رفتن به مطلب

اگر شهردار بودیم !!!

ارسال های توصیه شده

اگر شهر دار شهر مون می شدیم با تو جه به امکانات با بوجه محدود و سرمایه شهری که در اختیار داشتیم چه کار مفیدی انجام میدادیم؟

چطور و از چه طریقی مشارکت مردمی بیشتری جذب میکردیم ؟

ایا میتوانستیم به عنوان شخصیت محبوبی باشیم؟

اقدامات خلاقانه و پروژه های که توی ذهنمون داریم برای انجام دادن چی هست ؟

ایا راهکاری برای ارتقاء سطح فرهنگ و با لا بردن بینش اجتماعی مردم شهرمون داریم که در مقام شهردار اجرایی کنیم؟

از پیشرفت های شهری کدام شهر در دیگر نقاط دنیا الگو برداری میکردیم البته در حد توانی که داشتیم ؟

....

..

.

خلاصه چند درصد می تونیم به عنوان یک شهردار موفق عمل کنیم؟

دنیا را چه دید شاید یه روز شهر دار شدیم تازه اول راهیم پس لطفا خوب فکر کنید حتی اگه جوابی نداشتید

• Like 14
لینک به دیدگاه
اگر شهر دار شهر مون می شدیم با تو جه به امکانات با بوجه محدود و سرمایه شهری که در اختیار داشتیم چه کار مفیدی انجام میدادیم؟اول یه مهندس مدیریت پروزه انتخاب میکردم که کارش دقیقا همینیه که شما گفتی

چطور و از چه طریقی مشارکت مردمی بیشتری جذب میکردیم ؟باید از کارهای ظاهری در شهر شروع کرد چون مردم تا جو گیر نشن کاری انجام نمیدن

ایا میتوانستیم به عنوان شخصیت محبوبی باشیم؟ اصلا تصوری نمیتونم راجع بهش بکنم

اقدامات خلاقانه و پروژه های که توی ذهنمون داریم برای انجام دادن چی هست ؟ اگه منظورت اینه که در چه زمینه ای هست من بیشتر فضای مدرن شهری رو خیلی دوست دارم و همچنین بالا بردن سطح فرهنگ شهری تا شهر از این چهره ی کثیفی که به خودش گرفته در بیاد(کثیف=اشغال و بی نظمی) در ضمن برای ساختمان سازی هم دست رشوه بگیر هارو کوتاه میکردم تا مردم حداقل سرپناهی امن داشته باشن... تو ظاهر ساختمانها که روکار نمیزنن و گند میزنن به چهره ی شهر هم حتما بیشتر سخت گیری میکردم

ایا راهکاری برای ارتقاء سطح فرهنگ و با لا بردن بینش اجتماعی مردم شهرمون داریم که در مقام شهردار اجرایی کنیم؟

از پیشرفت های شهری کدام شهر در دیگر نقاط دنیا الگو برداری میکردیم البته در حد توانی که داشتیم ؟ پاریس، حفظ بافت سنتی و تلفیقش با چهره ی مدرن شهر چون ما اکثرا بافت سنتی رو خرابه فرض میکنیم چون اینجا اهمیتی به باز سازیش نمیدن

....

..

.

خلاصه چند درصد می تونیم به عنوان یک شهردار موفق عمل کنیم؟ 65/85741%

دنیا را چه دید شاید یه روز شهر دار شدیم تازه اول راهیم پس لطفا خوب فکر کنید حتی اگه جوابی نداشتید

ممنونم تاپیک جالبی بود قدرت تصور رو به کار می انداخت:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

خب من اگه شهردار بودم اولین کاری که میکردم برای عموم مردم ملاقات حضوری اونم هر روز در هر ساعت اداری را ازاد میزاشتم یک سیستم پیام گیر ویژه مخصوص شنیدن مستقیم بدون واسطه نظرات میزاشتم ایملمم میدادم برای ارتباط نزدیک تر

هر هفته یک نقطه از شهر میرفتم مثلا از پیش برنامه را به مردم اعلام میکردم که فلان ساعت فلان روز فلان محل گرد همایی هست برای بررسی مشکلات اون منطقه بدون تشریفات و خرجهای اضافی..

بعد تا اونجا که امکان داشت سطل اشغال تو سطح شهر پخش میکردم با این کار هم فرهنگ سازی میشه هم دید مردم تغییر میکنه البته باید دقت بشه که سطل های اشغال بزرگ و لزوما المینیومی نباشن چون در این صورت دزدیده میشن

به زیبا سازی و درخت کاری بیشتر اهمینت میدادم

یه پارک را به اسم پارک هنرمندان نام گزاری میکردم البته اینجا مثل بارسلونا نیست که عصرها پارک پر هنرمند بشه و جمعیت برای دیدنشون صف بکشه ولی بازم برای احترام به این قشر لازمه

هنر مجسمه سازی را در سطج شهر بیشتر استفاده میکردم چرا در بعضی کشورها برای عکس گرفتن با یک مجسمه ونم تو خیابون باید نوبت بگیری ولی ...

...

پذیرایی از اباب رجوع وقتی به سالن های اداری شهرداری میاد

..

..

..فعلا اینا

• Like 6
لینک به دیدگاه

فکر کنم باید تو تالار شهرسازی زده میشد:ws52:

ضمن تایید کارای لورنا و آرش

من هم استفاده از مجسمه رو خیلی دوست دارم مخصوصا مجسمه های مبتکرانه نه مجسمه های اشخاص

FunStatues07.jpg

FunStatues05.jpg

FunStatues10.jpg

به نظرم برای مردم اگر زیبایی شهر بیشتر از امکانات رفاهی مهم نباشه کمتر نیست، شهر باید تمیز زیبا و ساکت باشه، مشاغل پر سر و صدا و کثیف رو از شهر دور میکردم یا همه رو تو یه منطقه متمرکز میکردم مثل تعمیر گاه ها

جشنواره های شاد رو توی تقویم شهر جا میدادیم براشون هزینه میکردم مثل جشنواره آب بازی، جشن واره بادبادک، جشن واره آدم برفی، جشن واره خز و خیل ها، جشن فرفری ها، دوقلو ها و ...

رایزنی میکردم برای تشکیل گروهی که که فقط کارش هماهنگی بین شهرداری-ادار گاز- اداره آب- مخابرات باشه که من یه جا رو آسفالت کردم فرداش نیان بکنن دوباره:banel_smiley_4:

امکانات تفریح مجانی برای مردم فرآهم میکردم، مثلا تو پارک ها میز شطرنج و پینگ پنگ و زمین بدمینتون میساختیم و وسائل بازی رو هم اونجا مجانی و فقط با گرفتن یه کارت شناسایی برای تحویل گرفتن وسائل به مردم میدادیم

شهرم رو نامزد میکردم برای میزبانی المپیک :whistle:

خلاصه ملت رو شاد میکردم:hanghead:

• Like 9
لینک به دیدگاه

ماشین های انچنانی سوار میشیم خانه انچنانی میسازیم ولی ظاهر کوچه ها و خیابون های شهرمون اصلا برامون مهم نیست ما با کی داریم می جنگیم ؟ واقعا چقدر زنده ایم تا بتونیم ارمان شهر و مدنیه فاضله ای که دوست داریم را بدست بیارم و ببینیم یا حد اقل بهش نزدیک بشیم..

خیلی از تغییرات بسته به سطح اگاهی و فرهنگ ما به وجود میاد مخصوصا تعییرات فیزیکی و عمرانی که در سطح شهر میبینم ما برای رسیدن به این تغببرات چکار میتونیم انجام بدیم ..

بزنیم از ایران بریم ؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
ماشین های انچنانی سوار میشیم خانه انچنانی میسازیم ولی ظاهر کوچه ها و خیابون های شهرمون اصلا برامون مهم نیست ما با کی داریم می جنگیم ؟! واقعا چقدر زنده ایم تا بنتونیم ارمان شهر و مدنیه فاضله ای که دوست داریم را بدست بیارم و ببینیم یا حد اقل بهش نزدیک بشیم..

خیلی از تغییرات بسته به سطخ اگاهی و فرهنگ ما به وجود میاد مخصوصا تعییرات فیزیکی و عمرانی که در سطح شهر میبینم ما برای رسیئدن به این تعغببرات چکار میتونیم انجام بدیم ..

بزنیم از ایران بریم ؟

بله بزنیم از ایران بریم:w16:(من که به شخصه میدونم بی فایدس ولی تمام تلاشمو میکنم)

• Like 3
لینک به دیدگاه
بله بزنیم از ایران بریم:w16:(من که به شخصه میدونم بی فایدس ولی تمام تلاشمو میکنم)

پس همشهریا همسایه ها و هم محله هامون اقوام و خانوادهامون چه می شه؟

وقتی ادم بتونه و توانایی انجام کاری را داشته باشه چرا برای مردم خودش نکنه ؟

درسته که میشه رفت یه کشور پیشرفته شیک و تمیز زندگی کرد بدون دردسر ولی ...

ولی بگزریم بیشتر تو این تاپیک دنبال را های کوچیک و عملی هستم که میتونه زندگی و رنگ بوی یک شهر را تغییر بده .

• Like 2
لینک به دیدگاه

اولین کاری که می کردم این بود که اوضاع خیابونا و کوچه ها رو درست می کردم چند تا مهندس شهرساز و میاوردم به عنوان مشاور پیش خودم همه خیابونا رو بزرگ می کردیم عقب نشینی ها رو درست می کردیم.....

لازم باشه از خود مردم کمک می گرفتم که هر کس کوچه خودش رو سر و سامان بده....

برای هر 10 تا خونه یه زمین بازی یه پارک یه استخر درست می کردم

بافت سنتی شهرمو حفظ می کردم مثلا در کاشان فقط خانه ها حق داشته باشن که با آجر نما خونه بسازن و از 4 طبقه بیشتر نشه خونه ها

سطل زباله حتما میزاشتم تو شهر....تو کاشان که هیچی نیستicon_razz.gif

پارکینگ های طبقاتی بیشتری درست می کردم تا هر کسی هر جایی رسید پارک نکنه و جا باشه

فعلا همینا

• Like 2
لینک به دیدگاه
داداشی راستشو بگو اسمت تو لیست تایید شده های انتصابات مجلس شهرتون نیس؟ :ws3:
نه متاسفانه اينقد كمبود ادماي صادق و دلسوز تو همه اركان مملكتمون داشتيم كه تا يكي مياد حرفي بزنه از رو دلسوزي سريع بهطمع ورزي و انتصابات ربطش ميدن

سوال من اينه كه اگه قرار باشه ناجي زندگي خودمون و شهرمون باشيم و حتي اگه شده به اندازه ذره اي رو به بهبود سوق بديم چه راهكارهاي عملي داريم نا سلامتي هريك از ما مهندسان اين مملكتيم با وانت باري از تجربه :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
همون کارایی که بچه ها گفتن

ولی مگه میزارن تو مملکت کار کنی بخصوص برای ماهاsigh.gif

مهم نيست چه كسي كار كنه مهم اينه كه كاري انجام بشه

منظورت از ما ها را نفهميدم ولي به نظرم اگاهي از خواسته ها و دونستن اين واقعيت كه ما لياقت بهتر زندگي كردن و لذت بردن از زندگي را داريم اولين ذهنيت هر شهروند بايد باشه

من تو و ديگري اگه بي تفاوت نباشيم ميتونيم يك مدير دلسوز و وظيفه شناس داشته باشيم

ما تا الان چند بار براي پيگيري نياز هامون به شهر داري رفتيم ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهم نيست چه كسي كار كنه مهم اينه كه كاري انجام بشه

منظورت از ما ها را نفهميدم ولي به نظرم اگاهي از خواسته ها و دونستن اين واقعيت كه ما لياقت بهتر زندگي كردن و لذت بردن از زندگي را داريم اولين ذهنيت هر شهروند بايد باشه

من تو و ديگر اگه بي تفاوت نباشيم ميتونيم يك مدير دلسوز و وظيفه شناس داشته باشيم

ما تا الان چند بار براي پيگيري نياز هامون به شهر داري رفتيم ؟

ابادی

زیبایی

این روزا نمیدونم چرا دیگه وطن برام بوی مرگ , بوی ویرانی , بوی جنگ میده

کاش خاورمیانه ای نبودم sigh.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
ابادی

زیبایی

این روزا نمیدونم چرا دیگه وطن برام بوی مرگ , بوی ویرانی , بوی جنگ میده

کاش خاورمیانه ای نبودم sigh.gif

درسته منم در جريان همه خبرهاي نااميد كننده و وضعيت بغرنج مملكتمون هستم

خبرهايي كه نه فقط الان بلكه سالهاست داريم ميشنويم ولي با اين وجود سالهاست كه تو همين كشور و شهر عقب افتاده زندگي ميكنيم واقعا ما در طول اين سالها چه كار مثبتي انجام داديم كه باري از دوش مردم يا همشهري ها يا همسايه هامون برداشته شده باشه

ما چقد دغدغه بهتر كردن محل زندگيمون را داشتيم فارغ از گرايشها سياسي و مسايل ديگه چقد دلمون براي مردم سوخته مردمي كه هر روز تو كوچه خيابون ميبينيم و ميدونيم كه ارزش زندگي بهتر از اين را دارند مثل كشوراي اروپايي

• Like 2
لینک به دیدگاه

من رفتم شهرداری هر دفعه با کاغذ بازی و ....رو به رو شدم و کارمم هیچ موقع انجام نشده حتی نتونستم با شهردار ملاقات کنم یعنی اجازه ندادن واسه شهر طرح داشتم کلی نامه نگاری کردم کلی پیگیری حتی به خودش زحمت هم نداد که جواب بده......آرش جان هیچ فایده ای نداره نمی خوان کاری انجام بشه....

هر کدوم از ما میتونیم از خونه خودمون شروع کنیم

از کوچه خودمون اینجوری کم کم درست میشه

من خودم جلو خونه رو باغچه کردم و درخت کاشتم و سنگفرشش کردم خوب هر کسی اگر این کار رو انجام بده جلوه شهر بهتر میشه

حالا من نمیدونم منظورت دقیقا چیه من تو این مملکت شهردار بشم باید با همین امکانات ایده بدم؟یا بر اساس ایده آل ها نظر بدم؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
من رفتم شهرداری هر دفعه با کاغذ بازی و ....رو به رو شدم و کارمم هیچ موقع انجام نشده حتی نتونستم با شهردار ملاقات کنم یعنی اجازه ندادن واسه شهر طرح داشتم کلی نامه نگاری کردم کلی پیگیری حتی به خودش زحمت هم نداد که جواب بده......آرش جان هیچ فایده ای نداره نمی خوان کاری انجام بشه.... هر کدوم از ما میتونیم از خونه خودمون شروع کنیم از کوچه خودمون اینجوری کم کم درست میشه من خودم جلو خونه رو باغچه کردم و درخت کاشتم و سنگفرشش کردم خوب هر کسی اگر این کار رو انجام بده جلوه شهر بهتر میشه حالا من نمیدونم منظورت دقیقا چیه من تو این مملکت شهردار بشم باید با همین امکانات ایده بدم؟یا بر اساس ایده آل ها نظر بدم؟
ولي من رفتم شهردار شهرمون را ديدم اولش فك ميكردم به همين راحتي نيست ولي خيلي راحت تر از اوني بود كه تصور ميكردم نشستم با هم كلي صوبت كرديم شايد نزديك به نيم ساعت از مشكلاتي كه داشتم گفتم اونم خيلي صادقانه جواب داد بعضي حرفايي كه اينجا گفتم اون گفت و در اخر هم گفت هرگاه باز فكر كردي حرفي براي گفتن داري حرفي كه ميتونه باعث بهتر شدن زندگي خودت و همشهريات بشه بيا بدون هيچ وقت قبلي و بگو هميشه اونچه تصور ميكنيم نيست گاهي وقتا ادم هاي خوب هم پيدا ميشن
  • Like 3
لینک به دیدگاه
ولي من رفتم شهردار شهرمون را ديدم اولش فك ميكردم به همين راحتي نيست ولي خيلي راحت تر از اوني بود كه تصور ميكردم نشستم با هم كلي صوبت كرديم شايد نزديك به نيم ساعت از مشكلاتي كه داشتم گفتم اونم خيلي صادقانه جواب داد بعضي حرفايي كه اينجا گفتم اون گفت و در اخر هم گفت هرگاه باز فكر كردي حرفي براي گفتن داري حرفي كه ميتونه باعث بهتر شدن زندگي خودت و همشهريات بشه بيا بدون هيچ وقت قبلي و بگو هميشه اونچه تصور ميكنيم نيست گاهي وقتا ادم هاي خوب هم پيدا ميشن

دمش گرم بهش بگو بیااد به این شهردار بی بصیرت ما هم یاد بده:icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه

همه این کارههایی که بچه ها گفتند داره تو شهر ما اجرامیشه:whistle:

من اگر شهردار میشدم اول از همه باقی پرسنل اجرایی زیر دستمو از خود مردم شهرم انتخاب میکردم تا دلشون برای شهرشون بسوزه نه غیر همشهری هامو که فقط بفکر پارتی بازی و پیش بردند کارههای خودشون هستند:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...