NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ میتونه نگار هم باشه....ولی آخه نگار که حضورش کمرنگ نمیشه هیچ وخ تازه چشاشم مشکی نیس ، نگار لنز میزنی یا چشات رنگیه مادرزادی؟ انقدر پر رنگم؟ کی گفت منم؟ لنز میزارم باو لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ منم بابا...خنگ :vahidrk: تورو که دیشب گفتم خب:vahidrk: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ نگار؟عزیزم؟باور کن من دروغ تو خونم نیس نمیتونم تابلو نکنم!خودمم:hapydancsmil: اینه من نیستم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ انقدر پر رنگم؟ کی گفت منم؟ لنز میزارم باو آرهههه دیگه 24 ساعته اینجا پلاسی :biggrin: خودم گفتم ئععع؟ سبزشو بذار پس ! لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ اینه من نیستم بابا راهنماییا تابلوئه منم دیگه تا حالا غیر اسپم ازم چیزی دیدین؟دیدین برم تالارمون؟ توی عالم واقعی هم ببینید من باید فردا تور باشم ولی نیستم پس نتیجه میشه که چی؟منم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ آرهههه دیگه 24 ساعته اینجا پلاسی :biggrin: خودم گفتم ئععع؟ سبزشو بذار پس ! تو از کجا فهمیدی ۲۴ ساعت هستم؟ تو دوروغ گفتی من نیستم! ندارم که گرونه.. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ بابا راهنماییا تابلوئه منم دیگهتا حالا غیر اسپم ازم چیزی دیدین؟دیدین برم تالارمون؟ توی عالم واقعی هم ببینید من باید فردا تور باشم ولی نیستم پس نتیجه میشه که چی؟منم الان داری به من تیکه میندازی؟ من کجا اسپم کردم؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ تو از کجا فهمیدی ۲۴ ساعت هستم؟ تو دوروغ گفتی من نیستم! ندارم که گرونه.. چون تا حالا نبودتو ندیدم چرا دیگه خودتی طبیعیش نکن ای بابا...چرا فقط سبزش گرونه آخه ؟!! لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ یک عدد عکس به پست اول اضافه شد لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ احتمال خیلی قوی azade-arch-eng لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ با عکس دوم که خیلی تابلو شد طرف لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ الان داری به من تیکه میندازی؟ من کجا اسپم کردم؟؟؟؟؟؟؟ نه خدا به سر ششششششششششششاهده(با لحن سپی بخون) تو؟تو؟اسپم؟ اسپم؟تو؟ من دارم خودمو میگم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ چون تا حالا نبودتو ندیدم چرا دیگه خودتی طبیعیش نکن ای بابا...چرا فقط سبزش گرونه آخه ؟!! تو مگه ۲۴ هستی که نبود قطعی منو ندیدی؟:biggrin: مهندددددددد من جغدم توام جغدی واسه همین نبودمو ندیدی! :biggrin: میزنمتا من نیستم! ایششش نه یه دونه خریدم همش بیشتر نمیشه یعنی الان غیر مستقیم گفتی رنگ سبز قشنگه؟ واس من زشته؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ نه خدا به سر ششششششششششششاهده(با لحن سپی بخون)تو؟تو؟اسپم؟ اسپم؟تو؟ من دارم خودمو میگم من اسپم ندارم فقط اینجا انقده اسپمه لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ تو مگه ۲۴ هستی که نبود قطعی منو ندیدی؟:biggrin: مهندددددددد من جغدم توام جغدی واسه همین نبودمو ندیدی! :biggrin: میزنمتا من نیستم! ایششش نه یه دونه خریدم همش بیشتر نمیشه یعنی الان غیر مستقیم گفتی رنگ سبز قشنگه؟ واس من زشته؟ خب فروغ منو نگفت کمرنگم که ، منم پر رنگم دیگه! پس کیههههههههه اگه تو نیستی ؟؟ چرا همه راهنمایی های سپی بهت میخوره آخه ؟؟؟ نه بابا همه رنگا خوبن ولی خب چشم سبز یه چیز دیگه س همه رنگا مقابلش زشتن! لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ آهاااا راستی به from_hell هم مشکوکم لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ من اسپم ندارم فقط اینجا انقده اسپمه نگار؟ نگار؟ نگار؟ خااااااک عااااااالم! سادیسم گرفتی؟ دارم میگم منم میگم چه حالی داره بفهمی کیه و نگیمن تازه درکتون میکنم بچه ها لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ خب فروغ منو نگفت کمرنگم که ، منم پر رنگم دیگه! پس کیههههههههه اگه تو نیستی ؟؟ چرا همه راهنمایی های سپی بهت میخوره آخه ؟؟؟ نه بابا همه رنگا خوبن ولی خب چشم سبز یه چیز دیگه س همه رنگا مقابلش زشتن! گفت در عین کم رنگی حضور شفاف داره یکی دیگست باو الان به من گفت زشت خیلی باحالی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده