Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من یبار با موبایل این کارو کردم اما هدفم شوخی بودصبحش چند تا مسج زدم اونم گفت شمامنم گفتم مریم دیگه ج نداد غروبش داشتم باهاش تلفنی میحرفیدم گفتم خووو چه خبر اومد تعریف کرد یکی اس زد و فلان همونطور که داشتم باهاش صحبت میکردم همزمان به اون گوشیش زنگ زدم گفت اا دوباره زنگید گفتم خو ج بده گفت ول کن گفتم ج بده رفت برداشت گفت بله منم گفتم چطوریمنم مریم اونم بیچاره مونده بود چی بگه بهم البته میدونست شوخی بود و جنبه اذیت داشت اما جدا ادم اگه اعتماد نداره چرا باید ادامه بده؟جز اینه که اذیت شه؟ گاهي اوقات ممكنه به طرفت علاقه داشته باشي و قبولم نكني كه ممكنه طرفت آدم درستي نباشه اونوخ اين راه حله ميتونه يه جورايي كاره آدمو راه بندازه!!! من خودم يبار ميخواستم با يكي تموم كنم اونقد اون خوب بودو منو دوست داشت هيچ بهونه اي نمي تونستم پيدا كنم مجبور شدم متوسل به اون راه حل شم كه ببينم اگه پا بده من يه بهونه گنده داشته باشم شمارشو دادم به دوستم گفتم برو تو كارش دوستمم حرفه اي اين كار بود تلاشه دوستم يك هفته ادامه داشت ولي اون اصلا محل نمي زاشت و تازه فش عالم بود كه به دوستم داده بودو گفته بود دست از سر من بردار كلا همين يبار اين كارو كردم ولي نتيجه اي كه دلم ميخواستو نگرفتم 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ گاهي اوقات ممكنه به طرفت علاقه داشته باشي و قبولم نكني كه ممكنه طرفت آدم درستي نباشه اونوخ اين راه حله ميتونه يه جورايي كاره آدمو راه بندازه!!! من خودم يبار ميخواستم با يكي تموم كنم اونقد اون خوب بودو منو دوست داشت هيچ بهونه اي نمي تونستم پيدا كنم مجبور شدم متوسل به اون راه حل شم كه ببينم اگه پا بده من يه بهونه گنده داشته باشم شمارشو دادم به دوستم گفتم برو تو كارش دوستمم حرفه اي اين كار بود تلاشه دوستم يك هفته ادامه داشت ولي اون اصلا محل نمي زاشت و تازه فش عالم بود كه به دوستم داده بودو گفته بود دست از سر من بردار كلا همين يبار اين كارو كردم ولي نتيجه اي كه دلم ميخواستو نگرفتم پسر به این خوبی مگه آزار داری؟ 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خواهش میکنم عذر خواهی لازم نیست!!!! هر جور راحتین! من فقط به نکتهی واقعی که بود اشاره کردم من همه جور راحتم :vahidrk: مگه نکته من غیر واقعی بود؟! جووون داش واقعی بود لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ پسر به این خوبی مگه آزار داری؟ خب آزار داره دیگه کسی که مردم آزار حتماً نباید این شکلی باشه:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ من همه جور راحتم :vahidrk: مگه نکته من غیر واقعی بود؟! جووون داش واقعی بود این نقل قول من مال هزار سال پیش بود:w58: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ این نقل قول من مال هزار سال پیش بود:w58: خب منم ماله هزار و پونصد سال پیش هستم دیگه ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خب منم ماله هزار و پونصد سال پیش هستم دیگه ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست اسپم نكن يالا بگو ببينم امتحان شدي يا امتحان كردي؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اسپم نكن يالا بگو ببينم امتحان شدي يا امتحان كردي؟:vahidrk: امتحان نه اما یه بار یکی رو سر کار گذاشتم. اما اونم انقد زرنگ بود وقتی پیشش بودم زنگید و فهمید که کار منه... اینم خرین بارم بود که اذیتش کردم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده