خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ برام ایمیل شده بود دیدم جالبه گفتم اینجاهم بزارم 29 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ اره جون خودتون زنا سالی یه بارم کفشاشون رو عوض نمیکنن لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ ای ول بسی خندیدم:ws28: الحق که راست میگه.... بهار جونم یه تاپیکم راجع به جوراباشون بزن..... ترجیحا تا به تا هم توشوون باشه لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ راست میگه دیگه... حقیقتیست که باید پذیرفت ای ولبسی خندیدم:ws28: الحق که راست میگه.... بهار جونم یه تاپیکم راجع به جوراباشون بزن..... ترجیحا تا به تا هم توشوون باشه :hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ اره جون خودتون زنا سالی یه بارم کفشاشون رو عوض نمیکنن لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ اتفاقا این تاپیک نشون میده چقد آقایون ساده زیستن و اگرم پولی در میارن یا باید واسه جی افشون خرج کنن یا واسه نامزدشون (واسه همسرشون هم که خرج نمی کنن؛ چون دیگه خره از پل گذشته) دیگه چیزی واسه خودشون نمیمونه لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ من به این دلیل طاقت فشار عصبیی که کفش میاره رو ندارم دمپا می پوشم لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ اتفاقا این تاپیک نشون میده چقد آقایون ساده زیستن و اگرم پولی در میارن یا باید واسه جی افشون خرج کنن یا واسه نامزدشون (واسه همسرشون هم که خرج نمی کنن؛ چون دیگه خره از پل گذشته) دیگه چیزی واسه خودشون نمیمونه همیشه هم ساده پوشیدن خوب نیستا بعدشم بزار مزدوج بشی بهت میگم خر کی از پل گذشته:gnugghender: لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ همیشه هم ساده پوشیدن خوب نیستابعدشم بزار مزدوج بشی بهت میگم خر کی از پل گذشته:gnugghender: من که اون موقع تازه اول قربون صدقه رفتنه خانمم هستم آخه عشقمه دیگه؛ باید مواظبش بود لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ اتفاقا همون کفشه هم قدمی به بلندای تاریخ داره:whistle: لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ من که اون موقع تازه اول قربون صدقه رفتنه خانمم هستم آخه عشقمه دیگه؛ باید مواظبش بود :1238: لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ :1238: فک کردم الان میگی چقد ز ز هستم خیلی چاکریم لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ فک کردم الان میگی چقد ز ز هستم خیلی چاکریم ما بیششتر لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ من که اون موقع تازه اول قربون صدقه رفتنه خانمم هستم آخه عشقمه دیگه؛ باید مواظبش بود آفرین.به کیوان میگن پسر خوب. قربون صدقه رفتن ز ز نیست.پایه های زندگیو محکم میکنه. خوشبخت بشی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ پس علت اینکه همیشه پاشون بوی گربه مرده معلوم شده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده