arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ اوووووه.... من تازه فهمیدم مشاور چی شدم!!!! :icon_pf (34): ضمناً اسم منو چسبوندی به یه اسم دیگه!!!! ARGHAVAN 9 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان این تاپیک به زودی بسته میشه و چشم انداز ها بررسی میشن.کسی نیست دیگه بخواد بفرسته؟؟ اگه میخواید بفرستید سریع تر لطفا 5 لینک به دیدگاه
arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان بهتر نبود این شهردارهای عزیز چشم انداز رو بعد از بسته شدن مطلب و با مشاوره شهرسازاشون انتخاب می کردن؟؟ یه چی می گن بعد اون شهرساز بنده خدا می مونه توش پاورقی: hamid_shahrsaz تو پست اول اسم منو درست نکردی هنوز!!! 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان بهتر نبود این شهردارهای عزیز چشم انداز رو بعد از بسته شدن مطلب و با مشاوره شهرسازاشون انتخاب می کردن؟؟ یه چی می گن بعد اون شهرساز بنده خدا می مونه توش پاورقی: hamid_shahrsaz تو پست اول اسم منو درست نکردی هنوز!!! این چشم انداز عوض میشه برای دور بعدی. خواستم درست کنم اما ویرایش که میکنم همه چی به هم میریزه 4 لینک به دیدگاه
arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ این چشم انداز عوض میشه برای دور بعدی. خواستم درست کنم اما ویرایش که میکنم همه چی به هم میریزه:icon_pf (34): ممنون از توجهت . عیبی نداره .... من هنوز نفهمیدم مسابقه چه جوریه. لابد درسته شما می گی دیگه :hapydancsmil: مرسیییی 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ ای بابا این همه فکر نداره که ؟ چرا هیچ استقبالی نشده از این مسابقه ؟؟؟؟؟ کلا بر و بچ تمایلی به امور شهرداری ندارند یا تب انتخابات مجلس زده بالا ، بیخیال انتخابات شهرداری شده اند دوستان بهتر نبود این شهردارهای عزیز چشم انداز رو بعد از بسته شدن مطلب و با مشاوره شهرسازاشون انتخاب می کردن؟؟ یه چی می گن بعد اون شهرساز بنده خدا می مونه توش پاورقی: hamid_shahrsaz تو پست اول اسم منو درست نکردی هنوز!!! دوست عزیز اینطوری چشم انداز شهرداران کاملا تحت تاثیر نظر شهرسازا تدوین میشد و خلاقیت شهردارا کاملا از بین میرفت. 6 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ بهتر بود این مسابقه بین خود شهر سازا برگزار می شد الکی پای رشته های دیگه را وسط نمی کشیدید 2 لینک به دیدگاه
پیر مراد 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سلام الان برای شرکت در این مسابقه باید چه کرد ؟ 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ من انصراف می دم ... چرا اخه براي چي؟ سلامالان برای شرکت در این مسابقه باید چه کرد ؟ شما مي توني به صورت پيغام خصوصي چشم اندازت رو براي حميد شهرساز بفرستي تا مرحله بعد 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ یک سال بعد... اندکی صبر.این چند روزه واقعا درگیرم.ایشالا به زودی چشم اندازها بررسی میشه 5 لینک به دیدگاه
arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ یکی از مهمترین عوامل موفقیت یه شهردار تو ایران اینه که بتونه خوب کنار بیاد و زیر میزی و رو میزی و پول چایی و عوامل قدرت و اینااااااااا باید ببینیم داور کیه به کسی برنخوره آقا... شوخیه 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تابیک بسته میشه و چشم انداز ها بررسی میشه و نتایج به دوستان اطلاع داده میشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده