alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ بیل و کلنگ و کاردک سیمان و سنگ و آهک آسفالت گرم و غلتک روز شما مبارک برای مهندسین بن بستی وجود ندارد. آنان یا راهی خواهند یافت٬ یا راهی خواهند ساخت یا...(ادامه با شما دوستان نواندیش) 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ دیشب یه از خدا بیخبری ساعت 12 زنگ زده با یه صدای کاملا موجه به من میگه سلام ما از شبکه هشت مزاحمتون میشیم خواستیم روز مهندسو به شما تبریک بگیم. منم هنگ! با شبکه 8 ماهواره قاتی کرده بودم ! داشتم تجزیه تحلیل میکردم دوباره پرسیدم شما از کجا زنگ میزنید؟ گفت ما از شبکه 8 ایرانسل! من همینجوری با خودم میگم این چی میگه! بعد یهو به خودم اومدم گفتم اولا اینکه شماره من ایرانسل نیست آبجی اشتب زنگ زدی مث اینکه...دو اینکه از کجا فهمیدی من مهندسم شما؟ دیدم یه عده زدن زیر خنده تلفن قطع شد. همینمون مونده بود روز مهندس یه مشت جک و جوون اسگلمون کنن. 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من که دیگه دوران مهندسی و این داستانا سر رسیده...جامعه بشری الان به علوم مهمتری احتیاج داره... 7 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ مهندس واقعی کسی هست که هم طراح باشه هم سازنده ..... مثل مهندس مکانیک.. روز مهندس مباارک 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ دیشب یه از خدا بیخبری ساعت 12 زنگ زده با یه صدای کاملا موجه به من میگه سلام ما از شبکه هشت مزاحمتون میشیم خواستیم روز مهندسو به شما تبریک بگیم. منم هنگ! با شبکه 8 ماهواره قاتی کرده بودم ! داشتم تجزیه تحلیل میکردم دوباره پرسیدم شما از کجا زنگ میزنید؟ گفت ما از شبکه 8 ایرانسل! من همینجوری با خودم میگم این چی میگه! بعد یهو به خودم اومدم گفتم اولا اینکه شماره من ایرانسل نیست آبجی اشتب زنگ زدی مث اینکه...دو اینکه از کجا فهمیدی من مهندسم شما؟ دیدم یه عده زدن زیر خنده تلفن قطع شد. همینمون مونده بود روز مهندس یه مشت جک و جوون اسگلمون کنن. غمت نباشه رفیق. برا منم یه اس ام اس تصویری فرستادن که عکس خر بود زیرش نوشته چطوری مهندس؟روزت مبارک 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من که دیگه دوران مهندسی و این داستانا سر رسیده...جامعه بشری الان به علوم مهمتری احتیاج داره... آره والا مخصوصا برای کشور ما/خوبه که به رشته ای انسانی مث مدیریت و... بیشتر بها بدیم 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ مهندس واقعی کسی هست که هم طراح باشه هم سازنده .....مثل مهندس مکانیک.. روز مهندس مباارک منم مهندس مکانیکم منتها نه طراح نه سازنده/بیشتر خرابکاری میکنم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من که دیگه دوران مهندسی و این داستانا سر رسیده...جامعه بشری الان به علوم مهمتری احتیاج داره... علوم انسانی همه جای دنیا داره مثل چی پیشرفت می کنه....بعد ما همچنان دنبال عنوانیم و............................. 3 لینک به دیدگاه
Mehr@z 1092 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ [h=2][/h] A star has 5 ends , a square has 4 , a triangle has 3 , a line has 2 ends , a life has 1 end, but engineers brain has no en. HAPPY YOUR DAY.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده