VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام:girl_blush2: اجازه هست منم بیام:girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سیلاممممم مونا جوووووونم این چه حرفیه معلومه که میتونی بیای اجازه واسه چیه :aghosh: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سیلاممممم مونا جوووووونم این چه حرفیه معلومه که میتونی بیای اجازه واسه چیه :aghosh: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :flowerysmile: سیلاممممممممممممم خوفی؟ بچه های اینجا رو بهم معرفی میکنی؟ 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سیلاممممممممممممم خوفی؟بچه های اینجا رو بهم معرفی میکنی؟ میسی من توپ عالیییییییییییییی تو شطور مطوری عسیسم؟؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v. بله که معرفی میکنم اقا مدیر اینجا اقا پیمان هستن که خیلی پسر خوفیه فرناز خانومم گاهی اینجا سر میزنه(مدیر تالار گرافیک) و من راحله هستم منو خوب میشناسی فکر کنم چند بار هم محمد حسین اومد موقع خونه تکونی اما دیگه نیومد 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ میسی من توپ عالیییییییییییییی تو شطور مطوری عسیسم؟؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v. بله که معرفی میکنم اقا مدیر اینجا اقا پیمان هستن که خیلی پسر خوفیه فرناز خانومم گاهی اینجا سر میزنه(مدیر تالار گرافیک) و من راحله هستم منو خوب میشناسی فکر کنم چند بار هم محمد حسین اومد موقع خونه تکونی اما دیگه نیومد فرنازو از تو مهندسان میشناسم پیمانم الان گفتی شناختم:w73: تو هم که گلی:w155: اون اسم اخری هم که گفتی ارادت داره بهم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فرنازو از تو مهندسان میشناسمپیمانم الان گفتی شناختم:w73: تو هم که گلی:w155: اون اسم اخری هم که گفتی ارادت داره بهم:icon_pf (34): فرناز گلی رو که همه از وصف خوبیش خبر دارن:wubpink: نظر لطفته مونا جووونم گلی از خودته:pichak: :wubpink: بله اون اخری هم که به همه ما ارادت خاصی دارن مخصوصا منو تو:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فرناز گلی رو که همه از وصف خوبیش خبر دارن:wubpink: نظر لطفته مونا جووونم گلی از خودته:pichak: :wubpink: بله اون اخری هم که به همه ما ارادت خاصی دارن مخصوصا منو تو:icon_pf (34): :a030: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ :a030: راستی مونا جووون هنوز شمال هستی یا برگشتی؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راستی مونا جووون هنوز شمال هستی یا برگشتی؟؟؟ چنا منو معرفي نكردي هااااااااااا ؟؟؟ :w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چنا منو معرفي نكردي هااااااااااا ؟؟؟ :w00::w00: ااااااااااااااره راست میگی یادم رفت خووووووووو:icon_pf (34): ببقچید:icon_pf (34): بله ایشونم اقا ایلیا هستن:w14: البت اینجا زیاد نیومده که من معرفیش کنم اما خوب حالا اومد دیگه بله ایشون با خانومشون هستن ایلیا جان خانومت رو هم معرفی کنم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ااااااااااااااره راست میگی یادم رفت خووووووووو:icon_pf (34): ببقچید:icon_pf (34): بله ایشونم اقا ایلیا هستن:w14: البت اینجا زیاد نیومده که من معرفیش کنم اما خوب حالا اومد دیگه بله ایشون با خانومشون هستن ایلیا جان خانومت رو هم معرفی کنم؟؟؟ اينجام ؟؟ :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راستی مونا جووون هنوز شمال هستی یا برگشتی؟؟؟ اون هفته ای که قرار بود بیام نشد اما 3 روز پیش اومدم تو سالگرد دوستم شرکت کنم برگردم امتحان میانترمام شروع میشه چند روز دیگه دعا کن واسم اينجام ؟؟ :banel_smiley_4: اخییییی بچه ندارید 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اينجام ؟؟ :banel_smiley_4: چی؟؟؟؟؟؟؟ متوجه نشدم حالت که خوب هست؟؟؟؟؟ خانوم خوبن احیانا؟؟؟؟؟؟ سرت شطور مطوره؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اون هفته ای که قرار بود بیام نشد اما 3 روز پیش اومدم تو سالگرد دوستم شرکت کنم برگردم امتحان میانترمام شروع میشه چند روز دیگه دعا کن واسم اخییییی بچه ندارید اووووووووخی دوستت فوت کرده مونا جون؟؟؟؟؟؟؟ الهی ایشالا که تو امتحانات هم موفق میشی خانومی :icon_pf (17): نه هنوز کامل مزدوج نشده مونا جان :shad: :w14: :shad: :w14: 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فرنازو از تو مهندسان میشناسم وااااای پس چنا من نمیشناسمت؟ :banel_smiley_52: کی هستی؟ :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ وااااای پس چنا من نمیشناسمت؟ :banel_smiley_52:کی هستی؟ :banel_smiley_52: راستی فرناز جووون مهندسان هم اسمت همین بود؟؟؟؟؟؟؟:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راستی فرناز جووون مهندسان هم اسمت همین بود؟؟؟؟؟؟؟:flowerysmile: من تو مهندسان FarnazT بودم بیشتر تو خیریه مهرآفرینان بودم اونژا بری منو میبینی نگفتین مبهم کی بوده :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راحله جان امشب فرصت لوگو تموم میشه هاااا منتظرم یه روز این آق مدیرتون شوما رو کت بسته با طرح لوگو بیاره تو تالار گرافیک 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ راحله جان امشب فرصت لوگو تموم میشه هاااا منتظرم یه روز این آق مدیرتون شوما رو کت بسته با طرح لوگو بیاره تو تالار گرافیک فرناز گلم من گفتم بهت که چون روی کاغذ طرحمو پیاده کردم دیدم خیلی داغون شده واسه همین ولش کردم طرح دیگه ای هم به ذهنم نرسید گلم اقا مدیرحواسش نبوده انشالا که یادش نیاد که منو تحویل بده :icon_pf (34): من تو مهندسان FarnazT بودمبیشتر تو خیریه مهرآفرینان بودم اونژا بری منو میبینی نگفتین مبهم کی بوده :banel_smiley_52: باریکلا خانومی:aghosh: مبهم اسمش موناست اما نمیدونم مهندسا چی بوده 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باشه پس دیگه هیچی دیگه ولی من بلاخره باید یه طرح از تو ببینم. یه کاری یه طرحی چیزی آخه همین آق مدیر خیلی تعریفت رو میکرد.دلم آب شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده