panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ دخترم شما جوان و خام هستی، یک صحبت خصوصی با شما داشته باشم به خودم رای میدی مچتو گرفتم حاجی.:gnugghender: رشوه و پیشنهاد بووووووووق؟ اونم به مامور حراست؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ دخترم شما جوان و خام هستی، یک صحبت خصوصی با شما داشته باشم به خودم رای میدی دوستان عزیز خواهران گرامی انجمن نو اندیشان به وعده و وعید های افراد معلوم الحال توجه نکنید گول آنها را نخورید. سری به ستاد انتصاباتی شان بزنید تا از نیات شوم و پلیدشان آگاه شوید !!! تنها به بنزین سفر های نوروزی بیاندیشید 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان عزیز تبلیغات آغاز شد لکن در محل های مجاز و تاپیک های تبلیغاتی خودتان شروع به تبلیغ کنید [h=3]اسامی نامزد های انتخاباتی مجلس سونا[/h] 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نقل قول دروغ؟ فضا را آلوده نکنید، حتی اگر راست باشد در حال حاضر ملاک ما مقوا هست نه خواب تبارک الله، براستی اکنون شما میتوانید دشمنان را ببینید، اما دشمنان نمیتوانند شما را ببینند هنوز به مجلس نرسیده ارزشهای انقلاب زیر سوال میبرین؟!دروغ چیه خودم دیدمش با هون چهره نورانی همیشگیش اومد گفت:اتوسا گفتم:بله اغا بزار دستتو ببوسم گفت:من از اینده انجمن بعد از مرگم بیمناکم گفتم:تا منو داری غم نداری گفت:پ شما بروید این ادمها (نمایندگان) را تهیه کنید...:w410: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خلاصه ای از برنامه های من اینجاد مکان های ورزشی تشکیل یک تیم لیگ برتری با نام نواندیشان استان شدن نواندیشان حمایت از مدیر های قبلی و تقدیر از انها جلو گیری از اخراج و اخطار کاربر هاااااااااااااااااااااااااااا همه رو هم عضو طلایی میکنم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ نشون بده، منم اون چسب رو نشون میدم :gnugghender:کدوم چسب؟چسب زخم منظورته؟:gnugghender: عکس بدون فوتو شاپ این کاربر انقلابی 6 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اینایی که ساندیس میخوان بیان ستاد من [h=3]ستاد انتخاباتی سردار حاج سامان هشتیان[/h] 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ رای ما پسر ایرانی نامزد اولین دوره انتخابات سونا [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اینجانب انصراف میدم به نفع کی انصراف میدی ؟:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ هیچکی چرا انصراف؟ شام چی؟برقرار هست؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ چرا انصراف؟ شام چی؟برقرار هست؟ نه دیگه پاشین برین خونتون ورشکست شدم 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان ساعت 10 امشب یعنی 10 دقیقه ی دیگه یک برنامه ی مستند از شبکه ی منوتو1 پخش میشه درباره مجلس هست از دست ندید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده