VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ نه عزیزم کدوم خوش بحالی تو 1 هفته 7تا امتحان دادم همشونم افتضاح شدن ایشالا که نمره هات خوف شه :girl_in_dreams: ایشالا خوب میشی 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ ایشالا خوب میشی ممنون عزیزم ایشالا خودت هم همینطور :rose: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۹ ایییییییییییییی جونم نی نی 1 روزه خودمو :aghosh: کوشوله من :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ یا الله:dancegirl2: سهلاااااااااااااااااااااااااااااام خانومی خوش اومدی :aghosh: لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه مهندسین گرامی.............. 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه مهندسین گرامی.............. به به سلااااااام ایهان خان شطوریایی تو پسر؟ :rose::rose::rose: لینک به دیدگاه
k.m.e 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه ی بچه های متالورژی آقا یه ذره هم هوای ما رو داشته باشید کمکم کنید تا منم فعال بشم مرسیییییییییی! 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه ی بچه های متالورژی آقا یه ذره هم هوای ما رو داشته باشید کمکم کنید تا منم فعال بشم مرسیییییییییی! سلام دوست عزیز خیلی خوش آمدین :rose: همه اینجاییم که از معلومات هم استفاده کنیم و شما هم با فعالیت تو بخشهای مختلف تالار و کمک به علم دوستان دیگه میتونی عضو فعال بشین موفق باشید :rose: 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه ی بچه های متالورژی آقا یه ذره هم هوای ما رو داشته باشید کمکم کنید تا منم فعال بشم مرسیییییییییی! خیلی خوش اومدید. در صورت تمایل در تاپیک زیر خودتون رو بیشتر معرفی کنید. معرفی اعضای تالار مهندسی مواد 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی خوش اومدین:rose: حالا چرا اینقدر متفکر وارد شدین ؟ 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی خوش اومدین:rose: حالا چرا اینقدر متفکر وارد شدین ؟ مرسی از لطفتون، راستش خطای دید باعث شد توفیق و سعادت پیدا کنم و بجای تالار صنایع وارد تالار دوستان خوبم در این تاپیک بشم. اما بدلیل حضور پر شور بچه های صنایع در همین تاپیک،بازم فکر کردم توتالار صنایع هستم !!! بعد از اینکه دو ریالیم افتاد کجا هستم ،بسیار متفکر شدم که چقدر تالار مواد خوبه که برای بچه های صنایع و دیگر دوستان اینقده جذابیت داره؟! در هر حال خیلی خوشحال شدم 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ به به سلااااااام ایهان خان شطوریایی تو پسر؟ :rose::rose::rose: خوبم ..ممنون.......شما خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ مرسی از لطفتون،راستش خطای دید باعث شد توفیق و سعادت پیدا کنم و بجای تالار صنایع وارد تالار دوستان خوبم در این تاپیک بشم. اما بدلیل حضور پر شور بچه های صنایع در همین تاپیک،بازم فکر کردم توتالار صنایع هستم !!! بعد از اینکه دو ریالیم افتاد کجا هستم ،بسیار متفکر شدم که چقدر تالار مواد خوبه که برای بچه های صنایع و دیگر دوستان اینقده جذابیت داره؟! در هر حال خیلی خوشحال شدم سعادتی بود که نصیب ما شد ممنون :rose: بازم بیاین از اینورا:rose: خوبم ..ممنون.......شما خوبی؟ منم خوبم ممنونم ایهان جان چه خبر از ترنج خانومی؟ حالش خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ سلاممممممممممم خیلی وقته اینجا نیومدمااااا اخییییی یادش بخیر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده