bme.masood 5832 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 یکم بیشتر فک کن شاید منم بودم نچ ، شما نیستی سارا خانوم رو راهنمایی سپی حساب نکن.... اگه رو راهنماییش حساب نکنم پس رو چی میشه حساب کردددددددددد !!! درصد گذاریت منووو کشـــــــت تازه الان پیر شدم ، حوصلم کم شده . قدیم یه درصدایی میدادم لالیگا
M!Zare 48037 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 عه! من شرورم مریم؟؟ یه بار دیگه نگام کن بگو====> :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه نه تو شیری اشتباه تایپ شد:icon_pf (34):
panisa 12132 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 نگاااااااااااااااااااااااااااااااررررررررررررررررررررررررر.
NEGARi 9387 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 نچ ، شما نیستی سارا خانوم اگه رو راهنماییش حساب نکنم پس رو چی میشه حساب کردددددددددد !!! تازه الان پیر شدم ، حوصلم کم شده . قدیم یه درصدایی میدادم لالیگا قیافشو گذاشتن واسه تزئین لب طاقچه؟ ........................................................................................ دلم آب هویج بستنی میخواد
NEGARi 9387 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 نگاااااااااااااااااااااااااااااااررررررررررررررررررررررررر. پانیذاآااااااااااااااااااااااااااااااا
panisa 12132 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 پانیذاآااااااااااااااااااااااااااااااا انووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووشششششششششششش....
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 وااااااااااای ... فهمیدم کیه ... :hapydancsmil: مطمئنی شروره؟ شره تاپیک قبلی رو میبندی؟
panisa 12132 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 وااااااااااای ... فهمیدم کیه ... مطمئنی شروره؟ جونم عزیزم؟ تو اینجا چه میکنی؟ این همه نصیحتت کردم.
bme.masood 5832 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 قیافشو گذاشتن واسه تزئین لب طاقچه؟ ........................................................................................ دلم آب هویج بستنی میخواد خو من چجوری از رو قیافه بین این همه دختر تو این انجمن که هموشون هم پروفشون بستس و هم نمیشه دید چندتا بازدید کننده دارن حدس بزنم ! ؟ الان این اب هویج بستنی رو از کجا اوردی شما ؟ ! منم شکلات گلاسه میخوام
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سپید خودت نیستی؟ شرووووووووووووووووووررررررررر... من شرورم؟
NEGARi 9387 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 خو من چجوری از رو قیافه بین این همه دختر تو این انجمن که هموشون هم پروفشون بستس و هم نمیشه دید چندتا بازدید کننده دارن حدس بزنم ! ؟ الان این اب هویج بستنی رو از کجا اوردی شما ؟ ! منم شکلات گلاسه میخوام حالا اعصاب خودتو خورد نکن هویجوری حدس بزن اونو همینجوری گفتم جدای نقل قول بود:biggrin:
panisa 12132 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 من شرورم؟ نه دخترم تو ناااااااااازی... اینو واسه رد گم کنی گفتی احتمالا.
ارسال های توصیه شده