رفتن به مطلب
  • 0

طراحی شهری

mohandese shahrsaz

سوال

سلام به همه..:icon_gol:

برای طراحی شهری باید10 روش پیدا کنم با توضیحاتش.ولی هرچی میگردم کمتر پیدا میکنم.2تا زحمت شهرسازانه داشتم

_10 روش طراحی شهری

موضوعات مرتبط با طراحی شهری باید پیدا کنم.حداقل5تا.واسه موضوع اصلی که میخوام روش کار کنم باید فهرست بنویسم که از کجا میخوام شروع کنم و به کجا میخوام برسم

اگه در مورد هرکدوم از2موضوع بالا اطلاعاتی دارین یا سایتی هست که بتونم ازتوی اون اطلاعات پیدا کنم بهم معرفی کنین مرسی:ws37::hapydancsmil:

• Like 5
لینک به دیدگاه

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0
سلام به همه..:icon_gol:

برای طراحی شهری باید10 روش پیدا کنم با توضیحاتش.ولی هرچی میگردم کمتر پیدا میکنم.2تا زحمت شهرسازانه داشتم

_10 روش طراحی شهری

موضوعات مرتبط با طراحی شهری باید پیدا کنم.حداقل5تا.واسه موضوع اصلی که میخوام روش کار کنم باید فهرست بنویسم که از کجا میخوام شروع کنم و به کجا میخوام برسم

اگه در مورد هرکدوم از2موضوع بالا اطلاعاتی دارین یا سایتی هست که بتونم ازتوی اون اطلاعات پیدا کنم بهم معرفی کنین مرسی:ws37::hapydancsmil:

سلام

اگه منظورت پروژه درسی مربوط به درس روشها و فنون طراحی شهری باشه، که تو لیسانس نداریم! اینا به دردت میخوره:

میتونی رجوع کنی به کتاب روشها و فنون طراحی شهری کلیف ماتین

و فضاهای شهری و مکان های عمومی کرمونا

و خوانش طراحی شهری معروف به ریدر از کرمونا

که به غیر از اولی بقیه ترجمه شدن.

منتها منبع اصلی میتونه اولی باشه. اون اولی رو داشته باشی همشونم میتونی تو library.nu پیدا کنی و اینجاها که خودم لینک دانلودش رو گذاشتم:

[h=3]Urban Design: Method and Techniques[/h][h=3]Urban Design: Ornament and Decoration[/h][h=3]Urban Design Reader Architecture Design[/h]

اگر هم لیسانس هستی استادتون خیلی آدم پرتی هست که همچین تمرینی به شما داده تو این مقطع!

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام

اگه منظورت پروژه درسی مربوط به درس روشها و فنون طراحی شهری باشه، که تو لیسانس نداریم! اینا به دردت میخوره:

میتونی رجوع کنی به کتاب روشها و فنون طراحی شهری کلیف ماتین

و فضاهای شهری و مکان های عمومی کرمونا

و خوانش طراحی شهری معروف به ریدر از کرمونا

که به غیر از اولی بقیه ترجمه شدن.

منتها منبع اصلی میتونه اولی باشه. اون اولی رو داشته باشی همشونم میتونی تو library.nu پیدا کنی و اینجاها که خودم لینک دانلودش رو گذاشتم:

Urban Design: Method and Techniques

Urban Design: Ornament and Decoration

Urban Design Reader Architecture Design

اگر هم لیسانس هستی استادتون خیلی آدم پرتی هست که همچین تمرینی به شما داده تو این مقطع!

مرسی از کمکت.ترم6 کارشناسی هستم.استادم دکترا داره........

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 0
روش ها و فنون طراحی شهری

موضوعی که ازت خواسته خیلی کلیه! درست مثل این میمونه که یکی بپرسه ده روش تعمیر کردن اتومبیل چیه؟ اگر بپرسه مثلا ده روش تعمیر اتومبیل وقتی روشن نمیشه باز میشه جواب داد ولی سوالی که اینقدر کلیه سخته. من خودم واحدی با این نام توی کارشناسی نداشتم که بدونم در مورد چی صحبت میکنه.

چند تا کتاب بهت معرفی میکنم. امیدوارم راه بیفته کارت:

مبانی طراحی شهری - ریچارد هدمن (مطمئن نیستم نویسنده اش رو درست نوشتم)

مبانی نظری و فرایند طراحی شهری - دکتر پاکزاد

مبانی و روشهای طراحی شهری - سیدمناف هاشمی

تحلیل و طراحی فضای شهری (مبانی، تعاریف، معیارها و شیوه ها) - محمد تقی زاده

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...