sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ اوشتا . اهمایی . یهمایی . اوشتا . کهمایی چیت خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد ائو . پنتآو . یو . اشهه راه در جهان یکی و آن راستی است. این هم یه شعر با گویش دوست دارم گرامیان بگن برای چه شهریه [h=6]پِیغـُـم هادّم کی عِزیز عِشقِ تو قاتل جـُــنِ گُفدِ بود جـُــن ها میدِ هر کی که مَردِ میدونِ پِیغـُـم هادّم کَمِرم دُلّا بَمُند از عشقد گُفدِ بود شایین تِر اِز دَسِ بیلایِ جِودُنِ پِیغـُـم هادّم کی بیبین گوشدا تَنِم اُو شُدِ پاک گُفدِ بود گُوش کوجا بود هَفِش کیلو اُسدِخُنِ پِیغـُـم هادّم کی آخِ باچّی زَنِ مِن نیمی شی گُفدِ بود تریاکیِ لِواش مِثِ بادِنجُنِ پِیغـُـم هادّم کی بَدُن تِریاکِمُ تَرک کِردیِ یِم گُفدِ بود او اَهلِ تَرک نیّیِ باجی ، پَس نَمُنِ پِیغـُـم هادّم کی بَدُن شاعِرِ شیرین زَبُنِم گُفدِ بود خاک توُ سریِ نِیم دُنِ دِورِ کـُـپُنِ پِیغـُـم هادّم کِی شاید بَندِ رو خوب نِیِمی شناسی گُفدِ بودکی یل آباد یّیِ ، بوباش رِوضِ خُنِ[/h] 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ جالبه هم اسم گذاری این روز به خاطر زنده نگه داشتن زبان مادری که خیلی جاهای کشور داره کمرنگ میشه و هم گویش های محلی بچه ها . . بعدا میام به زبان مادریم هم میگم 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ اين همه پارسي... ولي يه نفر تا حالا نيومده زبان پهلوي يا پارسي ميانه حرف بزنه؟ اصلا كسي بلده؟ من بلدم....زبان مادری من از دوران قبل از اسلامه ...بازمانده از زبان پهلوی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده