eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ بیانیه ی شماره 2 انتخاباتی با سلام و صلوات نثار روح ادمین کبیر و پروفایل های بی بازدید کننده ی مدیران بازنشسته ما به واسطه آراي مردم، مجلس سنا درست می کنیم سرنوشت هر فروم دست خودشَه بالاخره پس از چند روز طاقت فرسا و سخت توانستیم ثبت نام از کاندیداهای شما مردم خوب انجمن رو به عمل بیارم طی این ثبت نام ها 70% افراد تایید صلاحیت شدنند که نامشان در زیر آورده خواهد شد این افراد فرصت دارند طی 48 ساعت آینده تبلیغات خود را در محل های از پیش تعیین شده انجام دهند و پس از آن انتخابات مردمی و دشمن شکن برگذار خواهد شد دوستان سعی کنند کاندید اصلح خود را از میان این افراد برگزینند بنده به شخصه این چفیه ی مقدس را که متبرک شده با گردن مبارک ادمین گرام میباشد بر گردن می آویزم تا در این انتخابات پر شور و مردمی حقی از کسی ضایل نگردد البته سنا اصلش یک حرف مزخرفی است! همیشه بوده! لکن ما یک مجلس سونا درست میکنیم اصل این مجلس سنا خلاف قوانین عقلیست .... 36 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اسامی نامزد های عزیز به شرح زیر است تبلیغات از هم اکنون آغاز میشود El Roman [h=3] ستاد انتصاباتی حاج علی رو منّان (سلحشور) (El Roman)[/h] Essi کتایون *Sanaz* mohammad 87 سبز Saman_88 lorena KoG pesare irani captain لکن شروع کنید 21 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ کدوم مرد جبهه های پایداری بوده من به اون رای بدم؟ :gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ کدوم مرد جبهه های پایداری بوده من به اون رای بدم؟ :gnugghender: دخترم من که نمیتونم به شما بگم باید خودتون پرس و جو کنید و کاندید اصلحتر رو انتخاب کنید 6 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من فقط به اونی رای میدم که نظرش به نظر ادمین نزدیکتر باشه 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ دخترم من که نمیتونم به شما بگم باید خودتون پرس و جو کنید و کاندید اصلحتر رو انتخاب کنید نمیشه که باید بیان بگن کدوم شرایط ازدواج اسانو مهیا میکنناونی که شرایط فراهم کرد همونه الله اکبر الله اکبر 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ رای گیری جمعه هست یا همین الان و همین جا رای بدیم؟ 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من میخوام شناسنامم سفید باشه. اینقد منو به این انتخابات نمایشیتون دعوت نکنین 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ رای گیری جمعه هست یا همین الان و همین جا رای بدیم؟ پنجشنبه عصر ساعت 5 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من میخوام شناسنامم سفید باشه.اینقد منو به این انتخابات نمایشیتون دعوت نکنین اگه کار داری و دنبال کار دولتی نباشی میتونی مـــــــــــرد باقی بمونی 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من فقط به اونی رای میدم که نظرش به نظر ادمین نزدیکتر باشه این ویژگی فقط در پسر ایرونی دیده میشه پنجشنبه عصرساعت 5 من از الان دل تو دلم نیست نمایندمو انتخاب کنم برای تحقق اهدافم اخرش نگفتی کدوم مرد جبهه های پایداریه من میخوام شناسنامم سفید باشه.اینقد منو به این انتخابات نمایشیتون دعوت نکنین بیا باید تو دهن دشمن مشت بزنیم بیااااااااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خب نامزدا از برنامه ی خودشون بگن... هر کی قدرت اینو داره که منو کاربر طلایی کنه ندا بده که 40 تا شناسنامه براش ردیف کنم 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من از الان دل تو دلم نیست نمایندمو انتخاب کنم برای تحقق اهدافم اخرش نگفتی کدوم مرد جبهه های پایداریه خب دخترم شما با سیاست رفتار کن اول ببین کدوم نماینده انتخاب میشه بعد سعی کن دنبال جبهه ی پایداری با اون بری 2 لینک به دیدگاه
sun.man 301 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ این ویژگی فقط در پسر ایرونی دیده میشه دختر و پسر نداره که تو این انجمن همه باید ادمین مدار باشک مثل من پشتیبان ادمین باشید تا آسیبی به این انجمن نرسد 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خب نامزدا از برنامه ی خودشون بگن...هر کی قدرت اینو داره که منو کاربر طلایی کنه ندا بده که 40 تا شناسنامه براش ردیف کنم مهندس شناسنامه ی اول جور شد: منم:mrsbeasley: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ راستشو بخواین ترجیح میدم رای ندم!!! ولی برای خالی نبودن عریضه میام و رای مخدوش میدم! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ای ملت من اصلح تر هستم به من رای بدید 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من به هر کی استنفورد درس خونده باشه رای میدم !! 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ای ملت من اصلح تر هستم به من رای بدید یه بنده خدای دیگه هم همینو میگفت!!! آخه جون من این شد تبلیغ اتنخاباتی 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ کدوم مرد جبهه های پایداری بوده من به اون رای بدم؟ :gnugghender: تو به من رای بده من خودم قول می دم جبهه ی پایداری شم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده