست دارم رنگم خاکستری باشه با گلای صولتی اونم به چشم یه عنوان بعد انتصابم میدم بهت که ریس لشگر تبسم خونده عنوان هم با رنگ خاکستری با گل صورتی تزیین میکنم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ باووشه.. من بهت رای میدم... میتونم برات رای جمع کنم هر رایی هم که جمع کردی خریداری میشه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اونم به چشم یه عنوان بعد انتصابم میدم بهت که ریس لشگر تبسم خونده عنوان هم با رنگ خاکستری با گل صورتی تزیین میکنم :hapydancsmil: خب خوبه راضیم :hapydancsmil: رای می یاری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده