DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 تو همیشه میتونی دوتاچیزو درست بگیفک نمیکنی این اخریه شامل حاله خودته:vahidrk: کدوم دوتا چیز ؟؟ اون اخری هارو شبنم بهم گفت من کاره ای نیستم 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 آخه زیاد از مدت فعالیتت نمیگذشت که جایی عکستو گذاشتی توی یکی از تاپیک ها بود،برای همین سریع لو رفتی.برای تصور داشتن باید طرف چندین ماه در ذهنت مجهول باشه تا کم کم تصورات شکل بگیره. با اولین نوشته که نمیشه سریع تصور داشت. نه تو چشای من نگاه کن داداش اسی همچین مقداری گذشته بودها .......... 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 نه تو چشای من نگاه کن داداش اسی:ydm47612zsesgift969همچین مقداری گذشته بودها ..........:icon_razz: تور شیرازتون بود، سریع همه چیز رو توی تاپیک گذاشتین. 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 تور شیرازتون بود، سریع همه چیز رو توی تاپیک گذاشتین. میدونم کدومو میگی ولی خب اونم یه چندوقتی گذشته بود اشکال ی نداره کلا خالی از وصف شدنم میدونم 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 کدوم دوتا چیز ؟؟ اون اخری هارو شبنم بهم گفت من کاره ای نیستم تیتان بیا یه بارم که شده راستشو بگو واقعا شبنم اینارو گفت؟ 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 تیتان بیا یه بارم که شده راستشو بگو واقعا شبنم اینارو گفت؟ راستشو گفتم 1
*lotus* 20275 ارسال شده در 18 تیر، 2012 به به چه استقبالی خب شما ر و که اصن نمیشناسم ولی از اونجا که اسمت میناس باید خیلی خوشگل باشی... چشم و ابرو مشکی ، قد متوسط، آروم و ملیح تایید میشه یا تکذیب؟ اوم شماهم .....پوست گندمی ، لاغر و قد بلند. درستهههههه:hapydancsmil: 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 18 تیر، 2012 به به چه استقبالی خب شما ر و که اصن نمیشناسم ولی از اونجا که اسمت میناس باید خیلی خوشگل باشی... چشم و ابرو مشکی ، قد متوسط، آروم و ملیح تایید میشه یا تکذیب؟ نمی تونم از خودم تعریف کنم چشمم قهوه ایی,ابرو مشکی,اتفاقا قدم بلنده آره دختر آرومی هستمملیح رو نمی دونم آفرین با اینکه نمی شناختید خوب حدس زدید:hapydancsmil: :w72: 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 18 تیر، 2012 اووووووووووووه هستی....تو که خوابتو دیدم ولی حس میکنم شبیه خواب من نیسیقد تقریبا بلند و لاغر ، سفید ، مومشکی ، چشماتم که دیدم(فقط چشماتو:icon_pf (34):) فک میکنم که چهره خوبی باید داشته باشی. حالا ت تصور کن. آزاده و میناهم بتصورند..... من حتی اسم شما رو هم نمی دونمبه نظرم شیطون و پر جنب و جوشی قدت به نظرم باید بلند باشه و خوش تیپی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 تیر، 2012 سلاممن اومدم سلاااااااااام دوست جونم:aghosh:, تصور من ازت , اووووم ؛ گاهی شیطون و خیلی بامزه و مهربون و با استعداد ظاهرت : رنگ پوست سبزه روشن , رنگ چشم قهوه ای , قد متوسط؛ وزن دور و بر 60
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 19 تیر، 2012 سلاااااااااام دوست جونم:aghosh:, تصور من ازت , اووووم ؛ گاهی شیطون و خیلی بامزه و مهربون و با استعداد ظاهرت : رنگ پوست سبزه روشن , رنگ چشم قهوه ای , قد متوسط؛ وزن دور و بر 60 رنگ پوستم گندمی هست .قدم بلنده حدود 174 هست وزنم حدود 60 هست ولی کمتر نشون میدم. اهل شیطنت هم نیستم بقیش درسته:hapydancsmil:
venous_20 109 ارسال شده در 27 تیر، 2012 حتی یکبارم نشده تصور ذهنیم با چهره واقعی شخص همخونی داشته باشه فکر می کنم برای همه همینطور باشه 3
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 27 تیر، 2012 من رو هم تصور کنید تو رو قبل اینکه عکستو ببینم. لاغر و قد بلند با ابروهای پر و یه چهره ی شلوغ و یه کم آشفته تصور میکردم. 4
ارسال های توصیه شده