pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ درود دوستان قصد داریم دومین مسابقه شطرنج انجمن رو برگذار کنیم مثل دور قبل داوری و قرعه کشی بازیها رو میلاد به عهده میگیره. این هم سایت در نظر گرفته شده برای مسابقات هست... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دوستانی که تمایل به شرکت تو مسابقه رو دارن تو همین تاپیک اعلام آمادگی کنند. تاریخ ثبت نام تا 5 اسفند هست. به امید موفقیت... 19 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دور پیش مدال منو خوردن این دور هم میخورن این بازی منو تو بود: 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ این دور هم میخورن این بازی منو تو بود: خدایی خیلی بازی ضایه ای بود رو هوا بردم 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ منم هستم اونم به صورت بَرَره ای حالا کی می تونه با من رقابت کنه؟ 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من خیییییییلییییییی عااااالییییییی شطرنج بلد نیستم.. کاشکی تخته نرد بود.. 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من شطرنجم خوب نیس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 عموم خیلی وارده ، تو خیلی از مسابقه ها اول شده ، منم همش با اون بازی می کنم ، همیشه هم سر چن حرکت ساده ماتم می کنه اعتماد بنفس نذاشته واسه من 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من خیییییییلییییییی عااااالییییییی شطرنج بلد نیستم..کاشکی تخته نرد بود.. خیلی به خودت مطمئنی با من بازی میکنی 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دلم براتون تنگ شده بود! منم بنوی این سری اولم دیگه 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ پوکر و تخته نرد هم بازی می کنیم.. 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ خیلی به خودت مطمئنی با من بازی میکنی نگفتم استاد تختم...اما درحدی بلدم که میگم کاشکی بود. 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من خیییییییلییییییی عااااالییییییی شطرنج بلد نیستم..کاشکی تخته نرد بود.. من شطرنجم خوب نیس :5c6ipag2mnshmsf5ju3 عموم خیلی وارده ، تو خیلی از مسابقه ها اول شده ، منم همش با اون بازی می کنم ، همیشه هم سر چن حرکت ساده ماتم می کنه اعتماد بنفس نذاشته واسه من لازم نیست خیلی بلد باشید ما هم مثل شماییم و شطرنج باز نیستیم فقط یکم بلدیم بیایید تو 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ نگفتم استاد تختم...اما درحدی بلدم که میگم کاشکی بود. کی بازی کنیم؟ لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ کی بازی کنیم؟ فردا.. امشب کلی کار دارم. 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ لازم نیست خیلی بلد باشید ما هم مثل شماییم و شطرنج باز نیستیم فقط یکم بلدیم بیایید تو اعتماد بنفسم خیلی کمه تو شطرنج.. من تماشاچیم 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ لازم نیست خیلی بلد باشید ما هم مثل شماییم و شطرنج باز نیستیم فقط یکم بلدیم بیایید تو عههههه ؟!! پس چرا انقد ژست بلد ها رو به خودتون گرفتین ؟! پس منم هستم :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده