Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ نه دخترم تو ناااااااااازی... اینو واسه رد گم کنی گفتی احتمالا. این دخمله هم نازه لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ حلـــــه:2rqfst4: ختم تاپیک رو اعلام کنید....! جایزشم بجا 20 امتیاز لطفا یک بسته پاستیل نوشابه ای شکر دار باشه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ شره تاپیک قبلی رو میبندی؟ آها ... فکر کردم نوشتی شروره ... ولی خب اونی که من مده نظرمه شر هم نیست ... ایهیم ... الآن میبندمش ... جونم عزیزم؟ تو اینجا چه میکنی؟ این همه نصیحتت کردم. الآن میرم ... partow:w16: نیوچ ... من نیستم ... تعداد بازدیدکننده های پروفایلم 3.800 نیست ... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ :there: حیف معشوقه ی حضرت اسی هستی و من به ولایت ایشون التزام عملی دارم :icon_razz: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ این دخمله هم نازه آره؟ منم میتونم باشم. .ونوسم میتونه باشه. لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ حالا اعصاب خودتو خورد نکن هویجوری حدس بزن اونو همینجوری گفتم جدای نقل قول بود:biggrin: اخه این نامردیه !!! شما همش هویت مجهولُ میدونین مردم بیچاره رو گمراه میکنید یه کاری میکنین هنو نرفته برگردم تهران و کودتا کنم هااا :gnugghender: نمیشه یه جایزه افتخاری به من بدید که من هر شب خواب برنده شدن تشخیص هویت نبینم ؟ از رتبه کنکورم مهمتره انگار لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ حیف معشوقه ی حضرت اسی هستی و من به ولایت ایشون التزام عملی دارم :icon_razz: باشه:there: حالا حدستو بزن لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اخه این نامردیه !!! شما همش هویت مجهولُ میدونین مردم بیچاره رو گمراه میکنید یه کاری میکنین هنو نرفته برگردم تهران و کودتا کنم هااا :gnugghender: نمیشه یه جایزه افتخاری به من بدید که من هر شب خواب برنده شدن تشخیص هویت نبینم ؟ از رتبه کنکورم مهمتره انگار مسعود من متوجه شدم اون درصدهایی که دادی بر اساس باز بودن پروفایلها بوده لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ باشه:there: حالا حدستو بزن حدس نمیخواد تابلو داووده:icon_razz: 3800 تا بازدید داره و برای اولین بار همه رو به تاپیک تشخیص هویت دعوت کرد خیلی تابلوهه:icon_razz: لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ مسعود من متوجه شدم اون درصدهایی که دادی بر اساس باز بودن پروفایلها بوده اخه این چه کاریا پروفالُ میبندین من پروفم همیشه درش به روی دوست و دوست باز بوده دشمن ندارم رفتم تمام پروفایلارُ گشتم هیچی گیرم نیومد لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اکثر پروف های شرها رو که میشناختم رفتم....کی میتونه باشه؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اخه این چه کاریا پروفالُ میبندین من پروفم همیشه درش به روی دوست و دوست باز بوده دشمن ندارم رفتم تمام پروفایلارُ گشتم هیچی گیرم نیومد اره خیلی کار بدیه.....خیلی بده ادم به در بسته بخوره...منم هیچ وقت نکردم این کار رو حالا یکم فکر کن خیلی هم سخت نیست :دی لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اره خیلی کار بدیه.....خیلی بده ادم به در بسته بخوره...منم هیچ وقت نکردم این کار رو حالا یکم فکر کن خیلی هم سخت نیست :دی اخه چرا همه میدونن جز من ؟ حس میکنم همه میخوان گمراهم کنن حداقل تو بهم بگو که حدسیدنش یا نه ؟ اگه امکان برنده شدن ندارم برم بازی کنم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اخه این نامردیه !!! شما همش هویت مجهولُ میدونین مردم بیچاره رو گمراه میکنید یه کاری میکنین هنو نرفته برگردم تهران و کودتا کنم هااا :gnugghender: نمیشه یه جایزه افتخاری به من بدید که من هر شب خواب برنده شدن تشخیص هویت نبینم ؟ از رتبه کنکورم مهمتره انگار من دوس ندارم بدونم کیه دوس دارم حدس بزنم اون وقتایی که میدونم کیه هیجان نداره آقا یه بار این مسعود و برنده اعلام کنید دیگه ای بابا لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ حدس نمیخواد تابلو داووده:icon_razz: 3800 تا بازدید داره و برای اولین بار همه رو به تاپیک تشخیص هویت دعوت کرد خیلی تابلوهه:icon_razz:دخترهههههههههههههههههههههه:ws28: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ دخترهههههههههههههههههههههه:ws28: اگه این عکس دختره، یعنی داوود هم دختره، یعنی انقدر مطمئنما لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من دوس ندارم بدونم کیه دوس دارم حدس بزنم اون وقتایی که میدونم کیه هیجان نداره آقا یه بار این مسعود و برنده اعلام کنید دیگه ای بابا اخه چرا همتون میدونین !!! پس جزء پنج تنه خب پنج تنم که حدسیدن ! پس من باختم نمیشه شما یه صحبت جدی با سپید خانوم داشته باشی بلکه فرجی بشه منم برنده شم ! یبار یکیتون تو پیام خصوصی جوابُ به من بگه ارزو به دل بمیرم تقصیر شماس هاااا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده