eder 13732 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 بیانیه ی شماره 2 انتخاباتی با سلام و صلوات نثار روح ادمین کبیر و پروفایل های بی بازدید کننده ی مدیران بازنشسته ما به واسطه آراي مردم، مجلس سنا درست می کنیم سرنوشت هر فروم دست خودشَه بالاخره پس از چند روز طاقت فرسا و سخت توانستیم ثبت نام از کاندیداهای شما مردم خوب انجمن رو به عمل بیارم طی این ثبت نام ها 70% افراد تایید صلاحیت شدنند که نامشان در زیر آورده خواهد شد این افراد فرصت دارند طی 48 ساعت آینده تبلیغات خود را در محل های از پیش تعیین شده انجام دهند و پس از آن انتخابات مردمی و دشمن شکن برگذار خواهد شد دوستان سعی کنند کاندید اصلح خود را از میان این افراد برگزینند بنده به شخصه این چفیه ی مقدس را که متبرک شده با گردن مبارک ادمین گرام میباشد بر گردن می آویزم تا در این انتخابات پر شور و مردمی حقی از کسی ضایل نگردد البته سنا اصلش یک حرف مزخرفی است! همیشه بوده! لکن ما یک مجلس سونا درست میکنیم اصل این مجلس سنا خلاف قوانین عقلیست .... 36
eder 13732 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 اسامی نامزد های عزیز به شرح زیر است تبلیغات از هم اکنون آغاز میشود El Roman [h=3] ستاد انتصاباتی حاج علی رو منّان (سلحشور) (El Roman)[/h] Essi کتایون *Sanaz* mohammad 87 سبز Saman_88 lorena KoG pesare irani captain لکن شروع کنید 21
VINA 31339 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 کدوم مرد جبهه های پایداری بوده من به اون رای بدم؟ :gnugghender: 6
eder 13732 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 کدوم مرد جبهه های پایداری بوده من به اون رای بدم؟ :gnugghender: دخترم من که نمیتونم به شما بگم باید خودتون پرس و جو کنید و کاندید اصلحتر رو انتخاب کنید 6
sun.man 301 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 من فقط به اونی رای میدم که نظرش به نظر ادمین نزدیکتر باشه 7
VINA 31339 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 دخترم من که نمیتونم به شما بگم باید خودتون پرس و جو کنید و کاندید اصلحتر رو انتخاب کنید نمیشه که باید بیان بگن کدوم شرایط ازدواج اسانو مهیا میکنناونی که شرایط فراهم کرد همونه الله اکبر الله اکبر 6
MechJJ 11368 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 من میخوام شناسنامم سفید باشه. اینقد منو به این انتخابات نمایشیتون دعوت نکنین 5
eder 13732 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 رای گیری جمعه هست یا همین الان و همین جا رای بدیم؟ پنجشنبه عصر ساعت 5 4
eder 13732 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 من میخوام شناسنامم سفید باشه.اینقد منو به این انتخابات نمایشیتون دعوت نکنین اگه کار داری و دنبال کار دولتی نباشی میتونی مـــــــــــرد باقی بمونی 4
VINA 31339 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 من فقط به اونی رای میدم که نظرش به نظر ادمین نزدیکتر باشه این ویژگی فقط در پسر ایرونی دیده میشه پنجشنبه عصرساعت 5 من از الان دل تو دلم نیست نمایندمو انتخاب کنم برای تحقق اهدافم اخرش نگفتی کدوم مرد جبهه های پایداریه من میخوام شناسنامم سفید باشه.اینقد منو به این انتخابات نمایشیتون دعوت نکنین بیا باید تو دهن دشمن مشت بزنیم بیااااااااااااااااااااااا 5
alimec 23102 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 خب نامزدا از برنامه ی خودشون بگن... هر کی قدرت اینو داره که منو کاربر طلایی کنه ندا بده که 40 تا شناسنامه براش ردیف کنم 4
eder 13732 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 من از الان دل تو دلم نیست نمایندمو انتخاب کنم برای تحقق اهدافم اخرش نگفتی کدوم مرد جبهه های پایداریه خب دخترم شما با سیاست رفتار کن اول ببین کدوم نماینده انتخاب میشه بعد سعی کن دنبال جبهه ی پایداری با اون بری 2
sun.man 301 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 این ویژگی فقط در پسر ایرونی دیده میشه دختر و پسر نداره که تو این انجمن همه باید ادمین مدار باشک مثل من پشتیبان ادمین باشید تا آسیبی به این انجمن نرسد 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 خب نامزدا از برنامه ی خودشون بگن...هر کی قدرت اینو داره که منو کاربر طلایی کنه ندا بده که 40 تا شناسنامه براش ردیف کنم مهندس شناسنامه ی اول جور شد: منم:mrsbeasley: 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 راستشو بخواین ترجیح میدم رای ندم!!! ولی برای خالی نبودن عریضه میام و رای مخدوش میدم! 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 ای ملت من اصلح تر هستم به من رای بدید یه بنده خدای دیگه هم همینو میگفت!!! آخه جون من این شد تبلیغ اتنخاباتی 2
afshin18 11175 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 کدوم مرد جبهه های پایداری بوده من به اون رای بدم؟ :gnugghender: تو به من رای بده من خودم قول می دم جبهه ی پایداری شم 2
ارسال های توصیه شده