رفتن به مطلب

يك اتفاق مهم

ارسال های توصیه شده

نميدونم تا حالا شكار رفتيد يا نه؟

چند وقت پيش در يكي از محدود شباي زندگيم همراه با پسر عمه و داداشم و يكي ديگه از بچه هاي فاميل وسط سرماي زمستون راهي كوه و كمر شديم از اونجا كه اون پسر فاميلمون حرفه اي بود و يه درخت بزرگ سراغ داشت توي يه باغ دور افتاده پر از پرنده به مشكلي براي پيدا كردن شكار بر نخورديم يه راست رفتيم زير درخت بزرگ مذكور و درختاي ديگه و با چراغ دستي پرنده ها رو پيدا كرديم و دونه دونه با تفنگ بادي شكارشون كرديم شايد تو اون دو سه ساعت بيش از صد پرنده زديم از گنجشك گرفته تا كبوتر و پرندهاي ديگه...

ولي موقعه برگشت اتفاق مهمي افتاد اتفاقي كه به نظرم بيشتر شبيه يه حادثه بود شنيدن اين اهنگ از ضبط صوت ماشين بود اهنگي كه اصلا انتظار شنيدنش رو توي اون زمان نداشتم

"ظلم ظالم جور صياد اشيانم داده بر باد ، اي خدا اي فلك اي طبيعت شام تاريك ما را سحر كن ...شام تاريك ما را سحر كن .. نو بهار است گل به بار است ابر چشمم ژاله بار است .....

اينقدر متاثر شدم اينقد كه از اون اون شب تا الان چهار شبانه روزه همش گياه خواري ميكنم

• Like 34
لینک به دیدگاه

وااااااااااااي چقدر بيرحميين

شكار ميشه يكي دو تا نه كه صد تاااااااااااااااااااااا

اون اهنگ واسه بيدار كردت شما از خواب غفلت بوده

همون به گياه خواريتون ادامه بدين تا مجازات شين

حيوووووووووووونيااااااااااااا

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوست عزيز كار بسيار بدي كردين ... شكار اونهمه پرنده اونم گنجشك و كبوتر و ...؟!!! :w58:

خيلي گناه داره ...

حالا اين خاطره رو از يكي از دوستام برات ميگم تا بدوني چيكار كردي:

يكي از دوستام ميگفت با پسرخاله‌هاش رفته بودن يه جنگلي واسه شكار و خوش گذروني . ميگفت حتي به درختا هم رحم نميكرديم! شاخه هاي درختا رو ميشكونديم و آتيش ميزديم ! ميگفت وقتي داشتيم بر ميگشتيم طرف ماشين يهو احساس كرديم يه سري آدم دنبالمونن! ولي برميگشتيم پشت سرمونو نگاه ميكرديم ميديديم هيچي نيست! فكر كرديم خيالاتي شديم ولي يكم ديگه كه راه ميرفتيم باز صدا ميشنيديم ديگه واسمون عادي شده بود كه يهو احساس كرديم دارن پشتمونو چنگ ميزنن! فكر كرديم اثر مشروبه! ولي از ترس پا به فرار گذاشتيم ... ميگفت وقتي برگشتيم خونه ديديم پشت هممون خوني شده و لباسامونم خونيه! ولي تو تاريكي نفهميده بوديم....

اميدوارم ديگه از اين كارا نكنيد.

• Like 10
لینک به دیدگاه

یه کمی عذاب وجدانتو زیاد کنم؟:ws3:

فکرشو کن بچه هاشون گشنه منتظر مادرشون اونوقت شماها برای تفریح رفتید شکار:4564::4564:

گوشت شکار نخورید گرسنه میمونید؟:vahidrk:

• Like 3
لینک به دیدگاه

تو خجالت نمي كشي؟؟ آخه آدم هرچيزيو كه شكار نمي كنه!! اصلا گنجشك گوشت داره كه تو بخوري؟؟؟ كارت بخوره به اون شيكمت :icon_razz:

• Like 6
لینک به دیدگاه

به شدت عملتون محکومه، ای کاش هرچی گنجشک و کلاغ هست بیاد تمام سر و صورتتون رو نوک بزنه.

:icon_razz:

شکار حیوانات توی قساوت قلب خیلی نقش داره، آدم های شکارچی میتونن اگه موقعیتش پیش بیاد آدم هم بکشن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
به شدت عملتون محکومه، ای کاش هرچی گنجشک و کلاغ هست بیاد تمام سر و صورتتون رو نوک بزنه.

:icon_razz:

شکار حیوانات توی قساوت قلب خیلی نقش داره، آدم های شکارچی میتونن اگه موقعیتش پیش بیاد آدم هم بکشن.

بیایم یه کاری کنیم آرش از هذاب وجدان خودکشی کنه:gnugghender::gnugghender:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اره دقیقا منم شب زیاد روفتم شکار پرندهخیلی هم شکار کردم ولی یبار که تنفگ نبرده بود چراغ قوه رو گرفتم دستم و از درخت روفتم بالا داشتم دنبال پرنده میگشتم که شاخه زیر پام شکست و افتادم پایین و در حین پایین افتادن یه شاخه گرفت به شکمم و یه 20 سانتی شکمم رو جر داد خیلی ناجور بود

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه دوستی داشتم میگفت دندون های انسان برای گوشتخواری ساخته نشده...و انسان به طور طبیعی گیاه خواره...من که کلا هیچ دل خوشی از گوشت و ترکیباتش ندارم...

• Like 3
لینک به دیدگاه

با احتساب امروز شد پنچ روز !

تازه اون شب هم هیچی نخوردم به جز بیستکویت .

دقیقا این قسمت اهنگ خیلی تو ذهنم تکرار میشه "اشیانم داده بر باد" فکر این که فردای اون روز بچه های گشنه انتظار رسیدن غذا هستند و از گرسنگی می میرند خیلی ناراحت کننده است پسر عمه ام میگه ادم نباید اینقد احساساتی باشه اینجوری زندگی کردن خیلی سخته...

ولی خودم مطمعنم که دیگه شکار هیچ موجود زنده ای نمیرم چون قبلا تصورم می کردم این کار میتونه خوب نباشه اما الان درک میکنم و این خیلی فرق میکنه

اینا را گفتم از بار عذاب وجدانم کم بشه

• Like 9
لینک به دیدگاه

شکار اشکالی نداره

اما نابود کردن محیط زیست کار نابخشودنی ای هست

توصیه میکنم حیوون خونگی نگه داری چون کمک میکنه کمتر شکار بری

گیاه خواری رو هم بزار کنار

کار اشتباه رو با اشتباه جبران نمیکنن:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
با احتساب امروز شد پنچ روز !

تازه اون شب هم هیچی نخوردم به جز بیستکویت .

دقیقا این قسمت اهنگ خیلی تو ذهنم تکرار میشه "اشیانم داده بر باد" فکر این که فردای اون روز بچه های گشنه انتظار رسیدن غذا هستند و از گرسنگی می میرند خیلی ناراحت کننده است پسر عمه ام میگه ادم نباید اینقد احساساتی باشه اینجوری زندگی کردن خیلی سخته...

ولی خودم مطمعنم که دیگه شکار هیچ موجود زنده ای نمیرم چون قبلا تصورم می کردم این کار میتونه خوب نباشه اما الان درک میکنم و این خیلی فرق میکنه

اینا را گفتم از بار عذاب وجدانم کم بشه

عزیزم پرنده ها این وقت سال تخم نمیزارن

حتی کبوتراش

• Like 3
لینک به دیدگاه
اره دقیقا منم شب زیاد روفتم شکار پرندهخیلی هم شکار کردم ولی یبار که تنفگ نبرده بود چراغ قوه رو گرفتم دستم و از درخت روفتم بالا داشتم دنبال پرنده میگشتم که شاخه زیر پام شکست و افتادم پایین و در حین پایین افتادن یه شاخه گرفت به شکمم و یه 20 سانتی شکمم رو جر داد خیلی ناجور بود

واي دلــــــــــــــم :ws28::ws28::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو خجالت نمي كشي؟؟ آخه آدم هرچيزيو كه شكار نمي كنه!! اصلا گنجشك گوشت داره كه تو بخوري؟؟؟ كارت بخوره به اون شيكمت :icon_razz:

نمیدونی چقدر گوشتش خوشمزست

عزیزم فکر کردی اون مرغ و گاو و گوسفند و ماهی ای که نوش جان میفرمایید به مرگ طبیعی مردن؟

یه دوستی داشتم میگفت دندون های انسان برای گوشتخواری ساخته نشده...و انسان به طور طبیعی گیاه خواره...من که کلا هیچ دل خوشی از گوشت و ترکیباتش ندارم...

دو تا دندون نیش داریم واسه همین کارا دیگه :ws3:

مثلا خرس هم دندوناش مثل گیاه خوارا نیست ولی گیاه مقدار زیادی از رژیم غذاییش رو تشکیل میده

آدم باید چیزایی که بدنش نیاز داره بخوره

• Like 5
لینک به دیدگاه
شکار اشکالی نداره

اما نابود کردن محیط زیست کار نابخشودنی ای هست

توصیه میکنم حیوون خونگی نگه داری چون کمک میکنه کمتر شکار بری

گیاه خواری رو هم بزار کنار

کار اشتباه رو با اشتباه جبران نمیکنن:a030:

گیاه خاری چه ضرری به بدن میرسونه وقتی میشه با مواد دیگه نیاز پروتین وویتامین های بدن را تامین کرد البته فک کنم حدف ماهی اشتباه باشه ولی گوشت های سفید و قرمز جایگزین های گیاهی مثل حبوبات و سبزیجات دارن

• Like 2
لینک به دیدگاه
گیاه خاری چه ضرری به بدن میرسونه وقتی میشه با مواد دیگه نیاز پروتین وویتامین های بدن را تامین کرد البته فک کنم حدف ماهی اشتباه باشه ولی گوشت های سفید و قرمز جایگزین های گیاهی مثل حبوبات و سبزیجات دارن

گیاه خواری نمیتونه تمام نیاز هایه بدن رو به ویتامین ها و پروتئین ها برطرف کنه

تا حدودی میتونه

اما نه بطور کامل

• Like 2
لینک به دیدگاه
گیاه خواری نمیتونه تمام نیاز هایه بدن رو به ویتامین ها و پروتئین ها برطرف کنه

تا حدودی میتونه

اما نه بطور کامل[/quote

فک کنم بهتره پیش یه متخصص تغدیه برم:sad0::sad0:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...