lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه تصورم از من بزنید ببینیم چجوریه... لاغر کم حرف ته ریش شلوار پارچه ای و همچین کلاسیک چشم و ابرو و مو همش مشکی موهای حالت دار یا فر سیگار؟ 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یوحی : سفید پوست , آروم , موهاش کمی تا قسمتی روشن , ریزه میزه , تیپ اسپرت. درسته؟ 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یوحی : سفید پوست , آروم , موهاش کمی تا قسمتی روشن , ریزه میزه , تیپ اسپرت. درسته؟ بیشترش درست بود و حالا عمه خانوم: قد متوسط 165 تا 170 تیپ ساده و در عین حال اسپرت یکمی تپلی خنده رو شاد سفید فهلا همینا 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه تصورم از من بزنید ببینیم چجوریه... من قبل از دیدنش فک میکردم شبیه همون آواتارش توی باشگاه مهندسانه ولی بعد از دیدنش هر چقد میگفت من پیانیستم من باورم نمیشد خیلی متفاوت بود البته آروم بودن و متشخص بودن رو میشد تصور کرد 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ لورنا: قد حدود 160 وزنو نمیدونم ولی متناسب با وزن مو مشکی تیپ اسپرت و گاهی رسمی البته اگه بخوام از نظر اخلاقی بگم تحلیل شخصیت میشه ولی فکر کنم کمی یاغی باشی... تیپ رسمی گاهی اسپرت! بقیش درسته 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یوحی بیا منو تصور کن هرچند خیلی سخته برات! 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میدونی ک خیلی سخته ! ولی میگم هانی دخملی ست : با قدی متوسط چشم ابرو مشکی تیریپش منو کشته سنگین رنگین ک میگن هانیه ست شاد و صمیمی یکمی هم خجالت پنهان داره درونش ولی با کمی گذشت زمان حل میشه بسه دیگه بقیشو بقیه بگن یوحی دختری است با قد 90 وزن 190:ws3: بور و چشم صورتی لهجه ی قبرسی جدا از شوخی یوحی لاغر و کشیده خوش بیان و خوش صدا معرفت در حد بوندسلیگا تیپ سنگین اسپرت هیچ وقت جو گیر نمیشه تو هیچ زمینه ای کلا یه رفتار مجلسی داره 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خب خدارو شکر که گفتیآره خب.در عوضش من همیشه اشتباه میکنم در حد امکان مد روز میپوشی . مو: قهوهای. قد متوسط. میشه گفت لاغر. کیفت پر از خرت و پرته. بدلی جات دوست داری. عاشق تبلت هستی. تاحدود زیادی درست نه در حد امکان کیفم و سبک میکنم همیشه عاشق تبلت و خیلی قشنگ اومدی کلا از تکنولوژی لذت می برم 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یه تصورم از من بزنید ببینیم چجوریه... همیشه جین می پوشی یکمی هم روشنی 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من قبل از دیدنش فک میکردم شبیه همون آواتارش توی باشگاه مهندسانه ولی بعد از دیدنش هر چقد میگفت من پیانیستم من باورم نمیشد خیلی متفاوت بود البته آروم بودن و متشخص بودن رو میشد تصور کرد کدوم آواتار؟؟ تو باشگاه 20 تا آواتار داشتم... همیشه جین می پوشی یکمی هم روشنی وای از کجا فهمیدی؟ خسته نباشی... 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حوصلم سر رفت. یکی بیاد تصورش کنم. تصور الهه ----> قد بلند , چشم ابرو مشکی, تو پر, تیپ اسپرت. 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کدوم آواتار؟؟ تو باشگاه 20 تا آواتار داشتم... 20 تا؟ من فقط یکیشو یادمه اونم شبیه تصورم نسبت به شما بود 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نگار==مو مشکی,پوست روشن سفید,لاغر اندام,اخمو,غرغرو,حاضر جواب,خیلی پرادعا و مغرور,لباس وری وری تنگ,نصف موهاش ریخته بیرون شاید حتی بیشتر,کم حرف,اهل دود مثل آواتارش,لباسای جلف نمیپوشه مخصوصا رنگها جیغ,رک,کفش پاشنه بلند نمیپوشه اسپرت میپوشه, و کلا آدمِ داغونیه اصاب مصاب نداره... 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حوصلم سر رفت. یکی بیاد تصورش کنم.تصور الهه ----> قد بلند , چشم ابرو مشکی, تو پر, تیپ اسپرت. من که خودم داوطلب شدم......... کســـی تحویل نگرفــــــت....... :obm: من که اصــــلا با نگار صحبتی نداشتم کــــــــه بخوام تصوری ازش داشته باشم....... :JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هیکلیچشمو مو مشکلی ریش میذاری خیلی مغرور با جذبه حرف حرف خودته عصبانی شی میترکونی همه رو همش تصور بودا چشم و مو رو درست گفتی هیکلمم ای همچینی ... در مورد مغرور بودنم بستگی داره ولی اینو بعنوان خصوصیت یه مهندس همیشه با خودم دارم ... در مورد عصبانی شدن هم باید بگم افتارهای من توی دنیای واقعی بطور 180 درجه با این چیزی که توی انجمن میبینید متفاوته اینو از spow بپرسید تا بهتون بگه- -------- اما شما قد بلند حدود 180 نه چاق و نه لاغر حدود 85 کیلو مو مشکلی با مدل مردونه ریش و سیبیل نداری تیپ متغیر ( بعضی و قتا مردونه و بعضی وقتا اسپرت ) 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چرا اين تاپيک دوباره اپ شد اصلاً؟ اسپم کنيد ميام ميگيرم ميزنم لهتون ميکنم! مخصوصاً اونای ک دقيقاً زير پستی ک راجب اسپم حرف ميزنم ميان اسپم ميکنن! خودمم اصلاً خيلی اسپمرم ولی تو اين تاپيک کسی اسپم نکنه! يه چيزی هست به اسم پروفايل! just work! اولاً اسپم نکن! دوماً سبزه يا گندمی تيره, مو مشکی, هيکل متوسط , خارج از net بيشتر صحبت ميکنی! سبزه هستم مو مشکی هستم ولی جدیدنا چنتا تار سفید توش پیدا شده !!! خارج از نت هم خیلی صحبت میکنم و البته همیشه میخندم 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم بتصورید تا نیومدم... 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من که خودم داوطلب شدم......... کســـی تحویل نگرفــــــت....... :obm: من که اصــــلا با نگار صحبتی نداشتم کــــــــه بخوام تصوری ازش داشته باشم....... :JC_thinking: ستاره شما بزار من بگم:hapydancsmil: قدت حدود 170 لاغر نیسی خیلی پوستت گندمگون چشات تقریبا درشت و اکثر اوقات آرایش ملیح داری لباساتم خیلی عجق وجق و اینا نیس تیپت بعضی اوقات رسمی و بعضی اوقات شاید اسپورت خیلی پرجنب و جوش و شلوغ پلوخ نیسی آروم حرف میزنی 6 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم بتصورید تا نیومدم... تورو نمیشه چون تصویرتو دیدم من که کسی قدرت تصور منو داره؟ تو قدت 175-180 پوستت روشن تیپت اسپورت تنومندی و قوی رو دستت مینویسی آدم توداری هستی و خیلی اهل شوخی با بقیه نیسی موهاتم از این فشنا نیس دیگه همینا 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده