رفتن به مطلب

تا حالا شده طرفتون را امتحان کنید با تلفن یا موارد دیگه؟؟؟

ارسال های توصیه شده

آره واقعيه آدمه ولي خب حرفتو قبول دارم چون تا اونجايي كه من ميشناختمش خوده اون آقا هم وضعش خيلي خوب نبود :whistle:

:icon_gol::icon_gol:

خدا رو شکر برای اول بار یکی در دنیا حرف منو قبول کرد . تازه همهش هم با فرضیه بود که ثابت شد :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 87
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:icon_gol::icon_gol:

خدا رو شکر برای اول بار یکی در دنیا حرف منو قبول کرد . تازه همهش هم با فرضیه بود که ثابت شد :ws28:

اگه ميدونستم اينقد خوشحال ميشي همون اولش ميگفتم هرچي تو بگي :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه ميدونستم اينقد خوشحال ميشي همون اولش ميگفتم هرچي تو بگي :w16:

خوب شد نگفتی .. اینجوری بهتر بود الان فهمیدم فرضیه های ثابت شده ی دانشمندان یعنی چی .. :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

کار جالبی میتونه باشه،مخصوصا وقتی آدم مشکوکی باشی.

هرکس هر کاری بکنه فکر میکنن تو بودی. :icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه
کار جالبی میتونه باشه،مخصوصا وقتی آدم مشکوکی باشی.

هرکس هر کاری بکنه فکر میکنن تو بودی. :icon_razz:

نه ديگه بايد حواست باشه ديگه گندش در نياد وگرنه اونطوري كه فقط روسياهي واسه خوده آدم ميمونه!! :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بچه ها اگر یه دختری بهت بگه تو رو دوست دارم ولی یکی دیگه رو بیشتر دوست دارم و در صور تی که اونی که دوست داره زن و بچه داشته باشه باید با این دختر چه جور رفتاری رو کرد

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه ديگه بايد حواست باشه ديگه گندش در نياد وگرنه اونطوري كه فقط روسياهي واسه خوده آدم ميمونه!! :ws3:

اتفاقا قضیه آش نخورده و دهان سوخته برام چندباری پیش اومده.

کلا من آدم مشکوکی هستم،بیشتر گویا بهم میخوره بدجنس و موذی باشم،اینو خیلی ها میفهمند.:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اتفاقا قضیه آش نخورده و دهان سوخته برام چندباری پیش اومده.

کلا من آدم مشکوکی هستم،بیشتر گویا بهم میخوره موذی باشم،اینو خیلی ها میفهمند.:hanghead:

متاسفانه دقيقا اين تصوريه كه من از تو دارم!! :hanghead:

خب ديگه نتيجه اخلاقيش اين ميشه كه دست از مشكوك بازي برداري!!!:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بچه ها اگر یه دختری بهت بگه تو رو دوست دارم ولی یکی دیگه رو بیشتر دوست دارم و در صور تی که اونی که دوست داره زن و بچه داشته باشه باید با این دختر چه جور رفتاری رو کرد

:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بايد شقه شقه اش كرد!!! :w58:

یه سوال دیگه برام پیش اومده چرا دختر های امروزی این قدر مادی گرا شدن پول داشتی باهات هستن نداشتی ولت میکنن میرن سراغ یکی دیگه:sigh:

لینک به دیدگاه
متاسفانه دقيقا اين تصوريه كه من از تو دارم!! :hanghead:

خب ديگه نتيجه اخلاقيش اين ميشه كه دست از مشكوك بازي برداري!!!:hanghead:

میدونستم همه به من مشکوکن.:sigh:

اما وای به روزی که نقاب از چهره این شیاد بزرگ و سر دسته باند ....... کنار رود. :hanghead:

لینک به دیدگاه
یه سوال دیگه برام پیش اومده چرا دختر های امروزی این قدر مادی گرا شدن پول داشتی باهات هستن نداشتی ولت میکنن میرن سراغ یکی دیگه:sigh:

همشون اینطور نیستن!

اون تعدادیم که هستن برمیگرده به جامعه و فرهنگی که میون مردم جا افتاده:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

البته اين مبحث خارج از موضوعه اين تاپيكه ولي خب شما اشتباه ميكني اين مادي گرايي ظاهره قضيه اس مطمئن باش طرف ازت خوشش نمياد وگرنه پول كه هيچوقت نمي تونه با منشو رفتارو انسانيت برابري كنه... :icon_gol:

زیادی خشن نیست:ws28:

چرا يكمي زياد بود!!! :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظر من کم هم هست چون دوست پسر قبلی این خانوم 3 ملیون پیاده شده و به اون پسر قول ازدواج داده بوده و بعد ولش کرده:hanghead:

خب اگه جزئیاتو میگفتین بهتر بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 1
لینک به دیدگاه
میدونستم همه به من مشکوکن.:sigh:

اما وای به روزی که نقاب از چهره این شیاد بزرگ و سر دسته باند ....... کنار رود. :hanghead:

اين مصداق همون جُك كه ميگفت واي به روزي كه بفهميم چي شد!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
همشون اینطور نیستن!

اون تعدادیم که هستن برمیگرده به جامعه و فرهنگی که میون مردم جا افتاده:w16:

خوب پس عشق و علاقه یه چیزی مثل کشک و دوغ هستش و پول بر همه چیز ارجعیت داره دیگه درسته؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...