Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ یکی دو عدد دختر از سن 3 الی 6 سال باشه خوبه موافقم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ یکی دو عدد دختر از سن 3 الی 6 سال باشه خوبه موافقم بعد قبل سه سال چی؟ یکی مثل من 13سال حسرت بچه دار شدت داره یکی ناشکز مثل تو!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ 2 تا خوبه یه دختر یه پسر:hapydancsmil: از حالا اسماشونم انتخاب کردم لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ منم همیشه دوست داشتم دو تا پسر داشته باشم. پسر کوچیکه ام به بزرگه بگه داداش رابطه برادرا رو خیلی دوست دارم. لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ 4 تا بچه .. دو دختر دو پسر بعد مثل این عکسای خارجی دو تا از بچه های وسطمون باشن دستاشون رو گرفته باشیم ، دو تا هم رو کول من و مامانشون باشه بعد روی ساحل قدم بزنیم البته فعلا از این خانواده خوشبخت 6 نفره فقط من موجودم بقیه مفقودالاثر هستن فعلا ، مخصوصا اون مامان نامردشون لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ اوهوم دوس دارم... یه دونه پسر... 1 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ نميدونم قبلا جواب دادم يا نه ... ولي الان دلم ميخواد بچه هم زياد دوست دارم ، حداقل 4 تا ! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ( طرح افزايش جمعيت .... تكبير!! ) 3 لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ عاشق بچه هام :hapydancsmil:، دوقلو دوس دارم یه دختر یه پسر 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ اگه همه شرایط ایده آل باشه ..... یکدونه! البته بعد از چندسال ازدواج دختر پسر فرقی نداره. هر دوشون نازه 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ با فرض کردن شرایط ایده آل ؟؟؟ یعنی کاملا ایده آل دیگه ؟؟ اگه خانوم آینده اجازه بدن ، هر چندتا که توان داشته باشیم :دی قاطی پاتی باشه !!! یک دختر یک پسر یک دختر یک پسر ... بعد دوتا دوتا هم سن باشند تقریبا که همدم همدیگه باشند هار هار هار هار هار قبلا جواب داده بودم به تاپيك از قبلا هاي دور هم من بچه زياد دوس داشتم 1 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ یه دختر یه پسر .... پسرم بزرگتر باشه که هوای دخترمو داشته باشه :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ :84eb3ampc0vsywihe0i تو این شرایط شکم خودمونو سیر کنیم واقعا هنر کردیمممم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ نه دیگه تیم ملیمون قهرمان جام جهانی شد فیفا بهمون پاداش میده شکممون سیر میشه نگران نباش :icon_razz: تاپیکا رو قاطی کردیاااا:icon_pf (34): نه بابا خیلی سخته من خودم به شخصه به زور از پس خودم تنها بر میام حالا زن هم بگیرم یکی میشه خرجش از خودم بیشتر:icon_pf (34): بعد تازه بچهههه:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ داش علی منم همینو دارم میگم اما اینا همش تو فکر 4تا به بالا هستن آره دیگه بابا خانوما که کلا نفسشون از جای گرم بلند میشه اما من نمیدونم دیگه آقایون چرااا؟!!!:164: 2 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ یا 1 دونه پسر یا اینکه دوقلو باشه اونم ترجیحاٌ پسر، دختر دوس ندارم اصن 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ من دوست دارم 4تا بچه داشته باشم.2تای اول پسر2تای بعدی هم دختر 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ گفته شده اگه همه شرایط ایده آل باشه!! که نیست 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ آره دیگه 5تا زن میگیرن از هر کدوم هم 4 یا 5 تا .....منقرضم نمیشن اینو خوب اومدیییی یعنی حرف دل! اون چیزی که می خواین بدون در نظر گرفتن شرایط موجود حرف دل؟؟؟ دیگه انقدر اینجوری موندیم که حرف دل هم نمونده برامون:icon_pf (34): اگرچه ترجیح میدم بیشتر به جای تولید بچه، بچه های موجود رو به یه جایی برسونم بابا من که شب و روز در حال خدمت به خلقم و دار و ندارم رو در طبق اخلاص نهادم تا شما جوونا ازدواج کنید. آخه چقدر ناسپاسی :ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ مسئولین اسپم میکنن؟؟؟ ولی خداییش شما دلت بچه میخواد؟ شاید باورتون نشه ولی مسئولین هم اسپم میکنن بله دلم بچه میخواد ولی مسئولیتم سنگینه خودم رو وقف جوونای این مملکت کردم ولی از شوخی گذشته خوب وقتی آدم فکر روزای پیریش رو میکنه دلش میخواد یه خانواده داشته باشه. آدم که همیشه جوون نیست دور و برش پر دوست و آشنا باشه بعدا همه سرشون گرم زندگی میشه و اون وقته که میفهمی تنها بودن یعنی چی 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ به نام خدا خــــــــــــیر بچه نهایتا 2:45 الی 3 ساعت قابل تحمله. بعدش رو نِرو شما بصورت پکیج ماراتون میره ضمن اینکه معتقدم در این دیار و با شرایط موجود بچه به دنیا آوردن ظلم به اون بچه است. حالا نهایتا از اونجا که شتریه که دم در خونه ی همه میخوابه یک عدد پسر . دیگه چی کار کنیم دیگه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده