NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ رای ما کتایون و لورنا! کسی از اعضای پنج تن صلاحیت بیشتری واسه بردن این انتخابات نداره کی اصلح تر؟ لورنا هم که مامی این فرد شریف هست. این خانومها در راستای احقاق حقوق خانومهای انجمن و ارزشهای بر باد رفته تلاش میکنن امید بانوان این انجمن به اعتقاد و ایمان مستحکم این دو بانوی گرامیست خانوم کتی که الگوی زنان این انجمن هستن از این دو بانو تبعیت کنین 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ پیر مرد آسمانی به چند نفر میتونن رای بدن؟ و چند نفر انتخاب خواهد شد؟ 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ رای ما کتایون و لورنا! کسی از اعضای پنج تن صلاحیت بیشتری واسه بردن این انتخابات نداره کی اصلح تر؟ لورنا هم که مامی این فرد شریف هست. این خانومها در راستای احقاق حقوق خانومهای انجمن و ارزشهای بر باد رفته تلاش میکنن امید بانوان این انجمن به اعتقاد و ایمان مستحکم این دو بانوی گرامیست خانوم کتی که الگوی زنان این انجمن هستن از این دو بانو تبعیت کنین قربونت مامی به یاری آقا امام زمان ریشه کن میکنیم ای فتنه ی فسادو در کشور 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ پیر مرد آسمانی به چند نفر میتونن رای بدن؟ و چند نفر انتخاب خواهد شد؟ حاج آقا گویا بانوی رژ قهوه ای ای پیشانیتونو بوسیده:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ پیر مرد آسمانی به چند نفر میتونن رای بدن؟ و چند نفر انتخاب خواهد شد؟ والا از ابتدا هدف ما یکی بود اما چون استقبال پر شوری صورت گرفته به شک افتادیم شما نظر خاصی ندارین؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ والا از ابتدا هدف ما یکی بود اما چون استقبال پر شوری صورت گرفته به شک افتادیم شما نظر خاصی ندارین؟ چند نفر بخوان انتخاب بشن مهم نیست، ولی هر کس به یک نفر رای بده خوبه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ حاج آقا گویا بانوی رژ قهوه ای ای پیشانیتونو بوسیده:icon_pf (34): فتنه نکنید، این انگ ها به من نمیچسبد:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ چند نفر بخوان انتخاب بشن مهم نیست، ولی هر کس به یک نفر رای بده خوبه ای ملعون 3 تا خوبه؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ ای ملعون 3 تا خوبه؟ هرچه شما بگید، بالاخره تصمیمات شما ماحصل قرن ها تجربه است 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ به به روح گرانقدر عزیزم شما روحی چجور میخوای در انتخابات شرکت کنی؟ سلام و علیکم و رحمته اللله بله یا ادددر من روح هستم بالاخره این مجلس سنا هم اقلیت نمی خواد من نماینده اقلیت هستم :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ هرچه شما بگید، بالاخره تصمیمات شما ماحصل قرن ها تجربه است قرنها ...!؟ ای یه چند هزار سالی هست ولی مثل یه چشم به هم زدن بودم پسرم ..... یادش بخیر .......... حامد من اصلا نمیدونم الان انتخابات چند نفر و چجوریه مثلا برا تهران که بزرگه مردم میتونن به چند نفر رای بدن؟ یا منطقه منطقست؟ 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من پروفایلمو با تماام امکانات زیر ساختیش مثل آب و برق و گاز و تلفن در بهترین نقطه انجمن با تمام امکانات برای ستاد نمایندگان اجاره میدم هر کس پیشنهاد بالاتری بده مال اون کاندیدا میشه 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ سلام و علیکم و رحمته اللله بله یا ادددر من روح هستم بالاخره این مجلس سنا هم اقلیت نمی خواد من نماینده اقلیت هستم :hapydancsmil: خب این هم حرفیه اصلا یه کرسی هم برای ارواح عزیز در نظر میگیرم 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من پروفایلمو با تماام امکانات زیر ساختیش مثل آب و برق و گاز و تلفن در بهترین نقطه انجمن با تمام امکانات برای ستاد نمایندگان اجاره میدمهر کس پیشنهاد بالاتری بده مال اون کاندیدا میشه:hapydancsmil: رشوه تو روز روشن؟ ساعت 1 شب؟ جلویه من؟ خجالت نمیکشی آقا؟ برای ما چی داری عزیزم؟ 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خب این هم حرفیه اصلا یه کرسی هم برای ارواح عزیز در نظر میگیرم خوب پس من چون بی رغیب ام مستقیما بدون رای گیری رفتم مجلس سنا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ رشوه تو روز روشن؟ ساعت 1 شب؟ جلویه من؟ خجالت نمیکشی آقا؟ برای ما چی داری عزیزم؟ رشوه کجا بوده من همش به فکر کاندیدا هام خدا شاهده بالاخره ستاد می خوان دیگه همینجوری که نمیشه شما هر کس که پروفایل منو اجاره کرد برندش بکن من از خجالت شما در میام 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خوب پس من چون بی رغیب ام مستقیما بدون رای گیری رفتم مجلس سنا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: حالا چه دیدی شاید خودم رقیبت شدم بعدشم باید یه حد نسابی بیاری در غیر اینصورت کرسی شما خاک خواهد خورد با توجه به ماده واحده ی 13 بند 666 قانون اساسی انجمن 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ رشوه کجا بوده من همش به فکر کاندیدا هام خدا شاهده بالاخره ستاد می خوان دیگه همینجوری که نمیشه شما هر کس که پروفایل منو اجاره کرد برندش بکن من از خجالت شما در میام خب گویا من برداشت کردم کهولت سن است و ... هه هه ههههه احسنت بر شما خب اول یه پیش پرداختی چیزی بدید ما مطمئن بشیم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ حالا چه دیدی شاید خودم رقیبت شدم بعدشم باید یه حد نسابی بیاری در غیر اینصورت کرسی شما خاک خواهد خورد با توجه به ماده واحده ی 13 بند 666 قانون اساسی انجمن خودم رییس روح هام تایید صلاحیتت نمی کنم برا روح شدن :ws3: حد نساب چقده 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خب گویا من برداشت کردمکهولت سن است و ... هه هه ههههه احسنت بر شما خب اول یه پیش پرداختی چیزی بدید ما مطمئن بشیم شما دعا کن اجاره کنن بعد یه فکریش میکنیم اکسیر جوانی دوست داری؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده