رفتن به مطلب

مفهوم آواتار من چیه؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 41
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پیشگیری قبل از درمااان....

قبل از اینکه پاشو از در بذاره بیرون چترشو برده یه موقع خیس نشه...

یه آدم محافظه کار...

لینک به دیدگاه

مهندس الان تحلیل آواتار شما جزو مطالب جالب و آموزنده است؟! :)

والا من که چشمهام ضعیفه جزئیاتش رو نمیبینم.

لینک به دیدگاه
پیشگیری قبل از درمااان....

قبل از اینکه پاشو از در بذاره بیرون چترشو برده یه موقع خیس نشه...

یه آدم محافظه کار...

نمیدونم والا ... ببینیم بقیه چی میگن ...:ws37:

به نظرم آواتارت بی مفهومه:w16:

ممکنه :ws37:

مهندس الان تحلیل آواتار شما جزو مطالب جالب و آموزنده است؟! :)

والا من که چشمهام ضعیفه جزئیاتش رو نمیبینم.

جای دیگه ای پیدا نکردم که با تاپیکم اشغالش کنم مهندس :icon_gol:

من یه چیز تو ذهنم هست.حالا صبر میکنم تا بچه ها بگن بعد اگه نگفتن میگم:w16:

بگو زودتر ...

خیلی پیش خودم فکردم که مقصود طراح از طرح این عکس چی بوده ...؟؟؟؟ ولی به نتیجه ای نرسیدم

لینک به دیدگاه
بگو زودتر ...

خیلی پیش خودم فکردم که مقصود طراح از طرح این عکس چی بوده ...؟؟؟؟ ولی به نتیجه ای نرسیدم

خسته نباشی واقعا! :ws28: حداقل یه بزرگترش رو بذار ببینیم چیه!

لینک به دیدگاه
خسته نباشی واقعا! :ws28: حداقل یه بزرگترش رو بذار ببینیم چیه!

عکس بزرگتر در پست اول قرار داده شد

لینک به دیدگاه
اتود آهنگ تو که چشمات خیلی قشنگه...

شایدم آهنگ:

درو وا کن عزیزم،میخوام بیام به دیدنت:hanghead:

مفهوم خاصی ندارهhanghead.gif

فک نکنم به آهنگ ربطی داشته باشه .

به آدمک نگاه کن . دو بُعدیه . یه جورایی داره به عرصه واقعیت ( سه بُعدی) وارد میشه . چترش هم شاید برا همونیه که from hell گفت .

شاید هم به قول شما مفهوم خاصی نداره ...

لینک به دیدگاه

به نظرم یه نقاشی روی یه در چوبی هست که یه نفر از پشت این در با دست و پاش نقاشی رو کامل کرده. اون پایی که چکمه داره و دستی که چتر داره واقعی هستن و بقیه اش نقاشی. به نظرم مفهوم خاصی نداره. فقط زیبای شناسی...!

لینک به دیدگاه

فک نکنم به آهنگ ربطی داشته باشه .

به آدمک نگاه کن . دو بُعدیه . یه جورایی داره به عرصه واقعیت ( سه بُعدی) وارد میشه . چترش هم شاید برا همونیه که from hell گفت .

شاید هم به قول شما مفهوم خاصی نداره ...

خب اتود هم دو بعدیه:ws37:

به معنای احتیاط شاید باشه،چیز دیگه برداشت نمیکنم:hanghead:اون قرمز رنگه چیه؟کفش ه؟

لینک به دیدگاه

بگو زودتر ...

ببین به نظر من این طرح از دو قسمت تشکیل شده.یکی خطوطی که با گچ کشیده شدن و دیگری اون چتر و چکمه و حتی قسمتی از پای ادمک که واقعی هستن این قسمت ها.اون در هم که در حال باز شدن هست محیط رو نشون میده.بیرون و داخل

اگه دقت کنی میبینی که ابر و بارون هم با گچ کشیده شده.پس بیشتر از اینکه به محیط بیرون مرتبط باشه به ادمک ربط داره

خب این ادمک میتونه یه نشان دهنده ی یه فرد بدبین باشه که بالطبع محافظه کار هم هست.میشه گفت بارون تفکر و خیال ادمک هست و منظور یه اتفاق بد و ناگواره که ممکنه رخ بده و ممکنه رخ نده.این فرد چون بدبین هست از چتر و چکمه استفاده میکنه که نشان دهنده ی وسایلی هستن که با اون اتفاق مقابله میکنن و جالب اینه که چتر و چکمه واقعی هستن.یعنی از واقعیت در برابر خیال خودش که حتی ممکن هست اتفاق نیفته استفاده میکنه.

البته این طرح ها ممکنه برای هر کس نشان دهنده ی موضوعی باشه.به هر حال این چیزی بود که به ذهن من رسید.

لینک به دیدگاه

تصوير پر رمز و راز و مفهوم داري نيست . ولي ميتونه مثل هر تصوير و نقاشيه ديگري ازش برداشت هاي خاصي بشه بستگي به ديدگاه آدما داره

به نظر من داره نشون ميده يه نقاشي هر چند ساده ، زاده ي تخيلات رنگارنگ آدماست، مثلا آدمي رويايي كه شايد به آرزوي باران در هواي آفتابي چتر ميگيره و اين آرزوشو به تصوير كشيده :w16:

لینک به دیدگاه
تصوير پر رمز و راز و مفهوم داري نيست . ولي ميتونه مثل هر تصوير و نقاشيه ديگري ازش برداشت هاي خاصي بشه بستگي به ديدگاه آدما داره

به نظر من داره نشون ميده يه نقاشي هر چند ساده ، زاده ي تخيلات رنگارنگ آدماست، مثلا آدمي رويايي كه شايد به آرزوي باران در هواي آفتابي چتر ميگيره و اين آرزوشو به تصوير كشيده :w16:

کاملا قبول دارم حرفاتون رو و برداشت خوبی هم داشتین.اما اگه ارزو بود فک نمیکنید چهره ی ادمک باید خندان بود.با شوق.و مورد دیگه اینکه کسی که به ارزوی باران میره بیرون فک نمیکنم چتر با خودش ببره.میره تا بارون خیسش کنه.

لینک به دیدگاه
سلام

به نظر شما آواتار من چی رو میخواد برسونه به بیننده ؟

ممممم.....:ws52:

رهایی از یه جور محدودیت...محدوده ک صفحه باشه....

از دنیای دو بعدی صفحه وارد فضا شدی....و شاید یعنی همون ک اول گفتم....(نیدونم....وولا)

نبودن و بودن و از این صوبتااااا....:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
کاملا قبول دارم حرفاتون رو و برداشت خوبی هم داشتین.اما اگه ارزو بود فک نمیکنید چهره ی ادمک باید خندان بود.با شوق.و مورد دیگه اینکه کسی که به ارزوی باران میره بیرون فک نمیکنم چتر با خودش ببره.میره تا بارون خیسش کنه.

گفتم كه بستگي به ديدگاه افراد داره يه فرد دلشكسته اي كه دوس داره زيره بارون قدم بزنه هم آيا صورتك با لبخند ميكشه؟

باران هم از ديدگاه آدم هاي مختلف متفاوته خود من ، باران برام مظهر غم و اندوهه ...من خودم نقاشي ميكشيدم قبلا الانم فرصتش رو ندارم وگرنه حتما ادامه ميدادم من هرگز وقتي خوشحال بودم آسمون زندگيم رو ابري و غمناك نميكشيدم چون آفتاب رو مظهر درخشش و گرما ميدونم

و البته اين فقط من نيستم كه اين ديدگاه رو دارم از آغاز خلقت هم هواي ابري و باران رو مظهر غم و آفتاب رو مظهر روشنايي و درخشش ميدونستن هر چند كه در گفته هاي فوق ذكر كردم كه باز هم ديدگاه آدما با هم متفاوته

در مورد اون چتر هم خب باز شايد كسي كه نقاشي رو كشيده دوس نداشته خيس بشه ميخواسته با چتر زير بارون قدم بزنه !

لینک به دیدگاه
به نظرم یه نقاشی روی یه در چوبی هست که یه نفر از پشت این در با دست و پاش نقاشی رو کامل کرده. اون پایی که چکمه داره و دستی که چتر داره واقعی هستن و بقیه اش نقاشی. به نظرم مفهوم خاصی نداره. فقط زیبای شناسی...!

خب اینایی که شما گفتی فقط ظاهر تصور هست که به چشم میاد .

یه لحظه خودتونو بذارید جی طراح، چرا از همچین ترکیبی باید استفاده میکرد ؟

به نظر من این عکس اولین چیزیش که جلب توجه میکنه همین گنگ بودنشه و بعد زیباییش

خب اتود هم دو بعدیه:ws37:

به معنای احتیاط شاید باشه،چیز دیگه برداشت نمیکنم:hanghead:اون قرمز رنگه چیه؟کفش ه؟

آره چکمشه ...

ببین به نظر من این طرح از دو قسمت تشکیل شده.یکی خطوطی که با گچ کشیده شدن و دیگری اون چتر و چکمه و حتی قسمتی از پای ادمک که واقعی هستن این قسمت ها.اون در هم که در حال باز شدن هست محیط رو نشون میده.بیرون و داخل

اگه دقت کنی میبینی که ابر و بارون هم با گچ کشیده شده.پس بیشتر از اینکه به محیط بیرون مرتبط باشه به ادمک ربط داره

خب این ادمک میتونه یه نشان دهنده ی یه فرد بدبین باشه که بالطبع محافظه کار هم هست.میشه گفت بارون تفکر و خیال ادمک هست و منظور یه اتفاق بد و ناگواره که ممکنه رخ بده و ممکنه رخ نده.این فرد چون بدبین هست از چتر و چکمه استفاده میکنه که نشان دهنده ی وسایلی هستن که با اون اتفاق مقابله میکنن و جالب اینه که چتر و چکمه واقعی هستن.یعنی از واقعیت در برابر خیال خودش که حتی ممکن هست اتفاق نیفته استفاده میکنه.

البته این طرح ها ممکنه برای هر کس نشان دهنده ی موضوعی باشه.به هر حال این چیزی بود که به ذهن من رسید.

خیلی خوبه ... حالا همینو تعمیم بدیم یه زندگی واقعیمون ....چجوری میشه ؟ از واقعیات استفاده کنیم که خیالمونو بسازیم؟ با واقعیات از فکرهای مریضی که زندگی واقعیمونو تحت تاثیر قرار میده جلوگیری کنیم ؟ و ... ؟؟؟ نمیدونم :ws27:

خب میتونست خیلی ساده یه آدم جدا از درب بکشه و چتر هم بده دستش در حالیکه خورشید هم هست :JC_thinking:

لینک به دیدگاه
ممممم.....:ws52:

رهایی از یه جور محدودیت...محدوده ک صفحه باشه....

از دنیای دو بعدی صفحه وارد فضا شدی....و شاید یعنی همون ک اول گفتم....(نیدونم....وولا)

نبودن و بودن و از این صوبتااااا....:banel_smiley_4:

تقریبا یه چیزی تو همون مایه ها که دوستان گفتن ...

شاید میخواد پشرفتی رو نشون بده ، ولی با یک احتیاط و ضریب اطمینان این کار رو میکنه که این ضریب اطمینان هم همون چترشه .

ولی اگه اینجوریه ، پس چرا چتر واقعیه و ابر و بارون نقاشی؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...