panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ بابا من نیستم ! پس کی میتونه باشه؟ اسی که قبلن اومد این شکلیا نبود. شمام که میگی نیستم. ولی هستی. Elroman شروره؟ لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ غلط کردم قم*. یعنی منم اغفالگرم؟ ببین چشمای نقطه ای مظلوممو ... *: نمیدونم جکشو شنیدی یا نه! "به یارو می گن بچه کجایی؟ میگه براتیسلاوا! میگن همینی که گفتی بنویس! میگه غلط کردم قم!" حالا حکایت منه. که میگی هویتم مشخص میشه بعدا. بابا من نیستم ! :ws28::ws28: بازم یکی تو مظلومی یکی اسی چرا من اینجوری شدم. مثل اون فیل کاراگاه تو یوگی و دوستان هرجا اسمم میاد ظاهر میشم. من بودم پرتو سوزوندم حاج آقا لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من بودم پرتو سوزوندم حاج آقا حالا چی میخواهی؟ این همه راه اومدم زود خواستتو بگو اعصاب ندارم. :zadan: فقط تو کار یافتن شوهر و.... نیستما،اغفال میکنم در حد تیم ملی. لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ Elroman شروره؟ آها خودشه! یعنی حامد شرارت ازش میباره .. خوشم اومد خوب مچشو گرفتی لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ آها خودشه! یعنی حامد شرارت ازش میباره .. خوشم اومد خوب مچشو گرفتی چاکرییییم. مچ گیریم خوبه؟ مچ شماروهم میگیرم یه روز. لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ حالا چی میخواهی؟ این همه راه اومدم زود خواستتو بگو اعصاب ندارم. :zadan: فقط تو کار یافتن شوهر و.... نیستما،اغفال میکنم در حد تیم ملی. تو با این اعصابت اغفال میکنی؟ نخواستیم اصلا!اغفال بدون فیلم هندی حال نمیده لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ تو با این اعصابت اغفال میکنی؟نخواستیم اصلا!اغفال بدون فیلم هندی حال نمیده آره این اعصاب داغون راهی برای فریب اولیه هست، کم کم نرم میشیم. لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ آره این اعصاب داغون راهی برای فریب اولیه هست، کم کم نرم میشیم. این اعصاب داغون بیشتر شبیه راهی برای گرخوندن هدف اغفال به نظر میرسه بعد نرم که میشی چجوری میشی؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ این اعصاب داغون بیشتر شبیه راهی برای گرخوندن هدف اغفال به نظر میرسهبعد نرم که میشی چجوری میشی؟ اول باید بیوفتی توی تار عنکبوت اغفال من تا بعدش. لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من که اینجا کسی رو نمیشناسم ..... ولی نیدونم چرا همیشه دعوت میشم به این تاپیکای تشخیص هویت ....!!!! حدس من : [h=1]DavOOd_TiTaN[/h] لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من که اینجا کسی رو نمیشناسم ..... ولی نیدونم چرا همیشه دعوت میشم به این تاپیکای تشخیص هویت ....!!!! حدس من : DavOOd_TiTaN سلام گلم دعوتیای تاپیک تشخیص هویت اونایی هستن که مسابقه سری قبل رو تشکر زدن شما هم مثل اینکه یه بار تشکر زدی سری بعدش از روی اون دعوت شدی و دوباره تشکر زدی و این روند ادامه پیدا کرده به همین سادگی.... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ پسر عموم صفدر نیست؟ حالا چی میخواهی؟ ظرف بلور با خیارشور سینه مرغ با تخم مرغ لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ بالاخره فهميدم [h=1]poor!a[/h]خود خودشه سپيد جايزمون چي بود !:gnugghender: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ حمید داداچم هم میتونه باشه مسعود هم این دختره یا پسره؟:biggrin: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): سپیده بدو بیا داره تاپیک از دست میره... سپیده بدو راهنمایی کن ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ این هرکسی هست سنش نباید خیلی زیاد باشهمیلاد مجتبی 77 آره کوچولوئه.... والله به خدا:icon_razz:تو بگو کتییی!با این شرایط تشویشم نمیشه کرد!میشه؟:icon_razz: من تو هر شرایطی تشویش می کنم...اصلا یه وضعی این دفعه دیگه جون تو راه نداره... مثلا چقد عمه جونی؟به جیمی میرسه ؟ عمه جون خدا رو خوش میاد تو بدونی من ندونم؟ در گوشم بگو بینم کیه .. شیرینیت محفوظه عمه جون یعنی من باهات کار دارمااااااااااااا..چی شد که این جوری شد......... این قیافش داره داد میزنه شاهینه. جایزه رو باید بدین نگار. دم در تاپیکای تحلیل شخصیت وایساده اولین پست حدس میزنه. درست هم حدس میزنه هر سری!! به خدااااااا بلا سوخته ایه واسه خودش.... بس که تابلویی حالا من تا پس فردا چجوری بذارمشون سرکار؟ می بینی سپید کار و کاسبیمونو کساد کرد... نخیرمن دستیار اولشم ای جوووووووونم دستیار اول... اخه چه معنی داره من این تاپیک دعوت نشم هااااااااااااا ؟ اخه 2 ماه نبودن اینقدر فراموشی میاره بی معرفتا ؟ خب اینکه معلومه حمید خودمونه !!! ویویان برد منُ دعوت میکردی من میبردم :gnugghender: حالا برم ببینم حمید چندتا بازدید کننده داره برمیگردم مسعود ردیف کن اون لیسته لامصبتو..همه منتظرن... کتی ببین ملتو تو رو خداا ماشالهه ماشالله عجبببببببببببببب .....ریه وای فروووووووووووووووووغ اصلا دل و رودم اومده تو دهنم... خوب دستیاری داره ، استعدادشو داری جاشو بگیری جای منو... نه نه پریساااااااااااااااااااااا این کارو با من نکن..نون منو آجر نکن... استعدادشو دارمولی نه جاشو میگیرم نه میذارم تو جاشو بگیری خیلی دوس داشتی واقعا شرور بودی!نه؟ مگه نیست؟!!! فهمیدمممممممممممم... اگه neutron نبود Elroman ووی ووی سپید ببین چه تلاشی می کنن بچه ها امتیازشونو بده برن... چرا من اینجوری شدم. مثل اون فیل کاراگاه تو یوگی و دوستان هرجا اسمم میاد ظاهر میشم. ای وایییییییی یادته ...جوووووووووووونی mechjj دیشب یادم رفت بگم نگار داری کم کاری می کنیااااااااااااااااا... حمید داداچم هم میتونه باشه مسعود هم این دختره یا پسره؟:biggrin: وااااااااااااااا این دیگه پرسیدن داره حدسارو ببین دیگه... لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سی اف دی کامل بنویس اسممو:vahidrk: پسر عموم صفدر نیست؟ ظرف بلور با خیارشور سینه مرغ با تخم مرغ صفدر و:vahidrk: ظرف برا چی ؟ میخوای ترشی بندازی؟ آره کوچولوئه.... من تو هر شرایطی تشویش می کنم...اصلا یه وضعی این دفعه دیگه جون تو راه نداره... یعنی من باهات کار دارمااااااااااااا..چی شد که این جوری شد......... به خدااااااا بلا سوخته ایه واسه خودش.... می بینی سپید کار و کاسبیمونو کساد کرد... ای جوووووووونم دستیار اول... مسعود ردیف کن اون لیسته لامصبتو..همه منتظرن... وای فروووووووووووووووووغ اصلا دل و رودم اومده تو دهنم... جای منو... نه نه پریساااااااااااااااااااااا این کارو با من نکن..نون منو آجر نکن... مگه نیست؟!!! ووی ووی سپید ببین چه تلاشی می کنن بچه ها امتیازشونو بده برن... ای وایییییییی یادته ...جوووووووووووونی نگار داری کم کاری می کنیااااااااااااااااا... وااااااااااااااا این دیگه پرسیدن داره حدسارو ببین دیگه... جو سازی نکن دخترپوکوندی تاپیکو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده