هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ کتایون سپیده پانیسا اسی ویویان محمد.آ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ هادی خوب داری حدس میزنیا تازگیا... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ حالا میرم سراغ حدسهام. F|UID:w16: خب پس ختم جلسه کاشف هویت مجهول : NEGARi نگار کم کم دارم عاشقت میشممممممم 1. دختری بسیییییار دوست داشتنی...اصلا دوست داری باهاش هی حرف بزنی...اصلا ازش سیر نمیشی (تحلیل شخصیت شد) 2. ایشون هم نمونه یک اینجا، اونجا، همه جاست...حتی تو دنیای واقعی همه جاهست الا جایی که باید باشه 3. تو تالار تخصصیش اصلا فعالیت نداره (خداییش من تا چندروز پیش نمیدونستم رشته اش چیه) 4. کلی شعر بلته 5. بسیاااار باهوشه ولی از هیچی خبر نداره خیلی دوست داشتم من جای این دختر با این همه مشخصات خوبی که سپیده گفت باشم لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ NEGARi:w02: bar mabnay kodamin rahnamayi??1:w02:1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ bar mabnay kodamin rahnamayi??1:w02:1 بر مبنای همون راهنمایییییییییییی لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ هادی خوب داری حدس میزنیا تازگیا... همش تقصیر نگاره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 bar mabnay kodamin rahnamayi??1:w02:1 من راهنمایی نیاز ندارم خودم خودکار حدس میزنم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ من راهنمایی نیاز ندارم خودم خودکار حدس میزنم مسعود رفت تو جاشو گرفتی لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ مسعود رفت تو جاشو گرفتی نهضت ادامه دارد لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ نگار کم کم دارم عاشقت میشممممممم1. دختری بسیییییار دوست داشتنی...اصلا دوست داری باهاش هی حرف بزنی...اصلا ازش سیر نمیشی (تحلیل شخصیت شد) 2. ایشون هم نمونه یک اینجا، اونجا، همه جاست...حتی تو دنیای واقعی همه جاهست الا جایی که باید باشه 3. تو تالار تخصصیش اصلا فعالیت نداره (خداییش من تا چندروز پیش نمیدونستم رشته اش چیه) 4. کلی شعر بلته 5. بسیاااار باهوشه ولی از هیچی خبر نداره خیلی دوست داشتم من جای این دختر با این همه مشخصات خوبی که سپیده گفت باشم jigaretoooooooo anoosheh لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ بر مبنای همون راهنمایییییییییییی man enghad ba halam????:w02:1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ الهههههییییییییییی چه گوگولیهههههههه اینجا اونجا همه جا لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ کتایون کتایونه....دیر رسیدم...امتیاز نصف -نصف...:5c6ipag2mnshmsf5ju3دو تا مال من یکی مال تو... لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ راهنمایی ها: 1. دختری بسیییییار دوست داشتنی...اصلا دوست داری باهاش هی حرف بزنی...اصلا ازش سیر نمیشی (تحلیل شخصیت شد) 2. ایشون هم نمونه یک اینجا، اونجا، همه جاست...حتی تو دنیای واقعی همه جاهست الا جایی که باید باشه 3. تو تالار تخصصیش اصلا فعالیت نداره (خداییش من تا چندروز پیش نمیدونستم رشته اش چیه) 4. کلی شعر بلته 5. بسیاااار باهوشه ولی از هیچی خبر نداره اوووووه ...سپی اگه چش نخوری این سری زیاد راهنمایی کردیا ! راهنمایی 2 رو یکم توضیح بده یعنی چی همه جا هست الا جایی که باید باشه ؟ کجا باید باشه که نیست ؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ اوووووه ...سپی اگه چش نخوری این سری زیاد راهنمایی کردیا ! راهنمایی 2 رو یکم توضیح بده یعنی چی همه جا هست الا جایی که باید باشه ؟ کجا باید باشه که نیست ؟ خب اگه باز کنه که باید جوابو بگهههههههه لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ خب اگه باز کنه که باید جوابو بگهههههههه تو مگه میدونی کیه ؟! لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ تو مگه میدونی کیه ؟! اوهوم فهمیدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ اوهوم فهمیدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 پَ چرا نمیگی؟ تکراریه آدمش؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ پَ چرا نمیگی؟تکراریه آدمش؟ خب از همون پست سپی فهمیدم دیدم ضایعس لوس میشه مسابقه نه تکراری نیست یه راهنمایی: در عین کمرنگی حضور شفافی داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده