MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به همگی ... تحلیل شخصیت منم رسید بدوید تحلیلم کنین (من که همش خوبیم ....:4chsmu1:بدی ندارم ...) اسپمم آزاده :TAEL_SmileyCente: 28 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ زنبیل مو برداشتم خو مجتبی پسری : شوخ با ظرفیت یه اسپمر بالفطره خونه خراب کن گاهی وقتا خیلی ساکت گاهی وقتا خیلی شلوغ تا مدت ها نمیدونستم رشتش چیه ... چون اونجا نوشتی بود فضولی ازون بچه باهالا که تو چند مین هم صیبتی باهاش کلی روحسه میگیری ....! مجتبی خیلی گرون در ومد دم در حساب میکنیم باهم 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون از دعوتتون.... اما من نمیشناسمتون... موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ بچه سر به راهي هستي خوشم مياد ازت 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ زنبیل سبد اول تحلیل کنید بعد اسپم کنید ممنون از دعوتتون....اما من نمیشناسمتون... موفق باشید بازم مرسی که اومدی:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ اول تحلیل کنید بعد اسپم کنید بازم مرسی که اومدی:flowerysmile: بابا اسپم نكردن كه بنده خداها نوبت گرفتن زنبيل و سبد گذاشتن تو صف هستن بعدا ميان مينويسن ديگه ! من زياد شناخت ندارم ولي نبايد آدم شروري باشيد آروم هستيد و بايد آدم با شخصيت و با ادبي باشيد فك نكنم زيادم از شوخي خوشتون بياد مرسي از دعوتتون سرفراز و پيروز باشيد 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ بچه سر به راهي هستي خوشم مياد ازت مرسی ...:flowerysmile: بابا اسپم نكردن كه بنده خداها نوبت گرفتن زنبيل و سبد گذاشتن تو صف هستن بعدا ميان مينويسن ديگه ! من زياد شناخت ندارم ولي نبايد آدم شروري باشيد آروم هستيد و بايد آدم با شخصيت و با ادبي باشيد فك نكنم زيادم از شوخي خوشتون بياد مرسي از دعوتتون سرفراز و پيروز باشيد برا من سبد میزارن ......مگه میخوان میوه بچینن نه بابا از شوخی بدم نمیاد ...تازه کلی هم باحاله:biggrin: مرسی که اومدی:w72: 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خب میرسیم به مجتبی پسر خیلی خیلی باحالیه این بشر یکی از بهترین دوستانه نواندیشیه تازگیها کمر رنگ هم شده الان دیگه تحلیلم نمیادش 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ درودد آقا مجتبی......کوچکترین عضو انجمن.......... فعال ..ورزشکار...پر شور و نشاط دوستدار خانواده.... همیشه موق باشی 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ خب میرسیم به مجتبی پسر خیلی خیلی باحالیه این بشر یکی از بهترین دوستانه نواندیشیه تازگیها کمر رنگ هم شده الان دیگه تحلیلم نمیادش مرسی داداش ایمان:aghosh: درودد آقا مجتبی......کوچکترین عضو انجمن..........فعال ..ورزشکار...پر شور و نشاط دوستدار خانواده.... همیشه موق باشی کوچیکتیم آبجی .... مرسی ....:w71: 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ :gnugghender: من خیلی نمی شناسمت ، توی تاپیکا هم زیاد برخوردی نداشتیم ولی تو همون برخوردای کمی هم که داشتیم ، بنظرم پسر شیطون و آب زیرکاهی اومدی نمی دونم چند سالته ولی معلومه سنت زیاد نیس ، چون هنوزم بازیگوشی های نوجوونی رو داری با معرفتی و قلب مهربونی هم داری :hapydancsmil: نمی دونم چرا ، ولی احساس میکنم خیلی اهل شوخی نیستی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسی بخاطر دعوتت 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ :gnugghender:من خیلی نمی شناسمت ، توی تاپیکا هم زیاد برخوردی نداشتیم ولی تو همون برخوردای کمی هم که داشتیم ، بنظرم پسر شیطون و آب زیرکاهی اومدی نمی دونم چند سالته ولی معلومه سنت زیاد نیس ، چون هنوزم بازیگوشی های نوجوونی رو داری با معرفتی و قلب مهربونی هم داری :hapydancsmil: نمی دونم چرا ، ولی احساس میکنم خیلی اهل شوخی نیستی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسی بخاطر دعوتت شاید بخاطر آواتارمه که اینجوری فک میکنید:icon_pf (34): مرسی که اومدی:w72: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ مجتبیییییی برار زادهههههه خوبییییییییی کجا بودی نبودییییییی ورزشکاری جدی با محبت با معرفت داره کم کم بزرگ میشه پسرمون 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ من زیاد نمیشناسمتون و برخوردی نداشتم ولی ی بار شکایت داشتم از تاپیکای حوزه استحفاظیتون ک رسیدگی نشد کلا آروم ب نظر میرسی مرسی از دعوتت 2 لینک به دیدگاه
ehsan voroojak 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ سلام..من با اینکه نمیشناسمتون ولی حدس میزنم ادم خوب و شیطون و جالبی هستی....امیدوارم موفق باشی...... 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ به به مجتبی خالههههههه خوب مجتبی از اون بچه های با مرام و با معرفت هستی .... به نسبت سنت خوب آطلاعات و آگاهی داری بچه درس خون هستی .... ولی آخرش نمیدونم تصمیم قطعی گرفتی چی بخونی تو دانشگاه هدف داری و انگیزه برای موفقیت های بیشتر ... ورزشکارم که دیگه هستی اتفاقا به نظرم اهل شوخی و شیطنتم هستی که 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی دوست عزیز ولی اصلا من شما رو میشناسم دوست داشتم نظر بدم کلا اینجا با چند از بچه های مکانیک و یک عده دیگه رابطه با کسی ندارم... فقط یک چیز میگم: خودت باش وقتی با خودت بودن رو تجربه کردی... پیروز باشی داداشی 1 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ به به مجتبی خان.چه خبر از خرم اباد؟ در کل خوبی 1 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون از دعوتت متاسفم... منم زیاد(اصلا) بچه های انجمن( از جمله شما) رو نمیشناسم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده