Ssara 14641 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده وباور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید : برای اینکه بدانید چطور می توانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذ و البته بسیار خوشرنگ داشته باشید بهتر است به جز مواد لازمی که برای پخت یک خورشت فسنجان لازم است دو ماده ی مقوی دیگر را نیز اضافه کنید: اول: برای خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوی خورشت، یک سوم هم مغز پسته ی آسیاب شده بیفزایید که با این ماده ی مغذی طعم خورشتتان لذیذ تر شود. دوم: جهت خوشرنگ تر شدن (که البته در بهبود طعم هم بی تاثیر نیست )باز هم به نسبت میزان خورشت مثلا برای چهار نفر دوعدد شکلات تمام کاکائویی را بعداز اضافه کردن رب انار در خورشت بیندازید و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط کنید و بعد بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد با این روش شما هم طعم خیلی خوبی به خورشتتان داده اید و هم در کنار بعضی از رب انارهایی که زیاد خورشت را خوشرنگ نمی کنند می توانید رنگ قهوه ای خوشرنگی به خورشتتان بدهید کما اینکه شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این غذا تاثیر داشته باشد. نکته : به جای شکلاتهای بسته بندی شده می توانید از شکلاتهای تخته ای که در تمام لوازم قنادی یافت می شود استفاده نمایید. منبع:بیتوته 5
Himmler 22171 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 خب با این روش یعنی افزون شکلات یک غذای اصیل ایرانی را از اصالت انداخته ایم و باعث میشه رفته رفته چیز های دیگه باب میل هر کس بهش اضافه بشه و اخرش چنذ سال دیگه فقط اسمش میمونه .. 1
mese 677 ارسال شده در 14 تیر، 2015 تکنیک گرفتن بیشتر روغن ازگردو های داخل فسنجان دروقت پخت که گردوها را اضافه می کنید هر چند دقیقه یکبار یه قالب یخ یا آب یخ به خورش اضافه می کنید ا ین کارروغن گردوها گرفته می شود وخورش جا افتادهتر می شوداین تکنیک راشمالی ها بیشتر استفاده می کنند برای رنگ خورش از دو نوع رب انار استفاد کنید رب انار ترش که از انارترش ورنگ سیاهی دارد ورب انارملس که به رنگ قرمز می باشد
ارسال های توصیه شده