رفتن به مطلب

تو فریاد غرور شکسته مایی!

CehckMate

ارسال های توصیه شده

[h=6] شاید هیچ وقت نیای اینجا و ببینی یکی از هزاران هوادارت چی برات گفته. یکی از همون مردم کشورت که بهشون مینازی. که وقتی به بلندترین جای حرفه خودت رسیدی باز هم از یاد نمیبریشون. ولی من میگم برای تو و بخاطر تو که دیشب فریاد غرور شکسته من و هزاران چون منی بودی...

دیشب نه برای دوستداران سینما، نه برای دوستداران هنر، نه برای دوستداران تو که برای همه دوستداران کلمه مقدس "ایران" شبی دیگر بود. دیشب وقتی که نام تو برده شد، قلبهای میلیونها ایرانی تپید. وقتی پله ها را یک به یک بالا رفتی، غرورمان را بالا میبردی و وقتی نشان افتخارت را گرفتی، باور کردیم که ما میتوانیم! میتوانیم نام ایران را در جایی به جز سازمان ملل متحد و آژانس انرژی هسته ای بشنویم. میتوانیم شاد باشیم برای چیزی که حقمان است. وقتی از فرهنگ و گذشته مان گفتی یادمان آمد همه چیزهایی را که فراموش کرده بودیم. اینجا نیستی که ببینی همه از دیشب به بودنشان در این خاک میبالند.

اشکهای سارینای تو، وقتی که از صلح میگفتی اشکهای هزاران خواهر و برادرت بود که خالصانه ترین و پاکترین احساسها را به تو داشتند. تویی که فریاد غرور شکسته همه ما شدی...

مسیح

[/h]

• Like 19
لینک به دیدگاه

من خوشحال شدم ولی نه تا این حد.

وقتی دو رویی مردم ایران رو همه جا میبینم،منفعت طلبیشون و فقط به فکر خودشون بودن رو میبینم.

این چیزها خیلی گذراست.

• Like 8
لینک به دیدگاه
من خوشحال شدم ولی نه تا این حد.

وقتی دو رویی مردم ایران رو همه جا میبینم،منفعت طلبیشون و فقط به فکر خودشون بودن رو میبینم.

این چیزها خیلی گذراست.

با توجه به رشته تون که روانشناسی هست و نوع نظراتی که میدید خوشحال میشم اگر دوست داشته باشید، توی تاپیک زیر شرکت کنید:

http://www.noandishaan.com/forums/thread80323.html

البته بیشتر از جایی که بحث در مورد اصالت جامعه و فرد هست....

دوستان دیگه هم اگر بیان خوشحال میشیم. :)

• Like 3
لینک به دیدگاه

آره واقعن دمش گرم

يكي از افتخارات بي بديل ايران شد

درك اين جايزه با اين جو منفي كه تو كشور هست براي خيليا سخته ولي قدم بزرگي برداشت

الان ديگه فرهادي در تاريخ سينماي جهان اسم خودش را به عنوان يه ايراني ثبت كرد

• Like 3
لینک به دیدگاه
آره واقعن دمش گرم

يكي از افتخارات بي بديل ايران شد

درك اين جايزه با اين جو منفي كه تو كشور هست براي خيليا سخته ولي قدم بزرگي برداشت

الان ديگه فرهادي در تاريخ سينماي جهان اسم خودش را به عنوان يه ايراني ثبت كرد

فکر کنم بهتر باشه یه بار دیگه اون نامه پیمان رو به فرهادی که خودت زحمتش رو کشیده بودی تو یکی از تاپیکها اینجا هم بذاری! شاید اونطوری بیشتر بزرگی کارش درک بشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من خوشحال شدم ولی نه تا این حد. وقتی دو رویی مردم ایران رو همه جا میبینم،منفعت طلبیشون و فقط به فکر خودشون بودن رو میبینم. این چیزها خیلی گذراست.
اونم از سياسته بنده خدا گفت كه روفرهنگ كهن ايراني غباري از سياست نشسته مردم ايران لياقتشون هموني جايي هست كه اصغر فرهادي بود امثال بعضيا اين بلا را سرشون اورده
  • Like 2
لینک به دیدگاه

وودی آلن کارگردان شهیر سینمای دنیا که در بخش «بهترین فیلمنامه اورجینال» با فیلم «نیمه شب در پاریس» رقیب فیلم «جدایی نادر از سیمین» بود پس از بیست سال این جایزه را تصاحب کرد اما در مراسم اسکار مانند دفعات پیش حاضر نشد! تام برنارد (مدیر پخش این فیلم در کمپانی سونی پیکچرز) در توضیح عدم حضور وودی آلن می گوید: "مقداری تلاش کردم تا او را راضی به حضور در مراسم نمایم اما آلن گفت بهترین فیلم سال "جدایی نادر از... سیمین است و باقی مسائل درباره جوایز (....) هستند!..."

Woody Allen] thinks the best movie of the year is 'A Separation' and all this awards stuff is..."

Woody Allen ended a long Oscar drought. The 76-year-old writer-director took home his first Academy Award in more than 20 years for his original script for "Midnight in Paris," but not even his fourth win could lure the filmmaker to the show. "I tried for a little bit to get him to come, but he thinks it's all..." said Tom Bernard, whose Sony Pictures Classics distributed Allen's time-traveling comedy. "He thinks the best movie of the year is 'A Separation,' " Bernard added of the Iranian drama that was named top foreign language film.

• Like 2
لینک به دیدگاه

پیام تبریک سید محمد خاتمی به اصغر فرهادی: به نام خدا هنرمند گرانقدر جناب آقای اصغر فرهادی ... موفقیت چشمگیرتان را در پرآوازه‌ترین حادثه و مراسم سینمایی که نشانگر شایستگی‌های شما و هنرمندان عزیز و همکاران ارجمندتان در فیلم است صمیمانه تبریک می‌گویم. اقبال مردمی در ایران و اهتمام جشنواره‌های گوناگون و صاحب نظران معتبر در سراسر جهان، پیش از این نیز توانمندی و جایگاه والای سینمای اندیشمند و صاحب سبک ایران را به خوبی نشان داده است و آنان که به ایران و به آیین و فرهنگ و تاریخ این مرز و بوم دلبستگی دارند و احترام می‌گذارند، توفیق بزرگ شما را بار دیگر ارج می‌نهند. این حادثه را باید نشانه‌ای روشن بر آن دانست که هنر به طور عام و سینما به طور خاص از مهم‌ترین ابزارهایی است که می‌تواند در جهان نا‌امن، جنگ‌زده و پر از تبعیض و ناروایی و خودکامگی، موجب نزدیکی دل‌ها و چیرگی انسانیت و محبت بر خشونت شود و گفت‌و‌گوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها را به جای تنش و درگیری بنشاند. سید محمد خاتمی ۸ اسفند

• Like 4
لینک به دیدگاه
شاید هیچ وقت نیای اینجا و ببینی یکی از هزاران هوادارت چی برات گفته. یکی از همون مردم کشورت که بهشون مینازی. که وقتی به بلندترین جای حرفه خودت رسیدی باز هم از یاد نمیبریشون. ولی من میگم برای تو و بخاطر تو که دیشب فریاد غرور شکسته من و هزاران چون منی بودی...

دیشب نه برای دوستداران سینما، نه برای دوستداران هنر، نه برای دوستداران تو که برای همه دوستداران کلمه مقدس "ایران" شبی دیگر بود. دیشب وقتی که نام تو برده شد، قلبهای میلیونها ایرانی تپید. وقتی پله ها را یک به یک بالا رفتی، غرورمان را بالا میبردی و وقتی نشان افتخارت را گرفتی، باور کردیم که ما میتوانیم! میتوانیم نام ایران را در جایی به جز سازمان ملل متحد و آژانس انرژی هسته ای بشنویم. میتوانیم شاد باشیم برای چیزی که حقمان است. وقتی از فرهنگ و گذشته مان گفتی یادمان آمد همه چیزهایی را که فراموش کرده بودیم. اینجا نیستی که ببینی همه از دیشب به بودنشان در این خاک میبالند.

اشکهای سارینای تو، وقتی که از صلح میگفتی اشکهای هزاران خواهر و برادرت بود که خالصانه ترین و پاکترین احساسها را به تو داشتند. تویی که فریاد غرور شکسته همه ما شدی...

مسیح

درود

این نوشته خودتونه ؟

کوتاه مختصرو جذاب :icon_gol:

بویژه عنوان جستارکه بسیارزیباست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اونم از سياسته بنده خدا گفت كه روفرهنگ كهن ايراني غباري از سياست نشسته مردم ايران لياقتشون هموني جايي هست كه اصغر فرهادي بود امثال بعضيا به اين بلا را سرشون اورده

من تیتر تمام روزنامه های امروز صبح رو دیدم. تنها روزنامه هایی که کوچکترین خبری در صفحه اولشون از اسکار گرفتن فیلم جدایی نبود، روزنامه های کیهان و جام جم بود. تو خود حدیث مفصل بخوان....!

• Like 2
لینک به دیدگاه
درود

این نوشته خودتونه ؟

کوتاه مختصرو جذاب :icon_gol:

بویژه عنوان جستارکه بسیارزیباست.

بله با اجازتون. چشمهاتون زیبا میبینه. :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من تیتر تمام روزنامه های امروز صبح رو دیدم. تنها روزنامه هایی که کوچکترین خبری در صفحه اولشون از اسکار گرفتن فیلم جدایی نبود، روزنامه های کیهان و جام جم بود. تو خود حدیث مفصل بخوان....!

نادر چو رهِ جدایی از یار گرفت

بازار هنر رونق بسیار گرفت

فرخنده شبی که جمله فریاد زدیم:

اسکار گرفت ، «اصغر» اسکار گرفت

422677_308293915896591_189823431076974_827869_176894579_n.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگر چه اسکاردر تاریخ معین و از پیش برنامه ریزی شده ای داده میشه و تاریخ همزمانی جایزه با اوضاع کنونی ایران کاملا اتفاقی بود اما این اسکار روحیه ملی و امید و شادابی زیادی در ملت ایجاد کرده به نظرم یک عیدی بسیار مهم و بی نظیر بود ..

مرسی از تاپیکت ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

درود

عنوان تاپيك بسيار برازنده و هوشمندانه انتخاب شده و از اين بابت از شما سپاسگزارم.اسكار در دستان فرهادي بسيار متفاوت از اسكار در دستان ديگران بود.هنرمندان و هنرورزان يكايك در جايگاه قرار گرفتند وهر يك از زن و همسر و فرزند و ... خويش تشكر كرد و با كمي خوش خرامي به ميان جمعيت برگشت.اما اسكار در دستان فرهادي فرياد يك ملت بود.فريادي كه در ميان هياهوي سياسيون كشورمان و دول غير گم شده بود.فرهادي بغض خفته ي يك ملت را فرياد كرد تا بگويد من همانم كه آوازه ي فرهنگم روزگاري ز چين و ماچين بود تا روم و سرزمين ساكسون ها.فرهادي اسكار هنري را تبديل به ابزاري كرد براي رساندن صداي ملتي كه مي رفت تا فراموش شود.از بعد داخلي نيز فرهادي كاري كرد كارستان .بار ديگر به ايرانيان نشان داد براي مطرح كردن نام كشورمان نياز نيست كه موشك به هوا بفرستيم و براي ديگران شاخ و شانه بكشيم.نشان داد كه سلاح هنر بسيار برنده تر از توپ و تانك است و نشان داد در اين وانفساي ساخت دست سياسيون چه وظبفه ي سنگيني بر گردن هنرمندان و فعالان و محققين ايراني قرار گرفته.فرهادي نشان داد كه اگر ايران زمين مي خواهد كه بار دگر گرداب حوادث را به سلامت پشت سر بگذارد راهي جز عبور از كوچه باغ هاي هنر و فرهنگ غني خويش ندارد و در واقع ما فرزندان ايران زمين را به راهي خواند كه پاياني مشخص و خوش دارد.فرهادي امروز نه اصغر بود كه زرتشتي بود كه در جسم اصغر تبلور يافت

اي كاش بيدار شويم و هر يك سوشيانت شويم براي پيك پير اين سرزمين كهن

• Like 6
لینک به دیدگاه

پیام سید شهاب حسینی به اصغر فرهادی :

و تنها اوست یگانه خالق متعال

سلام اصغر عزیز، شاید بی مناسبت نباشد که به مثال عهد قدیم و سرداران رشیدی که افتخارات برای این سرزمین رقم زدند، تو را نیز فاتح بزرگ نامید و سردار تاریخ ساز پهنه فرهنگ و هنر این سرزمین. خوشحالم که در رکابت بودم برای خدمت به فرهنگ و هنر این سرزمین که مردمان نجیبش را شایستگی بهترین هاست و عجب داستان پر فراز و نشیبی داشت این سفر بزرگ از نقطه آغاز که از اندیشه ات بر قلمت جاری شد تا لحظه ای که پرچم نجیب این دیار در یکی از قله های رفیع ادب و فرهنگ وهنر جریان ساز و تاثیر گذار سینمای جهان به اهتزاز در آمد و چه شیرین بودند صورت هایی که در آنان شکوه چشمان اشک بار و لب های خندان توامان جاری بود و یقینم بر این است که شعور کامل حاکم بر نظم آفرینش، صدای خلوص قلب و اندیشه تو را شنید، آنگاه که برای اولین باری که گرد هم بودیم و بر نما های مستند از تصاویر غمناک دادگاه های خانواده چشم دوخته بودیم، تو به جای اینکه بگویی فیلمی خواهیم ساخت چنین و چنان، گفتی:

"بچه ها می بینید مشکلات مردم را؟" و این خلوص خدمت بود و قربانی هابیل که بر درگاه احدیت پذیرفته شد، آن را برکت داد و بر بام فرهنگ جهان بیافراشت و به واسطه آن دل ملتی را که هر روز و به هر بهانه صدایش می کنند گرم و شاد و امید وار کرد. اما در میان این آوا های خوش شادمانی، به گوش رسید صدای قابیل هایی که ناهنجار و گوش خراش داد سخن سردادند از بی ارزش بودن تلاشت. چه خوش گفت شاعر که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست اما حقیقت همیشه پیروز است. آنچه تو کردی سهم بودنت را کامل کرد، الهام بخش و امید آفرین شد و غبار از چهره کهن و پر اصالت این سرزمین بار دیگر برگرفت و حالا همگی با عشق بیشتری بر عمق نگاه یکدیگر چشم می دوزیم و لبخند می زنیم و خوشحالیم که این خاک، خاک بزرگ پرور است، همواره بوده و باز خواهد بود.

دستانت پر توان و خدا قوت , به هم او می سپارمت که همانا خیرالحافظین است.

سيد شهاب الدين حسيني

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...