گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فک کنم دختری با موهای مشکی یا خرمایی بلند پایین تر از شانه هاقد 160 تا 165 وزن 50 تا 60 اسپرت اهل شیک پوشی رنگ چشم مشکی یا عسلی قدو وزن و رنگ موهام درسته 1 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چشات سبزه یا آبی؟ لباس های سنگین میپوشی کیفم همیشه دستت میگیری 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم دوباره تصور میخوام ... 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چشات سبزه یا آبی؟لباس های سنگین میپوشی کیفم همیشه دستت میگیری الان منو میگین؟ نه چشمام مشکیه...مابقی رو هم درست گفتی.... 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم دوباره تصور میخوام ... اجازه هست من بگم؟ 1 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ الان منو میگین؟نه چشمام مشکیه...مابقی رو هم درست گفتی.... بله عزیزم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوتا تونو ترکیب کنم یه نصفه نیمه ای در میام قدم بلنده 170اینام پوستم بنظر خودم گندمیه (خواهرم میگه گندمیم)ولی همه میگن سفیدم چشمام قهوه ای سوختس ولی لنز سبز خاکستری میذارم هیکلم متوسطه (هیکله پری دارم که به قدم میخوره) صورتمم گرده (هلوووووووووووووووو) این منم عکس آواتارتو که میبینم یاد یکی از دوستام میفتم.مثل اون تصورت کردم. اون هم قدبلند و توپره 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اجازه هست من بگم؟ آره :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دختری شیطون و زرنگ موها مشکی بلند رنگ چشم مشکی ناخن ها بلند قد 164 وزن 56 اسپرت همیشه هم گوشیتو میگیری دستت 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دختری شیطون و زرنگموها مشکی بلند رنگ چشم مشکی ناخن ها بلند قد 164 وزن 56 اسپرت همیشه هم گوشیتو میگیری دستت اتفاقا آرومم موهام درسته ناخن هام گاهی اوقات بلنده قدم 176 وزن 59 ولی کمتر نشون میدم اسپرت درسته نه 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وزنم رو اشتباه نوشته بودم الان درست کردم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کلا همه تصوراتم ۱۸۰درجه فرق کرد... فقط یوحنا یکم شبیه تصورم بود 7 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قدت دور و ور 180 وزن 75 تا 80 رنگ مو و چشم مشکی همیشه هم 6 تیغ میکنی تیپتم اسپرته 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکی منو تصور کنه به نظر من شما یک دختر ظریف و احساساتی هستید . اندامت خوبه یعنی متناسب با قدت هست . قد حدود 167 رنگ چشم عسلی یا قهوه ایی تیپ اسپرت موهای مشکی 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکی منو تصور کنه موهات زیاد بلند نیست ، رنگشون هم مشکیه ، رنگ چشمات قهوه ای قدت هم حدود بین 160 تا 165 وزنت هم بین 55 تا 56 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم دوباره تصور میخوام ... مهربون و احساساتی قدت بین 165 تا 167 رنگ موهات مشکی و بلند رنگ چشمات مشکی وزنت هم 58 تا 60 عاشق معماری:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منو بتصورید:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده