Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ من بچه که بودم با خانواده پدری زندگی میکردیم. عموم عاشق حیوانات بود. خیلی از حیوانات رو باهاشون زندگی کردم. از پرندگان اینارو داشتیم: عقاب، شاهین، کبک، قناری و ... از درندگان هم انواع سگ و گربه وحشی از آبزیان یه آکواریوم گنده در مقاطع کوتاهی خرگوش و اسب و ... هم داشتیم خلاصه یه باغ وحش جمع و جور کنارم بود. واسه همین من از حیوانات خیلی نمیترسم. ولی شیر باید تجربه عجیبی باشه. 9 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ ای جونم من عاشق شیرممممممممممممم دوست دارم یه شیر خونگی داشته باشممممممممم 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من بچه که بودم با خانواده پدری زندگی میکردیم. عموم عاشق حیوانات بود. خیلی از حیوانات رو باهاشون زندگی کردم. از پرندگان اینارو داشتیم: عقاب، شاهین، کبک، قناری و ... از درندگان هم انواع سگ و گربه وحشی از آبزیان یه آکواریوم گنده در مقاطع کوتاهی خرگوش و اسب و ... هم داشتیم خلاصه یه باغ وحش جمع و جور کنارم بود. واسه همین من از حیوانات خیلی نمیترسم. ولی شیر باید تجربه عجیبی باشه. عجیب نیست یکم ترسناکه 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ عجیب نیست یکم ترسناکه آهان. اشتباه لپی بود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده