هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ نميدونم تا حالا شكار رفتيد يا نه؟ چند وقت پيش در يكي از محدود شباي زندگيم همراه با پسر عمه و داداشم و يكي ديگه از بچه هاي فاميل وسط سرماي زمستون راهي كوه و كمر شديم از اونجا كه اون پسر فاميلمون حرفه اي بود و يه درخت بزرگ سراغ داشت توي يه باغ دور افتاده پر از پرنده به مشكلي براي پيدا كردن شكار بر نخورديم يه راست رفتيم زير درخت بزرگ مذكور و درختاي ديگه و با چراغ دستي پرنده ها رو پيدا كرديم و دونه دونه با تفنگ بادي شكارشون كرديم شايد تو اون دو سه ساعت بيش از صد پرنده زديم از گنجشك گرفته تا كبوتر و پرندهاي ديگه... ولي موقعه برگشت اتفاق مهمي افتاد اتفاقي كه به نظرم بيشتر شبيه يه حادثه بود شنيدن اين اهنگ از ضبط صوت ماشين بود اهنگي كه اصلا انتظار شنيدنش رو توي اون زمان نداشتم "ظلم ظالم جور صياد اشيانم داده بر باد ، اي خدا اي فلك اي طبيعت شام تاريك ما را سحر كن ...شام تاريك ما را سحر كن .. نو بهار است گل به بار است ابر چشمم ژاله بار است ..... اينقدر متاثر شدم اينقد كه از اون اون شب تا الان چهار شبانه روزه همش گياه خواري ميكنم 34 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ وااااااااااااي چقدر بيرحميين شكار ميشه يكي دو تا نه كه صد تاااااااااااااااااااااا اون اهنگ واسه بيدار كردت شما از خواب غفلت بوده همون به گياه خواريتون ادامه بدين تا مجازات شين حيوووووووووووونيااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
nasa66 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ دوست عزيز كار بسيار بدي كردين ... شكار اونهمه پرنده اونم گنجشك و كبوتر و ...؟!!! خيلي گناه داره ... حالا اين خاطره رو از يكي از دوستام برات ميگم تا بدوني چيكار كردي: يكي از دوستام ميگفت با پسرخالههاش رفته بودن يه جنگلي واسه شكار و خوش گذروني . ميگفت حتي به درختا هم رحم نميكرديم! شاخه هاي درختا رو ميشكونديم و آتيش ميزديم ! ميگفت وقتي داشتيم بر ميگشتيم طرف ماشين يهو احساس كرديم يه سري آدم دنبالمونن! ولي برميگشتيم پشت سرمونو نگاه ميكرديم ميديديم هيچي نيست! فكر كرديم خيالاتي شديم ولي يكم ديگه كه راه ميرفتيم باز صدا ميشنيديم ديگه واسمون عادي شده بود كه يهو احساس كرديم دارن پشتمونو چنگ ميزنن! فكر كرديم اثر مشروبه! ولي از ترس پا به فرار گذاشتيم ... ميگفت وقتي برگشتيم خونه ديديم پشت هممون خوني شده و لباسامونم خونيه! ولي تو تاريكي نفهميده بوديم.... اميدوارم ديگه از اين كارا نكنيد. 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ یه کمی عذاب وجدانتو زیاد کنم؟ فکرشو کن بچه هاشون گشنه منتظر مادرشون اونوقت شماها برای تفریح رفتید شکار:4564: گوشت شکار نخورید گرسنه میمونید؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ تو خجالت نمي كشي؟؟ آخه آدم هرچيزيو كه شكار نمي كنه!! اصلا گنجشك گوشت داره كه تو بخوري؟؟؟ كارت بخوره به اون شيكمت :icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ به شدت عملتون محکومه، ای کاش هرچی گنجشک و کلاغ هست بیاد تمام سر و صورتتون رو نوک بزنه. :icon_razz: شکار حیوانات توی قساوت قلب خیلی نقش داره، آدم های شکارچی میتونن اگه موقعیتش پیش بیاد آدم هم بکشن. 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ به شدت عملتون محکومه، ای کاش هرچی گنجشک و کلاغ هست بیاد تمام سر و صورتتون رو نوک بزنه.:icon_razz: شکار حیوانات توی قساوت قلب خیلی نقش داره، آدم های شکارچی میتونن اگه موقعیتش پیش بیاد آدم هم بکشن. بیایم یه کاری کنیم آرش از هذاب وجدان خودکشی کنه:gnugghender::gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ اره دقیقا منم شب زیاد روفتم شکار پرندهخیلی هم شکار کردم ولی یبار که تنفگ نبرده بود چراغ قوه رو گرفتم دستم و از درخت روفتم بالا داشتم دنبال پرنده میگشتم که شاخه زیر پام شکست و افتادم پایین و در حین پایین افتادن یه شاخه گرفت به شکمم و یه 20 سانتی شکمم رو جر داد خیلی ناجور بود 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ یه دوستی داشتم میگفت دندون های انسان برای گوشتخواری ساخته نشده...و انسان به طور طبیعی گیاه خواره...من که کلا هیچ دل خوشی از گوشت و ترکیباتش ندارم... 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ با احتساب امروز شد پنچ روز ! تازه اون شب هم هیچی نخوردم به جز بیستکویت . دقیقا این قسمت اهنگ خیلی تو ذهنم تکرار میشه "اشیانم داده بر باد" فکر این که فردای اون روز بچه های گشنه انتظار رسیدن غذا هستند و از گرسنگی می میرند خیلی ناراحت کننده است پسر عمه ام میگه ادم نباید اینقد احساساتی باشه اینجوری زندگی کردن خیلی سخته... ولی خودم مطمعنم که دیگه شکار هیچ موجود زنده ای نمیرم چون قبلا تصورم می کردم این کار میتونه خوب نباشه اما الان درک میکنم و این خیلی فرق میکنه اینا را گفتم از بار عذاب وجدانم کم بشه 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ شکار اشکالی نداره اما نابود کردن محیط زیست کار نابخشودنی ای هست توصیه میکنم حیوون خونگی نگه داری چون کمک میکنه کمتر شکار بری گیاه خواری رو هم بزار کنار کار اشتباه رو با اشتباه جبران نمیکنن 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ با احتساب امروز شد پنچ روز !تازه اون شب هم هیچی نخوردم به جز بیستکویت . دقیقا این قسمت اهنگ خیلی تو ذهنم تکرار میشه "اشیانم داده بر باد" فکر این که فردای اون روز بچه های گشنه انتظار رسیدن غذا هستند و از گرسنگی می میرند خیلی ناراحت کننده است پسر عمه ام میگه ادم نباید اینقد احساساتی باشه اینجوری زندگی کردن خیلی سخته... ولی خودم مطمعنم که دیگه شکار هیچ موجود زنده ای نمیرم چون قبلا تصورم می کردم این کار میتونه خوب نباشه اما الان درک میکنم و این خیلی فرق میکنه اینا را گفتم از بار عذاب وجدانم کم بشه عزیزم پرنده ها این وقت سال تخم نمیزارن حتی کبوتراش 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ اره دقیقا منم شب زیاد روفتم شکار پرندهخیلی هم شکار کردم ولی یبار که تنفگ نبرده بود چراغ قوه رو گرفتم دستم و از درخت روفتم بالا داشتم دنبال پرنده میگشتم که شاخه زیر پام شکست و افتادم پایین و در حین پایین افتادن یه شاخه گرفت به شکمم و یه 20 سانتی شکمم رو جر داد خیلی ناجور بود واي دلــــــــــــــم :ws28: 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ تو خجالت نمي كشي؟؟ آخه آدم هرچيزيو كه شكار نمي كنه!! اصلا گنجشك گوشت داره كه تو بخوري؟؟؟ كارت بخوره به اون شيكمت :icon_razz: نمیدونی چقدر گوشتش خوشمزست عزیزم فکر کردی اون مرغ و گاو و گوسفند و ماهی ای که نوش جان میفرمایید به مرگ طبیعی مردن؟ یه دوستی داشتم میگفت دندون های انسان برای گوشتخواری ساخته نشده...و انسان به طور طبیعی گیاه خواره...من که کلا هیچ دل خوشی از گوشت و ترکیباتش ندارم... دو تا دندون نیش داریم واسه همین کارا دیگه مثلا خرس هم دندوناش مثل گیاه خوارا نیست ولی گیاه مقدار زیادی از رژیم غذاییش رو تشکیل میده آدم باید چیزایی که بدنش نیاز داره بخوره 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ شکار اشکالی ندارهاما نابود کردن محیط زیست کار نابخشودنی ای هست توصیه میکنم حیوون خونگی نگه داری چون کمک میکنه کمتر شکار بری گیاه خواری رو هم بزار کنار کار اشتباه رو با اشتباه جبران نمیکنن گیاه خاری چه ضرری به بدن میرسونه وقتی میشه با مواد دیگه نیاز پروتین وویتامین های بدن را تامین کرد البته فک کنم حدف ماهی اشتباه باشه ولی گوشت های سفید و قرمز جایگزین های گیاهی مثل حبوبات و سبزیجات دارن 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ گیاه خاری چه ضرری به بدن میرسونه وقتی میشه با مواد دیگه نیاز پروتین وویتامین های بدن را تامین کرد البته فک کنم حدف ماهی اشتباه باشه ولی گوشت های سفید و قرمز جایگزین های گیاهی مثل حبوبات و سبزیجات دارن گیاه خواری نمیتونه تمام نیاز هایه بدن رو به ویتامین ها و پروتئین ها برطرف کنه تا حدودی میتونه اما نه بطور کامل 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ گیاه خواری نمیتونه تمام نیاز هایه بدن رو به ویتامین ها و پروتئین ها برطرف کنه تا حدودی میتونه اما نه بطور کامل[/quote فک کنم بهتره پیش یه متخصص تغدیه برم:sad0: 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ تصور اینکه تیر تفنگ بادی چجوری باعث مرگشون شده(وارد بدنشون شده)، اذیتم میکنه. 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ بیخیال دیگه...یه کاری کردی که خوشت نیمده...دیگه تکرار نکن خوب [FLASH=width=50 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده