pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ eeeeeeee نوشته بودم ساندیس ساندیسش جا افتاد گویا نه ساندیس برا سلامتی ضرر داره سوخت ما ساندیس نیست خشکه حساب کنند ما راضی ایم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
nasa66 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ داداش به ازاي هر شناسنامه چمد تا راني ميدن؟ ما هم هستيم! :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ اقای ادر همیشه پستاتونو توی مهندسان و نو اندیشان میخوندم... بعضی وقتها تحسینتون میکردم و بعضی وقتها که هم عقیده نبودم باهاتون با خودم میگفتم خوب هر کس واسه خودش عقیده ای داره خداروشکر من دوستانی هم عقیده با شما خیلی دارمو خواهم داشت ولی واقعا برای خودم متاسف شدم وقتی جوابه پستتونو خوندم... بازم میگم همه عقایده خودشونو دارن ولی نباید به دیگران توهین کنن.... الان یه چیزاییو میفهمم که خیلی برام ازار دهنده هست... خوشحالم که همچین روزی متوجه شدم.... 1 لینک به دیدگاه
nasa66 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اي اِدِرِ قهرمان ! حكايتت ميكنيم! :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ #zina#[/url]877741]اقای ادرهمیشه پستاتونو توی مهندسان و نو اندیشان میخوندم... بعضی وقتها تحسینتون میکردم و بعضی وقتها که هم عقیده نبودم باهاتون با خودم میگفتم خوب هر کس واسه خودش عقیده ای داره خداروشکر من دوستانی هم عقیده با شما خیلی دارمو خواهم داشت ولی واقعا برای خودم متاسف شدم وقتی جوابه پستتونو خوندم... بازم میگم همه عقایده خودشونو دارن ولی نباید به دیگران توهین کنن.... الان یه چیزاییو میفهمم که خیلی برام ازار دهنده هست... خوشحالم که همچین روزی متوجه شدم.... دوست عزیز شما به من لطف دارید و من قصد توهین به شما رو نداشتم صرفا پاسخ پستتون رو دادم متاسفم اگه بهتون برخورد و برام جالبه که یه نفر از پستای من خوشش اومده 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اي اِدِرِ قهرمان ! حكايتت ميكنيم! :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ پس راني چي شد؟ پول چي شد؟ شناسنامت چی شد؟ لینک به دیدگاه
nasa66 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ شناسنامت چی شد؟ پس اون همه دادي كه زدم و شعار دادم مجاني بود؟! 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ پس اون همه دادي كه زدم و شعار دادم مجاني بود؟! داد و شعارا رو بزار برای بعد الان انرژیت رو نگه دار تو مسیری که میرم کلاس یه راننده هست که این چند وقته همش کرایه کمتر میگیره! مثلا 550 رو 500 میگیره! همش هم رادیو چرت و پرت گوش میده از دهه ی زجر به اینور همش داره کمتر حساب میکنه نمیدونم چرا لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ ...................................... .......................... ........... یه آشناها:84eb3ampc0vsywihe0i زنگ زده به مادرم میگه شناسنامه هاتون رو بزار سر دست ، میام ببرمشون باهاشون رأی بدم منو بگو ...........:184: خب میدادی ببره ! بابا این جان بر کفا دارن برا شما زحمت میکشن دیگه ! آخه اینقدر اذیتشون میکنید ؟ 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ خب میدادی ببره !بابا این جان بر کفا دارن برا شما زحمت میکشن دیگه ! آخه اینقدر اذیتشون میکنید ؟ نگه داشتم روز آخر قیمتا میره بالاتر 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اینا یه طرف فشار ها برای شرکت درا نتخاب از هر کس و ناکس هم یه طرف:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ چرا باید رای ندید؟ دیگه چی میخواید که برید رای بدید؟ رای دادن وظیفه شرعی شماست، اگر رای ندید به جهنم میرید 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ...................................... .......................... ........... یه آشناها:84eb3ampc0vsywihe0i زنگ زده به مادرم میگه شناسنامه هاتون رو بزار سر دست ، میام ببرمشون باهاشون رأی بدم منو بگو ...........:184: عجبااااااااااااااااااااااا ديگه راي دادنه اينجوري نديده بوديم 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ عجبااااااااااااااااااااااا ديگه راي دادنه اينجوري نديده بوديم این دیگه رأی گرفتنه رأی دادن نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده