El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ من نشدم تائید صلاحیت؟ برم پوشیه بزنم؟ نگران نباشید، پرونده شما در حال بررسیست، من سفارشتان را به دبیر محترم شورا میکنم، خرجش یک چند روزی صیغه هست، البته ثواب هم دارد، به خاطر ثوابش میگم 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ نگران نباشید، پرونده شما در حال بررسیست، من سفارشتان را به دبیر محترم شورا میکنم، خرجش یک چند روزی صیغه هست، البته ثواب هم دارد، به خاطر ثوابش میگم شما چقدر نفوذ دارید؟ 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ اعضای سنای انجمن قراره واقعا قانون گذاری کنند یا فقط ی ....بازیچه هستند؟:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ شما چقدر نفوذ دارید؟ بنده این افتخار نصیبم شده علاوه بر نامزد شدن در شورای نگهبان نیز به انجام وظیفه مشغول باشم 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بنده این افتخار نصیبم شده علاوه بر نامزد شدن در شورای نگهبان نیز به انجام وظیفه مشغول باشم شما روزی چند ساعت نماز میخونین که اینقدر پیشانیتون نورانی شده؟ ای کاش من هم میتونستم،احساس کمبود ایمان کردم. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ شما روزی چند ساعت نماز میخونین که اینقدر پیشانیتون نورانی شده؟ ای کاش من هم میتونستم،احساس کمبود ایمان کردم. اگه بگم غیر از 17 رکعت هر روز نماز شب و نماز شکر به شکرانه وجود سایه ادمین بالای سرمان میخونم، ان همه چه نمازی، ریا میشه، پس نمیگم 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ اگه بگم غیر از 17 رکعت هر روز نماز شب و نماز شکر به شکرانه وجود سایه ادمین بالای سرمان میخونم، ان همه چه نمازی، ریا میشه، پس نمیگم در مسجد دیگر ان شا ا...؟ 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ حاجی منو نیگااااااااا...حرف دلتوبزن دختر جان از این سیمای آسمانی خجالت بکش :icon_razz: لا اله الا اللهههههههههه 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ به من تکلیف شد که باید در صحنه حضور داشته باشی منم دیدم باید به مردم خدمت کنم وارد صحنه شدم ! کی تکلیف کرده بهت؟ خدمت به کدوم مردم؟ اجنبی ........ از کی دستور میگیری ....پ .... ببرین زندانیش کنین این معلومه جاسوس غربه 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام و درود خدمت ادمین بزرگوار و پروفایل پاک مدیران بازنشسته جمع بندی کاربرانی که قبول زحمت کردنند تا در این کار خدا پسندادنه شرکت کنن این عزیزانند بزودی در تاپیک جدا گانه ای لیست افراد تایید شده اعلام میشه تبلیغات هم از روز 3 شنبه ساعت 12 ظهر آغاز میشه [/url] El Roman Essi کتایون *Mahla* *Sanaz* mohammad 87 سبز Saman_88 nazfar lorena MiNiA KoG 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ در مسجد دیگر ان شا ا...؟ بستگی دارد، اگر سر کار یا در حال خدمت به خلق باشم بلی، به کار میگویم وقت نماز است، به نماز نمیگویم وقت کار است، کار را تعطیل کرده و ساعاتی را به عبادت در نمازخانه میگذرانم، ولی اگر در خانه باشم چون اهل ریا نیستم، نماز را در خلوت گهی که در خانه ایجاد کرده ام، البته با هزینه کاملا شخصی، به همراه اهل بیت برپا میدارم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام و درود خدمت ادمین بزرگوار و پروفایل پاک مدیران بازنشسته جمع بندی کاربرانی که قبول زحمت کردنند تا در این کار خدا پسندادنه شرکت کنن این عزیزانند بزودی در تاپیک جدا گانه ای لیست افراد تایید شده اعلام میشه تبلیغات هم از روز 3 شنبه ساعت 12 ظهر آغاز میشه El Roman Essi کتایون *Mahla* *Sanaz* mohammad 87 سبز Saman_88 nazfar lorena MiNiA KoG طبق نظرسنجی های ابتدایی الرومان با در اختیار داشتان آراء 63٪ نو اندیشانی ها پیشتاز رقابت های انتخاباتی است 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ آقا من اعتراض دارم، من 4 شنبه کلا نیستم، 24 ساعات از تبلیغاتم هدر میره 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ منم وظیفه ی خودم میدونم که از اونایی که کاندید شدن تشکر کنم! موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ آقا من اعتراض دارم، من 4 شنبه کلا نیستم، 24 ساعات از تبلیغاتم هدر میره ای بابا خب قرار نیست که همش خودش تبلیغ کنه شما باید ستاد درست کنی بعد بچه های ستادت تبلیغ کنن برات حالا اگه شد زمانش رو هم بیشتر میکنیم جانم 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ کی تکلیف کرده بهت؟ خدمت به کدوم مردم؟ اجنبی ........ از کی دستور میگیری ....پ .... ببرین زندانیش کنین این معلومه جاسوس غربه همون طور که مقام عظمای ادمینی فرمودند غرب هیچ غلطی نمیتواند بکند! ما هم که جمیعا از ایشون خط میگیریم ، همه با هم بعععععععععععععععععععععع 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام و صلوات اینجانب هم امادگی خود رو اعلام میکنم با شعاررررررررررررر یک روح برا همه همه برا یک روح وارد این عرصه میشوم باشد که با روشن فکری شما عزیزان بتوانم انجمن رو به جاهای بالا تری برسانم سامانه پیامک هم به زودی راه اندازی میشود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ همون طور که مقام عظمای ادمینی فرمودند غرب هیچ غلطی نمیتواند بکند! ما هم که جمیعا از ایشون خط میگیریم ، همه با هم بعععععععععععععععععععععععزیزم باید برسی بشید شمااین شعار تبلیغاتی هم برایه کاندادی دیگری بود!!! 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزم باید برسی بشید شمااین شعار تبلیغاتی هم برایه کاندادی دیگری بود!!! خب حاج اقا ما همه از یه نفر خط میگیریم برا همینه که حرفامون شبیه همه ! 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام و صلوات اینجانب هم امادگی خود رو اعلام میکنم با شعاررررررررررررر یک روح برا همه همه برا یک روح وارد این عرصه میشوم باشد که با روشن فکری شما عزیزان بتوانم انجمن رو به جاهای بالا تری برسانم سامانه پیامک هم به زودی راه اندازی میشود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 به به روح گرانقدر عزیزم شما روحی چجور میخوای در انتخابات شرکت کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده