El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منو هم تصور کنید پسری هستی که کنار ساحل عینک دودی زدی 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پسری هستی که کنار ساحل عینک دودی زدی اون عکسمو تو فیسبوک نمیذاشتم چیکار میکردی 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کسی نبود ما رو تصور کنه؟ قد : 167 ( 10 امتیاز) وزن : 56 (10 امتیاز) رنگ پوست : سبزه ( 30 امتیاز) صورت نسبتا دراز ، انگشتهای کشیده ( 50 امتیاز) چند شدم ؟ 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قد : 167 ( 10 امتیاز) وزن : 56 (10 امتیاز) رنگ پوست : سبزه ( 30 امتیاز) صورت نسبتا دراز ، انگشتهای کشیده ( 50 امتیاز) چند شدم ؟ صفر امتیازززززززززز هیچ کدومو درست نگفتی 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ صفر امتیازززززززززز هیچ کدومو درست نگفتی تو در وهم نگنجی حالا شوما تصورات را انجام بده ببینم چند میشی 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تو در وهم نگنجی حالا شوما تصورات را انجام بده ببینم چند میشی من که منفی میشم چون تا دیروز فک میکردم دختر هستین قد بلندو لاغرین موهای لختی دارین که همش اشتباه بود 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من که منفی میشم چون تا دیروز فک میکردم دختر هستین قد بلندو لاغرین موهای لختی دارین که همش اشتباه بود اوه مای فیوریتی اولین کسی هستی که این فکرو میکرده 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یکیو تصور کنید تا تصورتون کنن! منم تصور کنیدتون خیلی خریدار داشته باشه دو نفر! اونم واسه اینکه تصورش کنید! اول خودتون شروع کنید. :) 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من تصور میکنم نگاری چشماش زاق ( ذاق ، ظاق ، ضاق ) باشه. دست خودم نیست حسه دیگه 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من تصور میکنم نگاری چشماش زاق ( ذاق ، ظاق ، ضاق ) باشه. دست خودم نیست حسه دیگه =)))):icon_pf (34):بلههههه کل اين انجمن اين حسو دارن! من نميدونم چرا!!! و از کجا؟؟ منکه زاق_ غ ( ذاق_ غ، ظاق_ غ ، ضاق_ غ ) نيسم!!!! 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من تصویر رو از تصور بیشتر دوست دارم... با کسی در این انجمن زیاد دمخور نیستم که بخوام تصورش کنم چند نفر رو هم که میشناسم عکساشونو دیدم... ولی تا حالا حتی 1 نفر هم منو ندیده! خیلی دوست دارم بدونم در مورد من چه فکری می کنید...:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعد این همه مدت من تازه این تاپیک و دیدم.. 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته! 2 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به نظر من استارتر از این دخترای لوسه که مانتوی گشاد میپوشن و کوله پشتی آویزون میندازن و موهاشون هم پریشون از اینور اونور شالشون بیرون میزنه عینکی هم است هرکسی میخواد تصور بدونه بگه بهم یعنی باید اینجوری کامل نظر بنویسیم؟ 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رهبر ما آن یوسف است که با استتار خودش به دیگران القا نموده بود که " دختره " !!! پیرو اقدام انقلابی یوسف عزیز پس : ببینم کی میتونه منو درست تصور کنه ؟ 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رهبر ما آن یوسف است که با استتار خودش به دیگران القا نموده بود که " دختره " !!! پیرو اقدام انقلابی یوسف عزیز پس : ببینم کی میتونه منو درست تصور کنه ؟ هیکلی چشمو مو مشکلی ریش میذاری خیلی مغرور با جذبه حرف حرف خودته عصبانی شی میترکونی همه رو همش تصور بودا 5 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوبه اسممو نوشتم یوسف! وگرنه چی تصور میکردی خدا میدونه! شما اسمی ننوشتین 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شما اسمی ننوشتین شما بفرما اسپم؟ قد متوسط, گندمی, چشم قهوه اي تيره, محجبه! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده