*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ سلام دوست جونای مهراز و غیر مهراز....خوبین؟؟ بچه ها....من میخوام سال دیگه ارشد شرکت کنم....اما نمیدونم چی شرکت کنم میخواستم شماها راهنماییم کنین... البته اینم بگم که من الان حدود 6 سال هستش که دارم معماری میخونم..... اما گفتم برای ارشد تغییر رشته بدم اما نمیدونم چی شرکت کنم..... میشه شماها راهنماییم کنین؟ 19 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اگه دستت قویه بیا طراحی شهری عخشمممممم که 2 تا حق امضا هم داشته باشی 5 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ ارتباط نزدیکی نداره, ولی من مواد رو پیشنهاد میکنم موقعیت شغلیش خوبه، اگه تو ایران هم قدرش رو بدونن به ویژه تو زیر مجمو های متالورژی، چون ذخایر معدنی خوبی داره ولی بهتر از اون زیر مجموعه های material science and engineering هست، به ویژه مدلسازی, شبیه سازی و طراحی مواد نو. 6 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ کشاورزی اصلاح دام ( ژنتیک) 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ چرا می خوای تغییر رشته بدی تا الان معماری خوندی بعدشم ادامه بده 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من که خودم گرایش معماری - معماری رو میخوام برم؛ ترجیح میدم رشته خودم رو ادامه بدم لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ بیا شهرسازی تازه متوجه شی رشته یعنی چی 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ هر چیزی به جز معماری...:icon_razz: از برق و مکانیک و ...میان ارشد معماری امتحان میدن...بعدشم میگن آسونه 4 تا نقاشی میکشیم قبول میشیم...:icon_razz: فرضن قبول هم شدی........به نظرت میتونی معمار بشی.... شما هم قبل از تعیین رشته یه سهمیه جور کن .... با سهمیه 75% اومده سر جلسه افاده هم داره... با تراز 5000 قبوول شده به خاطر سهمیش اونوقت ادعاش هم میشه میگه من با اطلاعات عمومی خودم رفتم سر جلسه......:icon_razz: قبول شدم.... جهانگردی بخون ....یا طراحی صنعتی.... 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ بیا جهانگردی عشق دنیا رو بکن 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ منم سال ديگه ارشد دارم گاهي ميخوام تغيير رشته بدم و گاهي ميگم چه رشته اي برم كه توش نمونم حداقل رشته خودمون چند سال درسشو خونديم باز يه چيزي سرمون ميشه البته ابن نظر منه موفق باشي 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اگه دستت قویه بیا طراحی شهری عخشمممممم که 2 تا حق امضا هم داشته باشی نمیشه 2 تا حق امضا بگیره....مدرک لیسانس اصل قرار میدن...البته فک کنم... لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ این برنامه ریزی کردن برای ارشد سال اینده از عواقب تب ارشد هس....دو روز دیگه فروکش میکنه... . ادم توی رشته موفق میشه که بهش علاقه داشته باشه... ببین به چه رشته علاقه داری.... لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ نمیشه 2 تا حق امضا بگیره....مدرک لیسانس اصل قرار میدن...البته فک کنم... نمی دونم ولی این ترم استادمون داشت با فوقای ورودی 90 مون حرف میزد سر کلاس ، همشون پایه شون معماری بود ، اومده بودن طراحی شهری ، بهشون گفت انتخاب هوشمندانه ای کردین ، 2 تا حق امضا دارین و ... . خودش توی نظام مهندسیه این استاده ، حتما یه چیزی حالیشه که گفته 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ خوب بگو به چی علاقه داری بعد مشورت بگیر... منم مثل شما بودم که راه رو انتخاب کردم... 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ بستگی داره ارشد و برای چی بخوای؟ اگه رشتت و دوست داری فقط برای اینکه یه کم تغییر مسیر بدی و متنوع بشه میخوای بری رشته دیگه این اشتباه و نکن و تو رشته خودت بمون اگر دوسش نداری یا مثلا از اسکیسش و اینا میترسی و نمیخوای معماری شرکت کنی اون بحثش فرق میکنه هرچی میری مرمت نرو 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ مینی بیا روانشناسی بسی روان می خراشیم! کلی هم پول میزنیم به جیب! به قول یکی فیفتی فیفتی! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ واااااای اگه میشد بریم دندان پزشکی؛ خیلی خوب میشد؛ اینا یه دندون عصب کشی میکنن 200 هزار تومن در میارن لینک به دیدگاه
usef69 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من که میگم تا حالا معماری خوندی هر چی با شه یه چیزایی حالیت میشه پس میتونی ادامش بدی بازار کارش هم که خوبه پس نیمه کارش نذار ولی اگه میگی باید تغییر رشته بدم بیا کامپیوتر بخون که وقتی تموم کردی واسه کار رو هوا بزننت لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ چرا هر کی میاد نظر میده تبلیغ رشتهی خودشو میکنه؟ خوب تبلیغ میکنین یکم توضیح هم بدین تا بفهمیم چرا این رشته از نظر شما خوبه 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ چرا هر کی میاد نظر میده تبلیغ رشتهی خودشو میکنه؟ خوب تبلیغ میکنین یکم توضیح هم بدین تا بفهمیم چرا این رشته از نظر شما خوبه خب من طراحی شهریو پیشنهاد دادم ، چون اولا از بقیه ذشته ها مثل کامپیوتر و روانشناسی و .. که بچه ها پیشنهاد دادن به معماری نزدیکتره ، یعنی اطلاعات و مهارت هایی که تا الان از طریق معماری بدست آورده خیلیاشو توی طراحی شهری هم می تونه بکار ببره ، ولی خب از معماری شیرین تره معماریا زیادی درگیر جزییات میشن بنظرم از یه طرف دیگه برای آینده کاری و حرفه ایش گزینه ی خوبیه چون 2 تا حق امضا خواهد داشت و خب حرفش مسلما بیشتر برو داره سوم اینکه برای کنکورش هم اگه دستش قوی باشه کار سختی تو قسمت عملی در پیش نداره ، فقط باید از لحاظ تئوری به فکر باشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده