کتایون 15176 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 خیلی هم دختر ماهیه این حرفارو در نیاررررر ، تو خودتو میچسبونی به اون!! :vahidrk: اووووووووووووففففففففففففففف خبر نداریییییییییییییییی...:icon_razz: خیلی شبیه کتایونه ها. عهههههههههههههه میگم بهش...
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 خب به علت حضور گسترده نواندیشان در تور شهرک سینمایی گذاشتم یه روز دیگه هم تاپیک باشه همینطور کسایی که میان تور یه ملاقاتی با هویت مجهولمون داشته باشن ببینن واقعا دوست داشتنیه و من الکی نگفتم هویت مجهولمون کسی نیست جز عشق من مای لاوم مای لایفم مای جیگرم کتایون
کتایون 15176 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 .......کتی دیگه مثل سیریش چسبیده بود به هویّت مجهول! این هویّت مجهول جیگرهههههههههه عمرا اگه قد تو جیگر باشههههههههههههههههههههه... هیس میخوام اعلام هویت کنم بذار بگیم خودشم بیاد...
کتایون 15176 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 خب به علت حضور گسترده نواندیشان در تور شهرک سینمایی گذاشتم یه روز دیگه هم تاپیک باشه همینطور کسایی که میان تور یه ملاقاتی با هویت مجهولمون داشته باشن ببینن واقعا دوست داشتنیه و من الکی نگفتم هویت مجهولمون کسی نیست جز عشق من مای لاوم مای لایفم مای جیگرم کتایون تو جیگر منیییییییییییییییییییییییییی...نمی دونی که...
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 و در کمال ناباوری کاشف هویت مجهولمون کسی نیست جز Anooshe
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 خداییش فک کنم اولین تشخیص هویتی بود که تعداد کسایی که میدونستن فرد مجهول کیه از کسایی که نمیدونستن بیشتر بود!!
کتایون 15176 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 عمه جووووووووون کتیییییییییییییچه بزرگ شدی ماشالا می بینی عمه عمره لامصب همین جور بدیو بدیو داره میره...پیر شدممممممممممممم... خداییش فک کنم اولین تشخیص هویتی بود که تعداد کسایی که میدونستن فرد مجهول کیه از کسایی که نمیدونستن بیشتر بود!! راست میگیاااااااااا..همه با هم در حال تشویش اذهان خودمون بودیم....
MechJJ 11368 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 می بینی عمه عمره لامصب همین جور بدیو بدیو داره میره...پیر شدممممممممممممم... راست میگیاااااااااا..همه با هم در حال تشویش اذهان خودمون بودیم.... دیدی خودت بودی
goddess_s 16415 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 می بینی عمه عمره لامصب همین جور بدیو بدیو داره میره...پیر شدممممممممممممم... راست میگیاااااااااا..همه با هم در حال تشویش اذهان خودمون بودیم.... دیدی نشناختمت عمه ؟؟
کتایون 15176 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 دیدی نشناختمت عمه ؟؟ می بینی عمه جوووووووون... یه وقت رو انتخاباتت تاثیر نذاره
MechJJ 11368 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 دیدی ؟!!!! چه قدر نمکی بودم هنوزم هستی اولی رو که دیدم یکم تپل بودی شک کردم. ولی عکس دومیه رو ک دیدم مطمئن شدم خودتی. عکس دومی با الانت کوچکترین تفاوتی نداره حالا چرا باهوشی ولی از هیچی خبر نداری؟
کتایون 15176 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 هنوزم هستیاولی رو که دیدم یکم تپل بودی شک کردم. ولی عکس دومیه رو ک دیدم مطمئن شدم خودتی. عکس دومی با الانت کوچکترین تفاوتی نداره حالا چرا باهوشی ولی از هیچی خبر نداری؟ قربونت چشات نمک می بینه آره انگار عوض نشدم...اشلم بزرگ شده فقط... چمیدونم والله تو این عالم نیستم من...معتادم دیگه دیدی که............
Anooshe 11040 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 باشه باشه به سپید میگم دعوات نکنه... نگاری چی؟نگار نیست؟ کتی ی ی ی ی من بیگناهم کتی تو چشام نیگاه کن!:cry2: کتی منو ببین! کتی ی ی ی چقدر بچ بودی خوردنی بودی
کتایون 15176 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 نگاری چی؟نگار نیست؟ کتی ی ی ی ی من بیگناهم کتی تو چشام نیگاه کن!:cry2: کتی منو ببین! کتی ی ی ی چقدر بچ بودی خوردنی بودی نه دیگه گفتم کاریت نداشته باشه... دیدی انوش چه قدر شکسته شدم... عمرا اگه به پای تو برسم تو خوردنی بودن...
کتایون 15176 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 من فکر کنم کتی باشه! درسته آیا؟ من بردم؟ :hapydancsmil: هیسسسسسسسسسسس...
ارسال های توصیه شده