ooraman 22216 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 بد سلیقه منم یا تو ؟!!!!! به نظر من که خوش قیافست :smiley (18):
Himmler 22171 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 منم یا تو ؟!!!!! به نظر من که خوش قیافست :smiley (18): ما پسرا باید اظهار نظر کنیم اکثرا گفتن نیست .
usef69 131 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 ميترا طاهري زیباترین مجری جهان که از پدر ایرانی و مادر فرانسوی می باشد او به طور چند سال متوالی به عنوان زیباترین مجری جهان شناخته شده است و هم اکنون به عنوان مجری خبری در شبکهLCI فرانسه مشغول به کار می باشد او تنها یک بار و در زمانی که فقط ۳ سال داشته است به ایران سفر کرده است.در زیر می توانید عکس هایی بسیار زیبا از او ببینید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نگید این تاپیک تکراریه که میزنم تو سرتون!! یه تاپیک با همین موضوع بود اما عکساش پریده بود تازه توضیح نداده بود که کجا اعلام کرده این خانم زیباترین مجری جهانه! مجرده ببینین میتونین شمارشو واسم پیدا کنین
usef69 131 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 ما پسرا باید اظهار نظر کنیم اکثرا گفتن نیست . به امتحان کردنش می ارزه
Ssara 14641 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 سر کارمون میذاری؟؟ خوب شد جیمی گفت! خوب شد من فضولم کل تاپیک رو خوندم!
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 سر کارمون میذاری؟؟خوب شد جیمی گفت! خوب شد من فضولم کل تاپیک رو خوندم!
ارسال های توصیه شده