رفتن به مطلب

قار قار

ارسال های توصیه شده

تهوع مغزی یه مرحله بعد از شستشوی مغزیه:icon_pf (34):

یه مرحله بعدشم لابد مرگ مغزیه:hanghead:

مگه مورتال کمبت ه که هی مرحله مرحله میکنی:w000:

سخت نگیر ننه،همش یه روزی تموم میشه:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 54
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه مرحله بعدشم لابد مرگ مغزیه:hanghead:

مگه مورتال کمبت ه که هی مرحله مرحله میکنی:w000:

سخت نگیر ننه،همش یه روزی تموم میشه:hanghead:

:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

نه تنها جزاير سه گانه ، بلكه از جنوب سيبري تا شمال صحراي عربستان و از شرق چين تا غرب مديترانه مرزهاي باستاني ايران بزرگ قرار دارد و در آخر تمامي فرزندان به مادر خويش بازخواهند گشت.

• Like 4
لینک به دیدگاه
بیشتر مردم دوروبریاشونو مثه ی وسیله میبینن بعضیا حتی بچه هاشونم واسشون حکم وسیله داره چ برسه ب بقیه ک اونم ب لطف نسبتای فامیلی ما شدیم فامیل درجه دوم اینجور آدما

تا جایی ک بتونن ازت استفاده میکنن ب هدفشون ک رسیدن نخود نخود ما ک رفتیم آسیا شما بمون تو خماریش

من اگه يه روز بخوام خود كشي كنم

تو نامه خود كشيم به جاي به مي نويسم "ب" و به جاي كه مينويسنم "ك"

بعد هر كه بخواد نامه رو بخونه ميفهمه كه چقد حالم بود بوده به كسي مشكوك نميشه :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه تنها جزاير سه گانه ، بلكه از جنوب سيبري تا شمال صحراي عربستان و از شرق چين تا غرب مديترانه مرزهاي باستاني ايران بزرگ قرار دارد و در آخر تمامي فرزندان به مادر خويش بازخواهند گشت.

اسب ها را زین کنید و گرز ها را بردارید، به پیش سرزمین های 5000000 سال قبلیمون رو برمیگردونیم، هرکسی هم جلومون وایسه تیکه پارش میکنیم به ناموسشون هم تجاوز میکنیم شهرهاشون رو به آتیش میکشیم آخرش هم کتیبه صلح مینویسم:w16:

سال 2012 هست با 2012 پیش از میلاد اشتباه گرفتی، ملت متوهم:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من اگه يه روز بخوام خود كشي كنم

تو نامه خود كشيم به جاي به مي نويسم "ب" و به جاي كه مينويسنم "ك"

بعد هر كه بخواد نامه رو بخونه ميفهمه كه چقد حالم بود بوده به كسي مشكوك نميشه :banel_smiley_4:

کلا فک نکنم کسی ب کسی مشکوک بشه اینایی ک کارشون ب خودکشی میرسه رفتاراشون از قبل خبر میده ک آی ملت من ب تهش رسیدم منو دیدی ؟ ندیدی :sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه

ديروز صبي از اتاق كه زدم بيرون تو سالن اصلي شركت چاي به دست يهوو ديدم 8 تا دختر رو به روم ايسادن زل زدن تو چشام اونم از فاصله يك متري بطن چپ قلبم تركيد اول اينجا منطقه دختر خيزي نيست دوما همشون گله اي جمع شده بودن بيان تو ...... بلافاصله برگشتم داخل اتاق پشت در ليوان چاي عينهو اب سركشيدم اونقد داغ بود كه ماتحت حلقم سوخت نفسم بند اومد دوباره در جا برگشتم ديدم زوركي جلو خندشون را گرفتن بعضي شون سرخ شدن بودن از خجالت ...

نميدونم چرا ولي يه چند دقيقه اي گذشت تا همه چي جمع جور شد ..سر صحبت و باز كرديم

دانشجو بودن براي كار اموزي اومده بودن ....

• Like 8
لینک به دیدگاه

يه بعد از ظهري قلبم وايساد ...

زير بغلشو گرفتم لنگون لنگون رفتيم گوشه حيات زير اون درخت قديمه هست دو تا صندلي چوبي و يه ميز گرد گذاشته نشستيم كلي حرف زديم قهوه خورديم از روياه هاي مشترك گفتم از اينكه هنوز زودِ راه زيادي در پيش داريم از اميد از اينده ...تا غروب طول كشيد

• Like 9
لینک به دیدگاه

گوشم سنگین شده بود رفتم دکتر

گفت سرما خوردی

گفتم نه

گفت چیزی توش کردی

گفتم آره انگشت دستم بغضی وقتا گوش پاکن ...

گفت دوتا قطره مینویسم استفاده کن بعد بیا شتشو بدم

بعد گفت هر درد یا مشکل کوچیکی حتی یه جوش ساده را اگه باش ور بری ممکنه تبدیل به یه مشکل بزرگ درد بیشتر و یا زخم بشه که قابل حل نباشه مهندس ...

....... به این فکر کردم که چقد تو زندگی خراش های کوچیک را با ور رفتن تبدیل به زخمای عمیق و کاری کردم

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه بارم به اتفاق خانواده رفته بودیم بیرون گردش زیر یه درخت بزرگ تو یه باغ سبز کنار دریا اتراق کردیم

بعد من یه دوربین فیلم برداری را جوری که کسی نفهمه گذاشتم بالای یه درخت نزدیک دو ساعت فیلم گرفتم مثل یه دوربین مخفی !!!

عجب فیلم رویایی شد عجب روز رویایی و عجب طبیعت رویایی بود هنوز که هنوزه با توجه به تمام شواهد و قراینی که تو فیلم موجود هست به واقعی بودنش شک میکنم

• Like 2
لینک به دیدگاه

به سلامتی
بهروز وثوق
که گفت :
ر
ف
ي
ق
آلوچه نيست بهش نمك بزنى, عاشقت نيست بهش كلك بزنى,
ر
ف