NEGARi 9387 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 رای ما کتایون و لورنا! کسی از اعضای پنج تن صلاحیت بیشتری واسه بردن این انتخابات نداره کی اصلح تر؟ لورنا هم که مامی این فرد شریف هست. این خانومها در راستای احقاق حقوق خانومهای انجمن و ارزشهای بر باد رفته تلاش میکنن امید بانوان این انجمن به اعتقاد و ایمان مستحکم این دو بانوی گرامیست خانوم کتی که الگوی زنان این انجمن هستن از این دو بانو تبعیت کنین 7
El Roman 31720 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 پیر مرد آسمانی به چند نفر میتونن رای بدن؟ و چند نفر انتخاب خواهد شد؟ 3
lorena 10304 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 رای ما کتایون و لورنا! کسی از اعضای پنج تن صلاحیت بیشتری واسه بردن این انتخابات نداره کی اصلح تر؟ لورنا هم که مامی این فرد شریف هست. این خانومها در راستای احقاق حقوق خانومهای انجمن و ارزشهای بر باد رفته تلاش میکنن امید بانوان این انجمن به اعتقاد و ایمان مستحکم این دو بانوی گرامیست خانوم کتی که الگوی زنان این انجمن هستن از این دو بانو تبعیت کنین قربونت مامی به یاری آقا امام زمان ریشه کن میکنیم ای فتنه ی فسادو در کشور 4
lorena 10304 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 پیر مرد آسمانی به چند نفر میتونن رای بدن؟ و چند نفر انتخاب خواهد شد؟ حاج آقا گویا بانوی رژ قهوه ای ای پیشانیتونو بوسیده:icon_pf (34): 4
eder 13732 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 پیر مرد آسمانی به چند نفر میتونن رای بدن؟ و چند نفر انتخاب خواهد شد؟ والا از ابتدا هدف ما یکی بود اما چون استقبال پر شوری صورت گرفته به شک افتادیم شما نظر خاصی ندارین؟ 2
El Roman 31720 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 والا از ابتدا هدف ما یکی بود اما چون استقبال پر شوری صورت گرفته به شک افتادیم شما نظر خاصی ندارین؟ چند نفر بخوان انتخاب بشن مهم نیست، ولی هر کس به یک نفر رای بده خوبه 2
El Roman 31720 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 حاج آقا گویا بانوی رژ قهوه ای ای پیشانیتونو بوسیده:icon_pf (34): فتنه نکنید، این انگ ها به من نمیچسبد:icon_razz: 3
eder 13732 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 چند نفر بخوان انتخاب بشن مهم نیست، ولی هر کس به یک نفر رای بده خوبه ای ملعون 3 تا خوبه؟ 3
El Roman 31720 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 ای ملعون 3 تا خوبه؟ هرچه شما بگید، بالاخره تصمیمات شما ماحصل قرن ها تجربه است 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 به به روح گرانقدر عزیزم شما روحی چجور میخوای در انتخابات شرکت کنی؟ سلام و علیکم و رحمته اللله بله یا ادددر من روح هستم بالاخره این مجلس سنا هم اقلیت نمی خواد من نماینده اقلیت هستم :hapydancsmil: 4
eder 13732 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 هرچه شما بگید، بالاخره تصمیمات شما ماحصل قرن ها تجربه است قرنها ...!؟ ای یه چند هزار سالی هست ولی مثل یه چشم به هم زدن بودم پسرم ..... یادش بخیر .......... حامد من اصلا نمیدونم الان انتخابات چند نفر و چجوریه مثلا برا تهران که بزرگه مردم میتونن به چند نفر رای بدن؟ یا منطقه منطقست؟ 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 من پروفایلمو با تماام امکانات زیر ساختیش مثل آب و برق و گاز و تلفن در بهترین نقطه انجمن با تمام امکانات برای ستاد نمایندگان اجاره میدم هر کس پیشنهاد بالاتری بده مال اون کاندیدا میشه 7
eder 13732 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 سلام و علیکم و رحمته اللله بله یا ادددر من روح هستم بالاخره این مجلس سنا هم اقلیت نمی خواد من نماینده اقلیت هستم :hapydancsmil: خب این هم حرفیه اصلا یه کرسی هم برای ارواح عزیز در نظر میگیرم 4
eder 13732 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 من پروفایلمو با تماام امکانات زیر ساختیش مثل آب و برق و گاز و تلفن در بهترین نقطه انجمن با تمام امکانات برای ستاد نمایندگان اجاره میدمهر کس پیشنهاد بالاتری بده مال اون کاندیدا میشه:hapydancsmil: رشوه تو روز روشن؟ ساعت 1 شب؟ جلویه من؟ خجالت نمیکشی آقا؟ برای ما چی داری عزیزم؟ 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 خب این هم حرفیه اصلا یه کرسی هم برای ارواح عزیز در نظر میگیرم خوب پس من چون بی رغیب ام مستقیما بدون رای گیری رفتم مجلس سنا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 رشوه تو روز روشن؟ ساعت 1 شب؟ جلویه من؟ خجالت نمیکشی آقا؟ برای ما چی داری عزیزم؟ رشوه کجا بوده من همش به فکر کاندیدا هام خدا شاهده بالاخره ستاد می خوان دیگه همینجوری که نمیشه شما هر کس که پروفایل منو اجاره کرد برندش بکن من از خجالت شما در میام 3
eder 13732 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 خوب پس من چون بی رغیب ام مستقیما بدون رای گیری رفتم مجلس سنا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: حالا چه دیدی شاید خودم رقیبت شدم بعدشم باید یه حد نسابی بیاری در غیر اینصورت کرسی شما خاک خواهد خورد با توجه به ماده واحده ی 13 بند 666 قانون اساسی انجمن 2
eder 13732 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 رشوه کجا بوده من همش به فکر کاندیدا هام خدا شاهده بالاخره ستاد می خوان دیگه همینجوری که نمیشه شما هر کس که پروفایل منو اجاره کرد برندش بکن من از خجالت شما در میام خب گویا من برداشت کردم کهولت سن است و ... هه هه ههههه احسنت بر شما خب اول یه پیش پرداختی چیزی بدید ما مطمئن بشیم 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 حالا چه دیدی شاید خودم رقیبت شدم بعدشم باید یه حد نسابی بیاری در غیر اینصورت کرسی شما خاک خواهد خورد با توجه به ماده واحده ی 13 بند 666 قانون اساسی انجمن خودم رییس روح هام تایید صلاحیتت نمی کنم برا روح شدن :ws3: حد نساب چقده 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 خب گویا من برداشت کردمکهولت سن است و ... هه هه ههههه احسنت بر شما خب اول یه پیش پرداختی چیزی بدید ما مطمئن بشیم شما دعا کن اجاره کنن بعد یه فکریش میکنیم اکسیر جوانی دوست داری؟ 2
ارسال های توصیه شده