کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی هم دختر ماهیه این حرفارو در نیاررررر ، تو خودتو میچسبونی به اون!! :vahidrk: اووووووووووووففففففففففففففف خبر نداریییییییییییییییی...:icon_razz: خیلی شبیه کتایونه ها. عهههههههههههههه میگم بهش... لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ خب به علت حضور گسترده نواندیشان در تور شهرک سینمایی گذاشتم یه روز دیگه هم تاپیک باشه همینطور کسایی که میان تور یه ملاقاتی با هویت مجهولمون داشته باشن ببینن واقعا دوست داشتنیه و من الکی نگفتم هویت مجهولمون کسی نیست جز عشق من مای لاوم مای لایفم مای جیگرم کتایون لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ .......کتی دیگه مثل سیریش چسبیده بود به هویّت مجهول! این هویّت مجهول جیگرهههههههههه عمرا اگه قد تو جیگر باشههههههههههههههههههههه... هیس میخوام اعلام هویت کنم بذار بگیم خودشم بیاد... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ خب به علت حضور گسترده نواندیشان در تور شهرک سینمایی گذاشتم یه روز دیگه هم تاپیک باشه همینطور کسایی که میان تور یه ملاقاتی با هویت مجهولمون داشته باشن ببینن واقعا دوست داشتنیه و من الکی نگفتم هویت مجهولمون کسی نیست جز عشق من مای لاوم مای لایفم مای جیگرم کتایون تو جیگر منیییییییییییییییییییییییییی...نمی دونی که... لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ و در کمال ناباوری کاشف هویت مجهولمون کسی نیست جز Anooshe لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ عمه جووووووووون کتییییییییییییی چه بزرگ شدی ماشالا لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ خداییش فک کنم اولین تشخیص هویتی بود که تعداد کسایی که میدونستن فرد مجهول کیه از کسایی که نمیدونستن بیشتر بود!! لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ عمه جووووووووون کتیییییییییییییچه بزرگ شدی ماشالا می بینی عمه عمره لامصب همین جور بدیو بدیو داره میره...پیر شدممممممممممممم... خداییش فک کنم اولین تشخیص هویتی بود که تعداد کسایی که میدونستن فرد مجهول کیه از کسایی که نمیدونستن بیشتر بود!! راست میگیاااااااااا..همه با هم در حال تشویش اذهان خودمون بودیم.... لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ می بینی عمه عمره لامصب همین جور بدیو بدیو داره میره...پیر شدممممممممممممم... راست میگیاااااااااا..همه با هم در حال تشویش اذهان خودمون بودیم.... دیدی خودت بودی لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ می بینی عمه عمره لامصب همین جور بدیو بدیو داره میره...پیر شدممممممممممممم... راست میگیاااااااااا..همه با هم در حال تشویش اذهان خودمون بودیم.... دیدی نشناختمت عمه ؟؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ دیدی خودت بودی دیدی ؟!!!! چه قدر نمکی بودم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ دیدی نشناختمت عمه ؟؟ می بینی عمه جوووووووون... یه وقت رو انتخاباتت تاثیر نذاره لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ دیدی ؟!!!! چه قدر نمکی بودم هنوزم هستی اولی رو که دیدم یکم تپل بودی شک کردم. ولی عکس دومیه رو ک دیدم مطمئن شدم خودتی. عکس دومی با الانت کوچکترین تفاوتی نداره حالا چرا باهوشی ولی از هیچی خبر نداری؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ هنوزم هستیاولی رو که دیدم یکم تپل بودی شک کردم. ولی عکس دومیه رو ک دیدم مطمئن شدم خودتی. عکس دومی با الانت کوچکترین تفاوتی نداره حالا چرا باهوشی ولی از هیچی خبر نداری؟ قربونت چشات نمک می بینه آره انگار عوض نشدم...اشلم بزرگ شده فقط... چمیدونم والله تو این عالم نیستم من...معتادم دیگه دیدی که............ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ سپیده:hapydancsmil: باشه باشه به سپید میگم دعوات نکنه... لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ باشه باشه به سپید میگم دعوات نکنه... نگاری چی؟نگار نیست؟ کتی ی ی ی ی من بیگناهم کتی تو چشام نیگاه کن!:cry2: کتی منو ببین! کتی ی ی ی چقدر بچ بودی خوردنی بودی لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ من فکر کنم کتی باشه! درسته آیا؟ من بردم؟ :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ نگاری چی؟نگار نیست؟ کتی ی ی ی ی من بیگناهم کتی تو چشام نیگاه کن!:cry2: کتی منو ببین! کتی ی ی ی چقدر بچ بودی خوردنی بودی نه دیگه گفتم کاریت نداشته باشه... دیدی انوش چه قدر شکسته شدم... عمرا اگه به پای تو برسم تو خوردنی بودن... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ من فکر کنم کتی باشه! درسته آیا؟ من بردم؟ :hapydancsmil: هیسسسسسسسسسسس... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده