رفتن به مطلب

روز مهندس/ادامه با شما

alimec

ارسال های توصیه شده

بیل و کلنگ و کاردک

سیمان و سنگ و آهک

آسفالت گرم و غلتک

روز شما مبارک

739_.jpeg

برای مهندسین بن بستی وجود ندارد. آنان یا راهی خواهند یافت٬ یا راهی خواهند ساخت یا...(ادامه با شما دوستان نواندیش:icon_gol:)

739_.jpeg

• Like 8
لینک به دیدگاه

دیشب یه از خدا بیخبری ساعت 12 زنگ زده با یه صدای کاملا موجه به من میگه سلام ما از شبکه هشت مزاحمتون میشیم خواستیم روز مهندسو به شما تبریک بگیم. منم هنگ! با شبکه 8 ماهواره قاتی کرده بودم ! داشتم تجزیه تحلیل میکردم دوباره پرسیدم شما از کجا زنگ میزنید؟ گفت ما از شبکه 8 ایرانسل! من همینجوری با خودم میگم این چی میگه! :w58: بعد یهو به خودم اومدم گفتم اولا اینکه شماره من ایرانسل نیست آبجی اشتب زنگ زدی مث اینکه...دو اینکه از کجا فهمیدی من مهندسم شما؟ دیدم یه عده زدن زیر خنده تلفن قطع شد. همینمون مونده بود روز مهندس یه مشت جک و جوون اسگلمون کنن. :sigh:

• Like 10
لینک به دیدگاه
دیشب یه از خدا بیخبری ساعت 12 زنگ زده با یه صدای کاملا موجه به من میگه سلام ما از شبکه هشت مزاحمتون میشیم خواستیم روز مهندسو به شما تبریک بگیم. منم هنگ! با شبکه 8 ماهواره قاتی کرده بودم ! داشتم تجزیه تحلیل میکردم دوباره پرسیدم شما از کجا زنگ میزنید؟ گفت ما از شبکه 8 ایرانسل! من همینجوری با خودم میگم این چی میگه! :w58: بعد یهو به خودم اومدم گفتم اولا اینکه شماره من ایرانسل نیست آبجی اشتب زنگ زدی مث اینکه...دو اینکه از کجا فهمیدی من مهندسم شما؟ دیدم یه عده زدن زیر خنده تلفن قطع شد. همینمون مونده بود روز مهندس یه مشت جک و جوون اسگلمون کنن. :sigh:

غمت نباشه رفیق. برا منم یه اس ام اس تصویری فرستادن که عکس خر بود:w58: زیرش نوشته چطوری مهندس؟روزت مبارک:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظر من که دیگه دوران مهندسی و این داستانا سر رسیده...جامعه بشری الان به علوم مهمتری احتیاج داره...:ws3:

آره والا مخصوصا برای کشور ما/خوبه که به رشته ای انسانی مث مدیریت و... بیشتر بها بدیم

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهندس واقعی کسی هست که هم طراح باشه هم سازنده .....

مثل مهندس مکانیک..

روز مهندس مباارک

منم مهندس مکانیکم منتها نه طراح نه سازنده/بیشتر خرابکاری میکنم:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظر من که دیگه دوران مهندسی و این داستانا سر رسیده...جامعه بشری الان به علوم مهمتری احتیاج داره...:ws3:

علوم انسانی همه جای دنیا داره مثل چی پیشرفت می کنه....بعد ما همچنان دنبال عنوانیم و.............................

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...