from_hell 10964 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 پ کیه؟ نگاری///فروغ///لورنا///کتایون....ویویان... :girl_in_dreams::girl_in_dreams:
NEGARi 9387 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 نگاری///فروغ///لورنا///کتایون....ویویان... :girl_in_dreams::girl_in_dreams: آخه من؟ هیشکی هم نه من!!!!!!!!!!
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 تو تالار تخصصیش اصلا فعالیت نداره (خداییش من تا چندروز پیش نمیدونستم رشته اش چیه) نگاری. من هم نمیدونم رشتش چیه !!!! تا حالا یک نوشته تخصصی هم ازش ندیدم.
NEGARi 9387 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 نگاری. من هم نمیدونم رشتش چیه !!!! تا حالا یک نوشته تخصصی هم ازش ندیدم. .:w02:SANAZ:w16:1
کتایون 15176 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 ضعیف عمل می کنین هاااااااااااااا.... بچه ها من هنوز این جاااااااااااااام...یعنی کی راه میفتم
NEGARi 9387 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 ضعیف عمل می کنین هاااااااااااااا....بچه ها من هنوز این جاااااااااااااام...یعنی کی راه میفتم کتیییییییییییییییییییی نرسی کشتمت! من با یه پای چلاق شده دارم میام! فقط امیدوارم تاندونش اینا کشیده نشده باشه!!! بدبخت بشم!
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 ضعیف عمل می کنین هاااااااااااااا....بچه ها من هنوز این جاااااااااااااام...یعنی کی راه میفتم کتی به خدا اگه نیای هاااا کتیییییییییییییییییییی نرسی کشتمت! من با یه پای چلاق شده دارم میام! فقط امیدوارم تاندونش اینا کشیده نشده باشه!!! بدبخت بشم! تو چی شده پات؟؟
کتایون 15176 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 کتیییییییییییییییییییی نرسی کشتمت! من با یه پای چلاق شده دارم میام! فقط امیدوارم تاندونش اینا کشیده نشده باشه!!! بدبخت بشم! نه من اگه شده همه راهو بدوم هم میام... چراااااااااااااا؟ نگار چی شدیییییییی؟
کتایون 15176 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 کتی به خدا اگه نیای هاااا میام به پیر به پیغمبر میام....من به هر قیمتی شده باشه فردا اون جام...
NEGARi 9387 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 کتی به خدا اگه نیای هاااا تو چی شده پات؟؟ نه من اگه شده همه راهو بدوم هم میام...چراااااااااااااا؟ نگار چی شدیییییییی؟ توسط یک انسان درنوردیده شده!!!! بچهها منو باید کول کنید
کتایون 15176 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 توسط یک انسان درنوردیده شده!!!! بچهها منو باید کول کنید عهههههههههههههه چرا؟ من خودم دارمت...تا منو داری غم نداری... بیتاب؟ امین ازین وراااااااااااااا
NEGARi 9387 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 عهههههههههههههه چرا؟من خودم دارمت...تا منو داری غم نداری... امین ازین وراااااااااااااا جو پپه بودن داشت فک کنم رفته بود تو حس عزیزمی اگه پنج تن نبودن نمیومدم
ارسال های توصیه شده