Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ به زودی شاهد اصلاحاتی عظیم در ساختار انجمن هستیم به امید انجمنی سر افراز و اسلامی بهترین نیستم اما بهترین ها مرا انتخاب میکنند . سردار حاج سامان نامزد اولین دوره ی مجلس سنای انجمن 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خودم رییس روح هام تایید صلاحیتت نمی کنم برا روح شدن :ws3: حد نساب چقده پیشکسوت ارواح که در پروفایلش آرام گرفته روح شماره 2 هم که خودم بودم .... البته در رفت آمد بودم حالا شما شدی تایید صلاحیت نمیکنی؟ حد نساب 90 % آراست 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ شما دعا کن اجاره کنن بعد یه فکریش میکنیم اکسیر جوانی دوست داری؟ انشاالله که خدا به همه ما مستاجرانی والا مقام عنایت فرمایند... عزیزم فکر کردی با چی تا حالا زنده موندم!!؟ روزی 3 لیتر اکسیر میزنم تو رگ .... حور العین بهشتی سراغ نداری؟ از وقتی از بهشت پرتمون کردن بیرون ندیدم تا حالا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ پیشکسوت ارواح که در پروفایلش آرام گرفته روح شماره 2 هم که خودم بودم .... البته در رفت آمد بودم حالا شما شدی تایید صلاحیت نمیکنی؟ حد نساب 90 % آراست خوب خدا رو شکر که رای روح ها مثل رای ............... دیده نمیشه پس از الان 90 درصد رو اوردم چون 1005 روح ها به من رای میدن میگی نه برو کاغذ هایی رای روح ها رو ببین 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خوب خدا رو شکر که رای روح ها مثل رای ............... دیده نمیشه پس از الان 90 درصد رو اوردم چون 1005 روح ها به من رای میدن میگی نه برو کاغذ هایی رای روح ها رو ببین عزیزم ما انتخابات میلیونی در پیش داریم!!!!! 1000 رای؟ اگه اینطوره شما اصلا بیخیال شو بعدشم عزیزم من خودم چشم برزخی دارم رو نکرده بودم برگه که هیچی ... رد دود روح ها رو هم بررسی میکنم که کسی دو تا رای نده 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ انشاالله که خدا به همه ما مستاجرانی والا مقام عنایت فرمایند... عزیزم فکر کردی با چی تا حالا زنده موندم!!؟ روزی 3 لیتر اکسیر میزنم تو رگ .... حور العین بهشتی سراغ نداری؟ از وقتی از بهشت پرتمون کردن بیرون ندیدم تا حالا حاجی نگران نباش خودم هواتو دارم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزم ما انتخابات میلیونی در پیش داریم!!!!! 1000 رای؟ اگه اینطوره شما اصلا بیخیال شو بعدشم عزیزم من خودم چشم برزخی دارم رو نکرده بودم برگه که هیچی ... رد دود روح ها رو هم بررسی میکنم که کسی دو تا رای نده ببخشید 1005 = 100% :icon_pf (34): چشم برزخیت با من شام بفرما منزل در خدمت باشیم بد نمیگذره 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اقا يه سوال ... اينجا زير 18 ميتونن راي بدن ؟ اخه به ما ميگند " شما به بلوغ سياسي نرسيديد " حالا ما رسيديم يا نه ؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خب من دیدم که اوضاع خرابه و باید کاری کنم چون اگه الان اوضاع رو بهبود ندهم دیگه انجمن به نابودی می رود به همین دلیل واجب دانسته برخلاف میل باطنی و بیشتر به اصرار با وجود مشغله های زیاد این مسئولیت دشوار را بپذیرم و امیدوارم بتوانم در سنا به خوبی عمل نمایم و به داد بدبختان برسم و درمورد شعار من به نظر من و امام خمینی نمایندگان مردم نباید مرفه و سرمایه دار باشد نمونه اش نمی دونم همین فرانسه است یا ایتالیا که روز به روز دارن به ورشکستگی میرن و این چیزا من برای خودم یک نماد ساختم که اونو تو اواتارم قرار می دم با تشکر اقا افشین خان 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ قرنها ...!؟ ای یه چند هزار سالی هست ولی مثل یه چشم به هم زدن بودم پسرم ..... یادش بخیر .......... حامد من اصلا نمیدونم الان انتخابات چند نفر و چجوریه مثلا برا تهران که بزرگه مردم میتونن به چند نفر رای بدن؟ یا منطقه منطقست؟ مهمش تبلیغاته، انتخابات هم برگزار میشه یکی اول میشه دیگه، مهم نیست زیاد 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/thread80934.html این لینک جهت نظارت تقدیم پیر مدر آسمانی 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من میشم آقای دوربینی موقع انتخابات میام 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ بسم الله رحیم حاج ممل هستم شوفر کشتی , بچه تهرونی ها بشم میگن کاپیتان !!! هیچ کی نمیتونه مث من نفت براتون بیاره. اینقدر نفت براتون بیارم که ندونید بشکه هاش رو چکار کنید. نظر به اینکه احساس کردم "تکلیف" به من الهام شد , من هم رسما" و راسا" کاندیداتوری خودم رو اعلام می کنم. با توجه به فرا رسیدن عید نوروز و فصل مسافرتها , بنزین از نون شب هم واجب تره !!! شعار انتخاباتیم هم " خانه هر انجمنی , یک شعبه نفتی" با کسب اجازه از ادمین عزیز , یه کم تبلیغات پیش از موعد هم شروع می کنیم. 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ فتنه نکنید، این انگ ها به من نمیچسبد:icon_razz:مدرکش موجوده نشون بدم؟نشون بدم؟ 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ بنده هم به عنوان یک کاندید مستقل , از آب گل آلود ماهی گرفته و حمایت خودم را از "تخریب دیگر کاندیدا ها توسط یکدیگر" اعلام می کنم !! از این تریبون اعلام می کنم که : هر چه سند و مدرک از هم دارین رو کنین. من خودم همه را تایید میکنم. عرصه باید بر آنان که رژ لب (ببخشید داغ ننگ..) بر پیشانی دارند تنگ تر و تنگ تر شود. پ.ن. کلیه اسناد ویکی لیکسی را هم به قیمت مناسب خریداریم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ مدرکش موجوده نشون بدم؟نشون بدم؟ نشون بده، منم اون چسب رو نشون میدم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نشون بده، منم اون چسب رو نشون میدم :gnugghender: حاجی شما درجه حرارتی که مهرتون رو باهاش داغ کردین بگین ممنون میشم. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ حاجی شما درجه حرارتی که مهرتون رو باهاش داغ کردین بگین ممنون میشم. :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ :vahidrk: حاجی بووووووووق...:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ حاجی بووووووووق...:vahidrk: دخترم شما جوان و خام هستی، یک صحبت خصوصی با شما داشته باشم به خودم رای میدی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده