NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اگه این عکس دختره، یعنی داوود هم دختره، یعنی انقدر مطمئنما داوود عکسشو داده بابا!!! خودم حدسش زدم.... این شکلی نیست که! داوود با سپی درگیری پیدا کرد همرو دعوت کرد لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اخه چرا همتون میدونین !!! پس جزء پنج تنه خب پنج تنم که حدسیدن ! پس من باختم نمیشه شما یه صحبت جدی با سپید خانوم داشته باشی بلکه فرجی بشه منم برنده شم ! یبار یکیتون تو پیام خصوصی جوابُ به من بگه ارزو به دل بمیرم تقصیر شماس هاااا من اصلا نمیدونستم دختر یا پسر!!!! چرا فک کردی میدونم؟؟ باشه یه بار که فهمیدم بت میگم کیه که بگی لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من اصلا نمیدونستم دختر یا پسر!!!! چرا فک کردی میدونم؟؟ باشه یه بار که فهمیدم بت میگم کیه که بگی خدااا ، ینی میشه منم برنده شم !!! درسته من سایلنتم اما این دلیل بر خنگی که نمیشه شما بگی نون ، من رفتم تا ناصرخسرو و داروی قاچاق خریدم و برگشتم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ کتی شوما باید طرف عمه باشی به سی فید نمی گم لو دادی عقده ای می شما بگو کیه ثواب داره منم طرف خودتم...می دونی که این ژن رو از خودت گرفتم... کتی کلا این تاپیکو باید به اسمت کنن چه تشویشی میکنییییییییی لامصبببببببببببببب اوووففففففف می بینی حیف شدم من نگاااااااااااار... هویت مجهول دختره :2rqfst4: :persiana__hahaha: هی وای من سپید چرا زودتر نگفتی...حالا چیکار کنممممم بفرمائین دیدین گفتم سپی تو نمیدونی من رو راهنمایی این تاپیک حساسم؟؟؟:icon_razz: فروغ واسه همین میخندید؟ فروغ کی خندید؟ من از اونجایی که یکمی گوشام قوی هست ، تو شهرک شنیدم که هویت مجهول کیه اما از اونجایی که بردن نامردی حال نمیده نمیگم اخه این وجدان چی بود تو من دادی خدااااااااااا میبینی کتی ، من یبار شانس برنده شدن داشتم اونم نشد ! ما میتونستیم یبار برنده بشیم بیا دیدی لو رفتیم بدبخت شدیم... نه مسعود غصه نخور...بیا خودم راهنماییت کنم... اون ۳۸۰۰ تا رو که راس گفتی دیگه؟ سپید دروغ گفتی؟ دیدی خاک بر سرم شد ! ابروم رفت من هویت مسابقه قبلی رو کشفیده بودم یکی نیست بگه اول برو تحقیق کن بعد بیا حرف بزن ! تازه عفه وجدانم میذاره ! خب چیکار کنیم ! شروع کنیم به حدس زدن صد در صد یکی از 5 تنه یا نگاری یا فروغ حالا میرم تحقیق زودی برمیگردم لامصب من میمیریم واسه این لامصب گفتنتون... اورامااااااااااانه 43 % نگاره 8 % کتیه 0% ستیاااااااااااس 27 % فلویده 12 % فروغه 9 % هیلداس 1 % برم یه کاری کنم زودی برمیگردم یه لیست کاملتر میدم یعنی منو اصلا به حساب نیاوردی... :banel_smiley_4:goddess_s واااااااااااا عمه بهت گفت شرور:icon_razz:... اخه این نامردیه !!! شما همش هویت مجهولُ میدونین مردم بیچاره رو گمراه میکنید یه کاری میکنین هنو نرفته برگردم تهران و کودتا کنم هااا :gnugghender: نمیشه یه جایزه افتخاری به من بدید که من هر شب خواب برنده شدن تشخیص هویت نبینم ؟ از رتبه کنکورم مهمتره انگار تمرکز کن...یه نفس عمیق بکش... دختر بودfrom hell یعنی اصلا حواست نیستا... اخه این چه کاریا پروفالُ میبندین من پروفم همیشه درش به روی دوست و دوست باز بوده دشمن ندارم رفتم تمام پروفایلارُ گشتم هیچی گیرم نیومد بیا تو پروف خودم مسعود...یه وقت اون آرامشتو از دست ندیا... اکثر پروف های شرها رو که میشناختم رفتم....کی میتونه باشه؟ خونه منم اومدی؟ اره خیلی کار بدیه.....خیلی بده ادم به در بسته بخوره...منم هیچ وقت نکردم این کار رو حالا یکم فکر کن خیلی هم سخت نیست :دی ای جونم فروغ بیا من تو رو یه گاز بگیرم...دیگه طاقت ندارم لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ منم طرف خودتم...می دونی که این ژن رو از خودت گرفتم... می بینی حیف شدم من نگاااااااااااار... هی وای من سپید چرا زودتر نگفتی...حالا چیکار کنممممم فروغ کی خندید؟ بیا دیدی لو رفتیم بدبخت شدیم... نه مسعود غصه نخور...بیا خودم راهنماییت کنم... سپید دروغ گفتی؟ من میمیریم واسه این لامصب گفتنتون... یعنی منو اصلا به حساب نیاوردی... واااااااااااا عمه بهت گفت شرور:icon_razz:... تمرکز کن...یه نفس عمیق بکش... یعنی اصلا حواست نیستا... بیا تو پروف خودم مسعود...یه وقت اون آرامشتو از دست ندیا... خونه منم اومدی؟ ای جونم فروغ بیا من تو رو یه گاز بگیرم...دیگه طاقت ندارم کنترات برداشتی این تاپیکه رو ها بذار یکم دیگه فک کنم لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ خونه منم اومدی؟ نه...تو که شر نیستی؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ کنترات برداشتی این تاپیکه رو هابذار یکم دیگه فک کنم من و تشخیص هویت روزهای خوبی با هم داشتیم... فکر کن پسرم آفرین... نه...تو که شر نیستی؟ واقعا؟ مریم منو نیگاااااا لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ واقعا؟ مریم منو نیگاااااا یعنی هستی؟نیستی دیگه لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها این دختره میگم شره میگین نه تا الان 370 تا تاپیک زده ایول ایول :w58: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ منم طرف خودتم...می دونی که این ژن رو از خودت گرفتم... می بینی حیف شدم من نگاااااااااااار... هی وای من سپید چرا زودتر نگفتی...حالا چیکار کنممممم فروغ کی خندید؟ بیا دیدی لو رفتیم بدبخت شدیم... نه مسعود غصه نخور...بیا خودم راهنماییت کنم... سپید دروغ گفتی؟ من میمیریم واسه این لامصب گفتنتون... یعنی منو اصلا به حساب نیاوردی... واااااااااااا عمه بهت گفت شرور:icon_razz:... تمرکز کن...یه نفس عمیق بکش... یعنی اصلا حواست نیستا... بیا تو پروف خودم مسعود...یه وقت اون آرامشتو از دست ندیا... خونه منم اومدی؟ ای جونم فروغ بیا من تو رو یه گاز بگیرم...دیگه طاقت ندارم کتی من گم شدم بین نقل قولات خو خدااا ، ینی میشه منم برنده شم !!! :hapydancsmil:درسته من سایلنتم اما این دلیل بر خنگی که نمیشه شما بگی نون ، من رفتم تا ناصرخسرو و داروی قاچاق خریدم و برگشتم من کی گفتم خنگی؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ کتی من گم شدم بین نقل قولات خو اصلا نمی تونم از بعضی حرفاتون نقل قول نگیرم لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من کی گفتم خنگی؟ واسه اینکه فکر میکنی که من فکر میکنم که نمیدونم که تو میدونی ! عجب جمله ای ! فقط از یه مشهدی بر میومد یعنی اینکه بگو جواب به من ... اصلا صبر کنید الان میرم یه عکس میارم از بچگیم منم سر کارتون میذارم من همه عکسام لو رفته لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ صفحه قبل یه راهنمایی اضافه کردم نگین نگفتیاااا لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ واسه اینکه فکر میکنی که من فکر میکنم که نمیدونم که تو میدونی ! عجب جمله ای ! فقط از یه مشهدی بر میومد یعنی اینکه بگو جواب به من ... اصلا صبر کنید الان میرم یه عکس میارم از بچگیم منم سر کارتون میذارم من همه عکسام لو رفته من میدونم کیه و صد تا پسرو حدس زدم؟ عجبز! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اصلا نمی تونم از بعضی حرفاتون نقل قول نگیرم . کتی آب هویج میخوام لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ فک کنم نصف بیشتره پروفه دخترای انجمنو گشتم هیچکدومشون 3800 تا بازدید کننده نداشت اخه اینم شد راهنمایی؟ کامم هنگ کرد و اما حدسمان: فعلا هیچی لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ . کتی آب هویج میخوام نکن این جوری قیافتو دلم کباب شد... آب هویج دوست داری؟ خالی یا با بستنی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده