هادی ناصح 18854 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 کامل بنویس اسممو:vahidrk: صفدر و:vahidrk: ظرف برا چی ؟ میخوای ترشی بندازی؟ جو سازی نکن دخترپوکوندی تاپیکو عوض این حرفا حدس بزن.همش اسپم همش اسپم این کاربره که اسمش هست
کتایون 15176 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 جو سازی نکن دخترپوکوندی تاپیکو من واسه همین کار این جاااام... وای جمید چه قدر جیگر بودی...البته یادم باشه با مامانت اینا یه صحبتی بکنم
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 عوض این حرفا حدس بزن.همش اسپم همش اسپم این کاربره که اسمش هست حدس من:هادی ناصح:vahidrk: من واسه همین کار این جاااام...وای حمید چه قدر جیگر بودی...البته یادم باشه با مامانت اینا یه صحبتی بکنم استادی در اینکار اوهوم،همه اینو بهم میگن باوشه،حتما یه صحبتهایی کن
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 حدس من:هادی ناصح:vahidrk: یعنی اینقدر تابلو راهنمایی کردم؟
کتایون 15176 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 استادی در اینکار اوهوم،همه اینو بهم میگن باوشه،حتما یه صحبتهایی کن خیلی جدیه موضوع ... نکنه
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 یعنی اینقدر تابلو راهنمایی کردم؟ اوهوم جایزمو بدید میخوام برم خیلی جدیه موضوع ...نکنه به شدت
goddess_s 16415 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 آره کوچولوئه.... من تو هر شرایطی تشویش می کنم...اصلا یه وضعی این دفعه دیگه جون تو راه نداره... یعنی من باهات کار دارمااااااااااااا..چی شد که این جوری شد......... به خدااااااا بلا سوخته ایه واسه خودش.... می بینی سپید کار و کاسبیمونو کساد کرد... ای جوووووووونم دستیار اول... مسعود ردیف کن اون لیسته لامصبتو..همه منتظرن... وای فروووووووووووووووووغ اصلا دل و رودم اومده تو دهنم... جای منو... نه نه پریساااااااااااااااااااااا این کارو با من نکن..نون منو آجر نکن... مگه نیست؟!!! ووی ووی سپید ببین چه تلاشی می کنن بچه ها امتیازشونو بده برن... ای وایییییییی یادته ...جوووووووووووونی نگار داری کم کاری می کنیااااااااااااااااا... وااااااااااااااا این دیگه پرسیدن داره حدسارو ببین دیگه... کتی شوما باید طرف عمه باشی به سی فید نمی گم لو دادی عقده ای می شما بگو کیه ثواب داره
goddess_s 16415 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 یعنی اینقدر تابلو راهنمایی کردم؟ هادی توام شرور میزنی یا ااا
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 دیر رسیدی تموم شد کی پُخت میکنید؟ به دادتون رسید رسیدیم به صفحه 10:hapydancsmil:،راهنمایی
goddess_s 16415 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 رسید :hapydancsmil: بوگو سی فید جون در گوش من بو گو من خودم به همه اعلام میکنم :hapydancsmil: برسه 10 صفحه یه راهنمایی اضافه میشه
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 هادی توام شرور میزنی یا ااا چرا لو دادی؟ کی پُخت میکنید؟به دادتون رسید رسیدیم به صفحه 10:hapydancsmil:،راهنمایی کی نیستی؟ همون موقع پخت می کنیم رسید :hapydancsmil:بوگو سی فید جون در گوش من بو گو من خودم به همه اعلام میکنم :hapydancsmil: الهه هیسسسسسسسسسسسس شیطونی نکن شرور شدیا
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 چرا لو دادی؟ کی نیستی؟ همون موقع پخت می کنیم الهه هیسسسسسسسسسسسس شیطونی نکن شرور شدیا الان نیستمپخت کنید
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 با 15 صفحه چطورین؟ الهه بیا که سپید مسلسل هوس کرده الان نیستمپخت کنید فعلا منتظریم قیمت آرد و آب و برق و گاز و نان و ...... ثابت بشه برو ته صف
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 الهه بیا که سپید مسلسل هوس کرده آره بدجور هوس کردم با مسلسل شماهارو بزنم...بدااااا...بد :gnugghender:
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 الهه بیا که سپید مسلسل هوس کرده فعلا منتظریم قیمت آرد و آب و برق و گاز و نان و ...... ثابت بشه برو ته صف زنبیل میذارم ثابت شد خبرم کن
ارسال های توصیه شده