مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ دلم.............. بي دغدغه مي خواهد داداشی چرا اخهههههههههههههههههه نبینم تنها باشی لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ داداشی چرا اخهههههههههههههههههه نبینم تنها باشی من كه هميشه .................. لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ من كه هميشه ......... دلیل نداره بگی خوب داداشی اونم اینجور لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ نگران من نباش! بهتر از این نمی شوم، دیگر هیچوقت بهتر از این نمی شوم... [h=5][/h] لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سکوت می کنم دقیقه ای ساعتی حتی روزھا … می ایستم این ساعت ھمین لحظه ھمین جا .. به احترام مرگ تمام احساسم … لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۲ بیا.. بیا که پشیمان شوی از این دوری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده