Himmler 22171 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 آره واقعيه آدمه ولي خب حرفتو قبول دارم چون تا اونجايي كه من ميشناختمش خوده اون آقا هم وضعش خيلي خوب نبود :icon_gol: خدا رو شکر برای اول بار یکی در دنیا حرف منو قبول کرد . تازه همهش هم با فرضیه بود که ثابت شد 2
Cinderella 9897 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 :icon_gol: خدا رو شکر برای اول بار یکی در دنیا حرف منو قبول کرد . تازه همهش هم با فرضیه بود که ثابت شد اگه ميدونستم اينقد خوشحال ميشي همون اولش ميگفتم هرچي تو بگي 2
Himmler 22171 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 اگه ميدونستم اينقد خوشحال ميشي همون اولش ميگفتم هرچي تو بگي خوب شد نگفتی .. اینجوری بهتر بود الان فهمیدم فرضیه های ثابت شده ی دانشمندان یعنی چی .. 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 کار جالبی میتونه باشه،مخصوصا وقتی آدم مشکوکی باشی. هرکس هر کاری بکنه فکر میکنن تو بودی. :icon_razz: 1
Cinderella 9897 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 کار جالبی میتونه باشه،مخصوصا وقتی آدم مشکوکی باشی. هرکس هر کاری بکنه فکر میکنن تو بودی. :icon_razz: نه ديگه بايد حواست باشه ديگه گندش در نياد وگرنه اونطوري كه فقط روسياهي واسه خوده آدم ميمونه!! 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 بچه ها اگر یه دختری بهت بگه تو رو دوست دارم ولی یکی دیگه رو بیشتر دوست دارم و در صور تی که اونی که دوست داره زن و بچه داشته باشه باید با این دختر چه جور رفتاری رو کرد 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 نه ديگه بايد حواست باشه ديگه گندش در نياد وگرنه اونطوري كه فقط روسياهي واسه خوده آدم ميمونه!! اتفاقا قضیه آش نخورده و دهان سوخته برام چندباری پیش اومده. کلا من آدم مشکوکی هستم،بیشتر گویا بهم میخوره بدجنس و موذی باشم،اینو خیلی ها میفهمند. 1
Cinderella 9897 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 اتفاقا قضیه آش نخورده و دهان سوخته برام چندباری پیش اومده. کلا من آدم مشکوکی هستم،بیشتر گویا بهم میخوره موذی باشم،اینو خیلی ها میفهمند. متاسفانه دقيقا اين تصوريه كه من از تو دارم!! خب ديگه نتيجه اخلاقيش اين ميشه كه دست از مشكوك بازي برداري!!! 2
Cinderella 9897 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 بچه ها اگر یه دختری بهت بگه تو رو دوست دارم ولی یکی دیگه رو بیشتر دوست دارم و در صور تی که اونی که دوست داره زن و بچه داشته باشه باید با این دختر چه جور رفتاری رو کرد 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 بايد شقه شقه اش كرد!!! یه سوال دیگه برام پیش اومده چرا دختر های امروزی این قدر مادی گرا شدن پول داشتی باهات هستن نداشتی ولت میکنن میرن سراغ یکی دیگه
Ehsan 112346 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 متاسفانه دقيقا اين تصوريه كه من از تو دارم!! خب ديگه نتيجه اخلاقيش اين ميشه كه دست از مشكوك بازي برداري!!! میدونستم همه به من مشکوکن. اما وای به روزی که نقاب از چهره این شیاد بزرگ و سر دسته باند ....... کنار رود.
شـاهین 8068 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 زیادی خشن نیست به نظر من کم هم هست چون دوست پسر قبلی این خانوم 3 ملیون پیاده شده و به اون پسر قول ازدواج داده بوده و بعد ولش کرده 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 یه سوال دیگه برام پیش اومده چرا دختر های امروزی این قدر مادی گرا شدن پول داشتی باهات هستن نداشتی ولت میکنن میرن سراغ یکی دیگه همشون اینطور نیستن! اون تعدادیم که هستن برمیگرده به جامعه و فرهنگی که میون مردم جا افتاده 1
Cinderella 9897 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 یه سوال دیگه برام پیش اومده چرا دختر های امروزی این قدر مادی گرا شدن پول داشتی باهات هستن نداشتی ولت میکنن میرن سراغ یکی دیگه البته اين مبحث خارج از موضوعه اين تاپيكه ولي خب شما اشتباه ميكني اين مادي گرايي ظاهره قضيه اس مطمئن باش طرف ازت خوشش نمياد وگرنه پول كه هيچوقت نمي تونه با منشو رفتارو انسانيت برابري كنه... زیادی خشن نیست چرا يكمي زياد بود!!! 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 به نظر من کم هم هست چون دوست پسر قبلی این خانوم 3 ملیون پیاده شده و به اون پسر قول ازدواج داده بوده و بعد ولش کرده خب اگه جزئیاتو میگفتین بهتر بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
Cinderella 9897 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 میدونستم همه به من مشکوکن. اما وای به روزی که نقاب از چهره این شیاد بزرگ و سر دسته باند ....... کنار رود. اين مصداق همون جُك كه ميگفت واي به روزي كه بفهميم چي شد!!! 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 همشون اینطور نیستن!اون تعدادیم که هستن برمیگرده به جامعه و فرهنگی که میون مردم جا افتاده خوب پس عشق و علاقه یه چیزی مثل کشک و دوغ هستش و پول بر همه چیز ارجعیت داره دیگه درسته؟ 1
ارسال های توصیه شده