NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ کلمات کلیدی این موضوع اسیه, تشخیص هویت نمایش برچسبها :biggrin: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ زوود زوود به حدسین دیگه من که حدسام درس در نمیاد ... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ 16صفحههههه... من تو کف سرعتم... به نظر من ضعیف عمل کردن لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ MohammadReza:w02: راهنمایی ها گسترده بود لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ ممد رضا حدس خودمه زودتر از همه گفتم حمید ی حدس دیگه بزن ... :vahidrk: لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ MohammadReza:w02:راهنمایی ها گسترده بود ممد رضا حدس خودمه زودتر از همه گفتم حمید ی حدس دیگه بزن ... :vahidrk: من از بچگی همین قدی بودم من نیستم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من از بچگی همین قدی بودممن نیستم باشه باشه بچه ها محمدرضا نیس.. لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من از بچگی همین قدی بودممن نیستم بدجوری عکس العمل نشون دادین... بعده محمد.آ حدسم شمایی... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ چرا همه فکر میکنن منم؟ کی دقیقا فکر کرد درست شنیدی ناراحت چیه بابا،بیخیال! شد => شد ، نشد => نشد.شش ماه استراحت دوباره شش ماه درس:hapydancsmil: پایم قوی تر میشه من که 5-6 تا حدس تا حالا تو مسابقه ها بیشتر نزدم ولی خداییش تو که پای ثابتی تا حالا چن تا حدس زدی؟ من نیاز به حدس زدن ندارم که... در تقسیم وظایف من چیز دیگه ای نوشتن... به نظر من ضعیف عمل کردن آره همینه دیگه من نباشم این تاپیک جلو نمیره که... MohammadReza:w02:راهنمایی ها گسترده بود از گستردگیش فهمیدی من از بچگی همین قدی بودممن نیستم نیست خب چیکارش دارین... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده