کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ من که نمیدونم کیه ولی لباس محلی چقد بهش میومد !!! آره دقت کردی توام...منم بهش گفتم... لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ آهاااا راستی به from_hell هم مشکوکم اولین نفر بودی که حدس زدی...100 امتیاز + لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ آره دقت کردی توام...منم بهش گفتم... بچه ها بیشتر از این خجالتم ندید لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها بیشتر از این خجالتم ندید دیگه حقایقه...تا کی می تونیم پنهونش کنیم آخه... لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی من هلاک این همه استعدادم به خـــــــــــــــــــدا... دیدی خودت بودی لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ آره دقت کردی توام...منم بهش گفتم... مگه باهاش حرفم میزنی ؟! من فک میکردم تو باهاش قهری !! اولین نفر بودی که حدس زدی...100 امتیاز + میگم حالا اگه توام نباشی مهم نیس حدس من ارزششو داشت 100 امتیاز از خودت کم کنی بهم بدیا ! لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ هادی دست بگیر تاپیکو..من دارم میمیرم...ببینم چیکار می کنیااااااااااااا منو تنها نزار....رو قلبم پا نزار..... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ دیدی خودت بودی من که همیشه هستم یه چیزه جدید بگو... مگه باهاش حرفم میزنی ؟! من فک میکردم تو باهاش قهری !! چیکارش کنم دیگه هی خودشو میچسبونه به آدم...هی میگم برو اون ور عین کلاه قرمزی میمونه تحفه... منو تنها نزار....رو قلبم پا نزار..... من لامصب حساسم تو که میدونی چرا آخه منو تو این شرایط قرار میدی...:icon_razz: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ من لامصب حساسم تو که میدونی چرا آخه منو تو این شرایط قرار میدی...:icon_razz: لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ مگه باهاش حرفم میزنی ؟! من فک میکردم تو باهاش قهری !! میگم حالا اگه توام نباشی مهم نیس حدس من ارزششو داشت 100 امتیاز از خودت کم کنی بهم بدیا ! 100 تا از خودت کم میکنی دوباره اضافه میکنی... لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ چیکارش کنم دیگه هی خودشو میچسبونه به آدم...هی میگم برو اون ور عین کلاه قرمزی میمونه تحفه... خیلی هم دختر ماهیه این حرفارو در نیاررررر ، تو خودتو میچسبونی به اون!! :vahidrk: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ برار زاده خی مه که ای .. شهدختتتتتتتتتتتت لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی کی میتونه باشه این وقت شب؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی هم دختر ماهیه این حرفارو در نیاررررر ، تو خودتو میچسبونی به اون!! :vahidrk: میبینی تورو خدا؟ :icon_razz:به سیریش گفته زرشکککککک!!!! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ میبینی تورو خدا؟ :icon_razz:به سیریش گفته زرشکککککک!!!! کی؟ کتایون یا طرف ؟؟؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ کی؟ کتایون یا طرف ؟؟؟ .......کتی دیگه مثل سیریش چسبیده بود به هویّت مجهول! این هویّت مجهول جیگرهههههههههه لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ هیس میخوام اعلام هویت کنم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ سپیده.ام تی سی فیده خودم فروغ؟:ws3: نگار :ws3: زود بحدسین دیگه :ws3::ws3: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده